Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
126p by Małkers- REMONT
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Małkers (Lublin)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 11:36    Temat postu: 126p by Małkers- REMONT Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was jestem dosc długo na tym forum ale nie przedstawiłem mojego samochodziku.Oto muj Fiat126p 93 fl stan jego okreslam na bardzo dobry kupiłem go od starszego pana który jezdził nim tylko na cmentarz co tydzień przebiegu ma 97tys.
Na razie nie planuje żadnych modyfikacji bo szkoda mi takiego maluszka tuningować.oto fotki mojego bolidu. Zapomniałem dodać ze bolid ma auto alarm i centralny zamek Very Happy
Very Happy

Piszcie komentarze i oceniajcie .
Pozdro.

Ostatnio zmieniony przez Małkers dnia Nie 24 Maj, 09 14:52, w całości zmieniany 9 razy
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 11:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Że fotki nie ma to raz, a dwa to musiał albo kupe lat na ten cmentzra jeździć albo qr*wsko daleko miał Devil

EDIT:
Musze przyznać że jestem mile zaskoczony. Jak na fotkach to wygląda naprawdę dobrze. No a poza tym to seria małegolucha FL'a

Ostatnio zmieniony przez Lama dnia Pon 09 Lut, 09 22:09, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładny maluch , tylko orginalne kołpaki i będzie super. Ale może jakiś tuning z epoki Laughing Turbinka kowalskiego takie sprawy Wink

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 12:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Śliczna seria, nie powiem. Zostaw go takiego jaki jest, zmień tylko kołpaki i miodzio Smile

PS: Kocham ogłoszenia typu "Mega tuning, nowe spojlery. Autem jeździła starsza pani" Laughing
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 12:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak nawinie sie jakas okazja to nie powiem czemu nie dzieki za ocenki
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Faktycznie super seria , takie jak lubie . Ja bym mu na tył dał lampy biało czerwone fajnie by wyglądały w nim . Felgi to na srebrno plus małe kapsle . Jak go będziesz przerejstrowywał to na tył weź kwadratową tablice .
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 16:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Umyj w wolnej chwili klosze lamp i odbłyski wszystkich tylnych światwł i kloszy kierunków. Będzie niebo a ziemia.
Powrót do góry
eyeless_es (Katowice)

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 17:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z przykroscia stwierdzam ze maluch jak maluch ... mnie nie porywa bo i nie ma czym ... tyle ze na +jest stan i brak ospojlerowania ... ani to klasyk ani super fura ... poprostu 126p

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwykła seria i tyle, ale miło że ma czerwony kolor-taki w którym maluch najlepiej wygląda :D
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś zostałem "poproszony*", przez jednego usera żeby się wypowiedział w tym temacie. Nie będę pokazywał palcem kto to, powiem tylko że jego ksywa prawie rymuje się ze słowem "kurs".

Maluszek fajny, podobają mi się czarne tablice ale nie wiem czy zostaną. Fajnie że tylna kanapa ma te same kolory co przednie siedzenia. Trudno coś więcej napisać - seria. Zobaczymy co dalej...

PS. Post był parę razy edytowany aby sprostać oczekiwaniom proszacego Smile

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Sob 07 Cze, 08 19:35, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Ryba (Radomsko)

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie też ktoś molestuje na gg żebym tu napisał Rotfl

Maluch fajny, kolor jakiś podobny do tego, w którym ma być mój. Kołpaxy out tak na początek Cool
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Autko naprawdę piękne, ale ja bym tu widział lusterka łezki i dekielki metalowe zamiast kołpaków, ale naprawdę samochodzik 1 klasa Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 2:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Małkers napisał:
Przepraszam cie lama ze nie było na poczatku fotek

A po co przepraszać.Zrobiłeś coś źle:?:
Maluszek taki jak wiele innych. Jest dobrze.

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 13:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pochwal sie czego dzisiaj dokonałeś Rolling Eyes
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 13:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma sie czym chwalic lekko robzbiłem maluszka walnołem w drzewko mała sosenke lefrektor do wymiany i kawałek błotnika ;p niestety nie mam fotke poniewaz nie miałem głowy zrobic
Powrót do góry
ScApi (Nowa Sól)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 13:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluszek fajny, podoba mi sie taka seryjka, zadbany z tego co na fotach widzę, ma to "Coś" Smile , lekką glebe bym mu dał tylko, i szczerze nawet z listwami to fajnie sie komponuje.
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 14:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super... Rolling Eyes Masz kolego prawko?
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 14:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a Wiesz ze to jest OT??
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 14:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lol I kto to mówi... Laughing
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 16:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

reflektor kolego Wink
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 16:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

16sto latek raczej prakwa nie ma, chyba że B1 zrobił Laughing a co do stłuczki to sie może zdażyć każdemu. Znam pewnego człowieka czo się rozbił 10 min po kupnie auta ale to nie OT. Lepiej chłopaka wspierać żeby autko spowrotem wyglądało dobrze Wink A nie winić za błąd , chyba specialnie tego nie zrobił Rolling Eyes
Powrót do góry
MaRcIn1991 (Gdańsk)

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 16:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

16sto latek raczej prawka nie ma, chyba że B1 zrobił

A skąd wiesz że on ma 16 lat
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 16:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak by to powiedziała pewna osoba z Naszego forum - Żenua Mr. Green
Powrót do góry
valenti.no (z Toronto)

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 16:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no seria ładna jest... teraz tak... tuning, ok, ale tylko:

gleba
felga
w środku ew Bimarco
ew. chromy, ale wtedy listwy boczne out i zatkać dziury..

a tak to ok Smile

Ja pierdziu jak mnie tu dawno nie było Shocked ale bede czesciej- wakacje wiecej czasu itd Very Happy
Powrót do góry
MaRcIn1991 (Gdańsk)

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

,,16sto latek raczej prawka nie ma, chyba że B1 zrobił" to miał być cytat Wall przepraszam za OT. Maluszek fajny ile cię kosztował Question
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński