Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
126p ELX 1997 by Patrick
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 09 Cze, 09 22:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W kupiastą stronę idzie to auto .Gładka klapa, ringi.
Ale jeszcze poczekam, żeby Cię zjebać jak psa Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 10 Cze, 09 10:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ringi to tam jeszcze sobie mogą być, ale gładka klapa stanowczo niet.

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 10 Cze, 09 12:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ringi i klapa moga być...to tylko kwestia dobrania odpowiednich felg, obniżenia i konsekwencji w dobieraniu detali - jeżeli nie jest przesadzone to jest to fajna sprawa
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Sro 10 Cze, 09 13:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak bedize gotowe to dodam fotki planuję jeszcze zrobić glebe i możliwe ze kupię jakieś aluski Very Happy ale nie wiem jak będę z $

P.S.
kaszlak_maniak klapa nie bedzie całkowicie gładka po prostu będzie ściągnięta rejestracja do wnęki w zderzaku a klapa bedzie elegantowska więc ona już sama w sobie jest gładka a nie tak jak w FL "słuchawka" bedzie sie różnić tylko tym ze ma wycięty co drugi rygielek

tak ma wyglądać Wink mam nadzieję że już niedługo Cool
http://www.terytorium126p.pl/forum/post101449.html#101449
Powrót do góry
Krzy´sko_90 (Ciosaniec,woj. Lubuskie)

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
W kupiastą stronę idzie to auto .Gładka klapa, ringi.
Ale jeszcze poczekam, żeby Cię zjebać jak psa

Shocked ŻAL do czego ma to prowadzić Question Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
chemik143 (Cieszyn)

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 8:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te modyfikacje to raczej indywidualna sprawa, ale zastanawiam się czy te wstawki w progach to dobre rozwiązanie. Tego z zewnątrz nie widać, ale jeśli wylatują dziury to znaczy, ze w środku jest piekło. U mnie było podobnie, jedna mała dziurka ale kiedy rozciąłem próg to niewiele brakowało bym oddał to auto na złom:P
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 12:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chemik143 cała ruda z progów została usunięta i więcej nie ma tak że nie było sensu wymieniać całych progów.

dodatkowe światło STOP-u zamontowane Cool

Tylne szybki przyciemnione Mr. Green :

Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 16 Sie, 09 1:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Patrick napisał:
chemik143 cała ruda z progów została usunięta i więcej nie ma tak że nie było sensu wymieniać całych progów.

A na podłogę od wewnątrz i na wewnętrzne progi patrzałeś? Z zewnątrz to pikuś... pan pikuś!

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 16 Sie, 09 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szyby ok ale jak dla mnie za jasne Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Tesqs (Poznań)

PostWysłany: Nie 16 Sie, 09 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przynajmniej widac cos przez lusterko Razz
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Nie 16 Sie, 09 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi progi były dobrze sprawdzone wewnętrzne sa ok a podłoga tez jest zdrowa i zakonserwowana.

stasiu126pto była najciemniejsza jaką mieli więc ją wziałem a Tesqs ma rację prznajmniej widać coś we wstecznym lusterku dla mnie jest ok i to sie liczy

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 17 Sie, 09 4:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TesqsPatrick ja mam folijke na tylnej tą najciemniejsza i widze wsyzstko Laughing Razz
ale u Ciebie nie jest tez tak zle Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Pon 17 Sie, 09 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p na zdjeciu to trochę inaczej wygląda bo w realu jest trochę ciemniej Cool

dzisiaj posmarowałem zderzaki preparatem BUMP polecam wszystkim efekt super jak nówka i nie łapie kurzu Laughing

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 18 Sie, 09 11:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie to jeśli już muszą być szyby przyciemnione to z takimi "średnio przydymionymi" szybkami wygląda lepiej niż z mocno czarnymi Faja
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński