Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
zderzaki chrom do FL i EL, co o tym myślicie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

razor34 nie potrafię Ci tego wytłumaczyć... zaginasz, a potem docinasz, tylko tedy masz blisko chrom, tak jak u mnie z przodu np.

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jak arek mówi,całe mocowanie Razz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
HuBeRt (Dylewo/Ostrołęka)

Future Member
Future Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 17:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez sie zastanawiam nad tym ale tylko te bez plastików.Do alufelg powinno chyba pasować Laughing
Powrót do góry
Lucas621p

PostWysłany: Sob 31 Gru, 11 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moje zdanie jest takie że watro wracać do chromów bo w tych wszystkich zagranicznych samochodach ni cula nie zobaczycie chromu ,dawniej przy maluchach zdejmowało się chromy a zakładało jak najszersze plastiki żeby zakryć rdze a przy dzisiejszym dostępie do spawarek szpachli i lakierów to nie problem walczyć z rdzą ale to zależy juz od gustu właściciela

kolejny odkop, patrz na daty ostatnich postów //arek
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 01 Sty, 12 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak już odkopałeś, to tyle Ci powiem, że moim zdaniem kiedyś zmieniano chromy na plastiki, bo każdy chciał, żeby jego 126p, które wtedy nie było na ulicach rarytasem, wyglądało nowocześniej.

PostWysłany: Pią 17 Lut, 12 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak napisał:
Jak już odkopałeś, to tyle Ci powiem, że moim zdaniem kiedyś zmieniano chromy na plastiki, bo każdy chciał, żeby jego 126p, które wtedy nie było na ulicach rarytasem, wyglądało nowocześniej.
Z Polonezami jest podobnie, kiedyś przerabiano Borki i Przejściówki na Caro, a teraz do Caro wsadzają przody z Borków.

-----------------------

Mnie osobiście podobają się maluchy z chromowanymi zderzakami ale tylko wtedy gdy nie mają plastikowych listew na drzwiach,

- mam takie pytanko, czy Policja lub kolesie na przeglądzie nie czepiają się że np. w kilkunastoletnim elegancie są metalowe zderzaki ?

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 17 Lut, 12 22:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie czepiają się. Tzn. nigdy nic nie wiadomo gdzie trafisz, ale generalnie nie zwracają na to uwagi.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 17 Lut, 12 22:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poldon82 nie. zderzak to zderzak

Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 18 Lut, 12 1:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez mam chromy w swoim ELX-ie ale był to wymysł poprzedniego właściciela, ktory wykorzystował go do KJS Wink
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 18 Lut, 12 8:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o policję to do mnie się nigdy nie przyczepili
Natomiast na przeglądzie tak
Maluchy po 88r fabrycznie miały montowane światła przeciwmgielne i cofania i teraz obojętnie jaki zderzak masz założony światła muszą być

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 18 Lut, 12 16:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomek84 no dobrze jeśli chodzi o same zamocowanie lamp ale o zderzaki nie Wink
WIEC ODPOWIEDŹ BRZMI : NIE NIE CZEPIAJA SIE ALE MUSZA BYC Z TYLU POD ZDERZAKIEM LAMPY COFANIA I PRZECIWMGŁOWA Mr. Green

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński