Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
126 napraw

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
fajamaluch

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 13:44    Temat postu: 126 napraw Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam zamierzam kupić zakupić 5 zeszytów napraw . Moje pytanie brzmi , czy ma sens kupowanie tego jeżeli będę miał Eleganta ?

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 14:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajamaluch no a czemu niby nie ? Silniki się nie zmieniały, jedynie zapłon. Większość części jest podobnych także bez problemu sobie poradzisz Smile

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 14:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oki, wielkie dzięki.
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też mam El-a i mam zeszyty, które używam bezprzerwy i bardzo je sobie chwale!
Powrót do góry
poloska (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaryzykuję stwierdzenie że są to książki idealne dla kogoś kto zaczyna przygodę z mechaniką.
Przede wszystkim nie ma tam magicznego zdanie które występuję w wielu innych książkach "w razie awarii należy udać się do ASO"
Very Happy
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński