| Autor |
Wiadomość |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Sro 12 Lis, 08 17:14 Temat postu: |
|
|
Poproś Mocha żeby wkleił Ci fotke swoich foteli z zagłówkami,które w jakiś sposób napewno poprawią bezpieczeństwo a będą klimatem odpowiadały Twojemu Fiacikowi.Pozatym tak jak napisałem,możnaby się zastanowić nad zmianą lusterka,i będzie ideał...Mogę prosić jakieś fotki wnętrza autka?
Pozdrawiam,Bartosz  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
niekiepsko (kraków)

|
Wysłany: Czw 04 Gru, 08 15:46 Temat postu: |
|
|
niewyraźne, buuu........ _________________ michał laskowski - pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Czw 04 Gru, 08 19:31 Temat postu: |
|
|
Moje fotele... nawet nie mam fotki ale zrobię specjalnie dla kolegi - a może po prostu przejrzyj mój temat i gdzieś się taka fotka zapodziała. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 04 Gru, 08 22:07 Temat postu: |
|
|
ładny maluszek,widze ze kolejny sliczny klasyk jak dla mnie to ciut za wysoko stoi  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
artjas (Kraków)

|
Wysłany: Sro 18 Lut, 09 14:20 Temat postu: |
|
|
no i koniec z sarkastycznymi docinkami typu najmniejszy SUV swiata, 126p crosscountry czy maluch outback jakimi to byl obdarzany moj fiacik przez kumpli Lekko sklepany (14cm )resor juz zalozony poprzedni byl regenrowany, a raczej przeregenerowany przez poprzedniego wlasciciela, dlatego siedizial wyzej niz seria.
Niestety okazalo sie, ze zwrotnice do wymiany, co sadzicie o tych regenerowanych z allegro (komplet za 90zl) ?
Ostatnio zmieniony przez artjas dnia Sro 18 Lut, 09 15:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
 Pochwał: 7
|
Wysłany: Sro 18 Lut, 09 14:25 Temat postu: |
|
|
ja je właśnie kupiłem, są założone, ale jeszcze maluch na nich nie wyjechał - więc ciężko stwierdzić.
Jak założyłem to chodzą trochę ciężko ale płynnie, a nie skokami, zobaczymy jak wyjedzie  _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
artjas (Kraków)

|
Wysłany: Pon 23 Lut, 09 9:25 Temat postu: |
|
|
tez zdecydowalem sie na te regenerowane zwrotnice.
a zatem renowacja zawiasu & co. juz prawie skonczona,
uklad hamulcowy caly nowy,
wiec przyszla pora na usprawnienie silnika, ponizej przedstawiam plany na wiosne
1 . Wałek od Halczyńskiego (Rewar, Grzegorzecka 43) : http://pavlus.republika.pl/ ; 290tka (170zł - napawany)
2. splanowac glowice 2mm ( Kososicka 23, Papiez, ok 60zl )
3. przetoczyć koło zamachowe na 4kg ( Papiez, ok 50zl )
zastanawiam sie tylko czy warto inwestowac w w/w elementy, ktore maja juz 26 lat i 78 tys przebiegu, moze lepiej kupic swiezsza glowice, nowe kolo do przetoczenia, nowy walek do obrobki.
co o tym sadzicie?
Zaznaczam dodatkowo, ze nie mam czasu i mozliwosci samemu bawic sie w rozkrecanie silnika wiec raczej zlece to komus. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
 Pochwał: 7
|
Wysłany: Pon 23 Lut, 09 10:07 Temat postu: |
|
|
zamach się nie starzeje... tylko sprawdź w jakim stanie jest wieniec jak jest ok to po co kupować nowy?
po co kupował nowy wałek rozrządu skoro jak oddasz stary (przynajmniej we WRO) to jest pokrywany czmyś -sorry ale nie pamiętam co to było - i razem ze szklankami dostajesz na wałek dożywotnią gwarancję. _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
artjas (Kraków)

|
Wysłany: Pon 10 Sie, 09 19:08 Temat postu: |
|
|
no i dostał bagażnik dachowy, naklejki epokowe i pieska na półkę
wydaje mi się jednak, że bagażnik będę musiał trochę obniżyć (niestety poprzez przycięcie)
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 10 Sie, 09 22:10 Temat postu: |
|
|
Wiem ze sie cieszysz nowym gadzetem ale popatrz jeszcze raz i przemysl sprawe czy to akurat musi byc ten bagaznik. Moze po obnizeniu bedzie lepiej wygladal. Kierunek rozwoju auta nadal sluszny  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 10 Sie, 09 23:28 Temat postu: |
|
|
Jestem za ale po obnizeniu tego badziewia na dachu  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
niekiepsko (kraków)

|
Wysłany: Wto 11 Sie, 09 20:02 Temat postu: |
|
|
no no ... przylukałem maluszka ostatnio i bagażnik rzeczywiście wydaje się być troche za wysoki. _________________ michał laskowski - pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 11 Sie, 09 23:53 Temat postu: |
|
|
dlaczego niestety poprzez przycięcie?
Tnij i nie gadaj, co go tam szkoda? _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|