Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
126BIS SWAP 1.2 MPI + 4 throttle speed 5<in progress>
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 13:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj tam zaraz padlina, parę dziurek ma a Wy zaraz panikujecie... Cool

Roboty trochę jest, ale mam nadzieję, że doprowadzisz go do porządku. Szkoda, że to będzie swap, a nie pełna seria. Dawno już nie widziałem zadbanego, seryjnego bisa...

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 14:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

e tam nie bałem sięRazz trzeba być twardym a nie mientkim :dp nie troche głupota fakt ale mały fun potrzebny, ide działac dalej wieczorem moze już podłoga będzie na miejscu zależy jak czas i siły pozwolą

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 14:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe powodzenia

kaszlak_maniak zadbanego seryjnego Bisa a Krzysztofer00 Laughing
Powrót do góry
cb_marcin (Pionki)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dopiero co wróciłem z garage, a raczej to przywlekłem swoje zwłoki, bo padam na ryj, tak jestem zmęczony, w maluchu nie ma już starej podłogi jest już nowa, na razie z jednej strony gotowa czeka jeszcze druga jutro powinienem skończyć wszystko z podłogą , i zostaną jeszcze progi, ścianka grodziowa belka pod resor i podstawki tylnych wahaczy:DP jeszcze trooooooooche :pd oby wytrwałości nie Crying or Very sad zabrakło Razzd

codziennie przeżywam kilka chwil zwątpienia ale ide dalej, na dzień dzisiejszy zostało jeszcze skończyć podłogę jakiś moze dzień, belka pod resor ze ścianą grodziową kolejny i progii ewentualne poprawki 3ci dzień, a no i podstawka mocowania wachacza tylnego, ale to już nie wiem kiedy Razzd , może do końca przyszłego tygodnia będzie bliżej niż dalej do końca blacharki
nowe puzzle

stylowa gałeczka

teraz troche fotek z prac

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 10 Cze, 09 15:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak (ciach) grzebanie w moich postach na nic sie nie zda (ciach)

Moderacja //m.a.x.x.

Ostatnio zmieniony przez Nowaczek dnia Pią 12 Cze, 09 22:25, w całości zmieniany 2 razy

Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 3:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dać dziecku moda, to będzie walił ostrzeżeniami za byle gówno! A do tego jeszcze syf robi na forum. Skandal! Gratuluje takiego wyboru...
Poza tym, niby czym takim kolega Nowaczek miałby obrazić cb_marcina? Takie siedzenie pod autem, które ma przegnitą podłogę i jest podparte punktowo rurą, rzeczywiście nie jest dobrym posunięciem...

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 8:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kozak spawy,profi robota Laughing
Kiedy idzie na żyletki??

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 11:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buhhhhh
dobry Text demon Smile
Pokrywy alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Zderzaki chromowane
Zamek tylnej klapy chromowany
Powrót do góry
kotniedobry (WARSZAWA)

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 13:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie rozumiem ludzi którzy chcą budować taki samochód na bazie takiego próchna .
cb_marcin nie lepiej było kupić zdrowego malucha , a nie rzeźbić w kupie ?
zolo (Kraśnik)

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 13:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozna i w kupie rzezbic ale jak sie ma pojecie, sprzet i ogarnia sie cala sytuacje.A tu tego nie widze.

YouTube
Polska Jazda
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tu nie widze przyszłosci bo to padlina i nic z tego nie bedzie ;/
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 5:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cb_marcin napisał:
w maluchu nie ma już starej podłogi jest już nowa,

co k#$%a ? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

pokaż mi gdzie. Bo widocznie jestem ślepy.

Przez takie strupy jak ten rząd ma podstawy i argumenty do kombinacji z wprowadzaniem nam śmiesznych podatków Rolling Eyes

chociaż, wiadomo gdzie to wyląduje finalnie Mr. Green

Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten biały nawet w lepszym stanie jest Razz
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

one wszystkie sa w lepszym stanie niż ten Devil

nieprzypadkowo ta fota Laughing
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 22:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sigo zgadzam sie hehe
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bidne Maluchy.

Zamkniete na prośbę cb_marcin'a //Lama
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński