Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
126p Custstyle!
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 12:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a tam... ja tak już długo jeźdzę, z resztę nie tylko ja, odkształcił się juz!
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 2:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też mam to piórko odwrócone ale ja mam nad nim inne pióra... wiec nie da rady zeby pekło a u Ciebie hmm bałbym się tak śmigać...

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 7:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do resora to juz kilkadziesiat wyklepałem no i nawet seryjne w seryjn ym normalnym ułożeniu pękaja wiec na to nie ma reguły...
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 8:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to zobaczymy, a macie moze jakieś zdjęcie takiego pękniętego resoru??
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 8:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo to mało w sieci o tym . Ja nie pisze czegoś czego nie widziałem .....
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja już tak troche smigam i mój znajomy tak nad morze zajechał, nic się nie stało.

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 9:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomek84 napisał:
Owszem może a nawet na pewno będzie pękać

Pamiętasz mój resor Tomku ?? XD to dopiero był kozak XD Dwa pióra i wszystkie popękane XD ale jeździło i to nieźle ... Tylko jedno ale ... miałem resor od ciężarówki a nie od malucha ....
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 10:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obywatelu ale u ciebie ten resor miał 2 razy grubsze pióra i normalne uszy mimo tego że pęknięty był bezpieczniejszy od tego
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 09 Lis, 11 11:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to akurat fakt, bo u mnie w dół przy tego typu resorze to już tylko za pomocą cięcia niżej podstawego po resor dało by sie zejść XD albo od razu do budy go przykręcić tylko jakąś gumową podkładke dać co by nie obijał się o bude XD
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 03 Gru, 11 11:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Perfekcja emblematu:
http://imageshack.us/photo/my-images/263/dsc05413c.jpg/
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 03 Gru, 11 11:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez ma taki emblemacik a wypolerowałeś go
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 03 Gru, 11 11:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapisz ten film na dysku&feature=youtu.be

wjazd do bramy! dziękuje!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński