Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
WOODSTOCK 2012 !!!!!!!!!!
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 17:47    Temat postu: WOODSTOCK 2012 !!!!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drodzy Terytorianie XD

Powstaje za wczasu pomysł aby wybrać się do Kostrzyna na WOODSTOCK Smile
Dlatego tak wcześnie pisze (impreza sierpień 2012) aby nie kolidować z Ogólnopolskim jak coś Smile
Wszystko będzie się odbywało na początku sierpnia więc powiedzmy że jak się dobrze zorganizujemy to i na kacu na ogólniaka damy rade ... jak będą chętni (a wiem że będą)

Więc zacznijmy zbierać myśli i dusze XD

Zapisz ten film na dysku

Licze na odzew ... w końcu Terytorium tam musi sie pojawić Smile
http://www.facebook.com/pages/Woodstock-2012/203022339755333
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 18:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Galerianek jade Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 18:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nienawidze woodstoku... ;/ masakra...

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 19:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
nienawidze woodstoku... ;/ masakra...

Nie byłeś nie wiesz Smile

Stasiu126p XD wiedziałem że ci sie mordeczka uśmiechnie XD Tylko my na glebie bedziemy mieli hard przeprawe XD

Ale licze na więcej chętnych !!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
foczka241 (Krzyżanowice/Iłża/Radom)

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze chciałem jechać na Woodstock a do tego jeszcze maluchami Very Happy Jestem za Very Happy
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wcisnę się do kogoś? XD
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 20:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Świercu a chcesz obiad zwrócić w 5 sek oraz bigos z komuni ?(sztywny zawias) to wpadaj do mnie XD
aaa i ogłuchnąć można jeszcze i nabawić sie bólu kręgosłupa od kubełków Razz
Galerianek trafiłeś w mój czuły punkt XD
Damiano ależ dlaczego ?? Razz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo nie lubie zwyczajnie, nie podoba mi się, i pozatym idea woodstoku była inna niż woodstok jest naprawdę... długo by gadać, skoro chcecie jechać to ja wam bronić nie będę Smile

Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja na pewno w przyszłym roku jadę maluchem. 4 razy pociągiem to mi już starczy Razz
Więc jeśli mój grat dotrwa do wooda (nie rozsypie się, nie rozkraczy, nie wydachuje) to jak najbardziej jadę Razz A jak zawczasu się zorganizujemy to można swoją wioskę rozbić Wink
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też jestem od zawsze ciekawy tej imprezy, byłem na Hip-Hop Kemp na Czechach i na Sunrise Festival w Kołobrzegu i może czas zobaczyć Woodstok Smile
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 22:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma drugiej takiej imprezy jak woodstock. Nie ma i nie będzie, na prawdę Wink
Klimat wyjątkowy i niepowtarzalny.
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pon 10 Paź, 11 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wstępnie chęć wyrażam, ale co będzie za rok...??? Zobaczymy Smile Ja na antyglebie dojadę na pewno Very Happy

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 0:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i ciesze sie ze ktos jednak mysli XD

Kofeina XD i glowna gwiazda ... Mam nadzieje Stasiu XD
Jedziemy na WOODSTOCK XD
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 9:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano a skad wiesz jaka miala byc idea woodstocku? I jaka jest aktualnie skoro tam nie byles i nie poczoles jakiejkolwiek ideii... Na dodatek taka negatywna opinia......tak z dupy.
Whatever jak sie znajdzie czas a chyba mi wypada postoj w ten czas, tez z checia sie wybiore Wink

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 9:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czemu ale Woodstock kojarzy mi się tylko z zespołami którzy "drą ryja" i nic więcej..
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tiaaaa...

Każda muzyka jest inna...
"Drą ryja" "Bum bum" "Umca Umca" "Joł Joł"...
Każdy śmieje się z muzyki której nie lubi i tu błąd bo to że jemu się nie podoba to nie oznacza że jest chu....! Każdy ma swój gust i o tym rozmawiać nie będziemy, jeżeli coś mu się nie podoba to nikt go nie zmusza do słuchania. Ale niech nie krytykuje danego rodzaju muzyki bez konkretnego uzasadnienia...

Osoby które uwielbiają muzykę, wiedzą że jeżeli się słucha muzyki. To się po prostu słucha danych utworów które danej osobie "wpadają w ucho".

Jeżeli zamykasz się w jednym rodzaju muzyki, nie masz pojęcia na temat innych, to się na ich temat nie wypowiadaj.

Ja sam słucham gatunków takich jak: Hip Hop, Rap, Reggae, Electronic, Dubstep, Drum and Bass, Trance, Pop, Rock, Metal oraz pochodne i wiele innych. I widzę plusy wielu gatunków...

Nie skierowałem tego do danej osoby! Piszę do wszystkich którzy się wypowiadają w tym temacie. A jeżeli już ktoś chce mi coś powiedzieć to niech sobie odpuści... Ale jak go zżera to PW, bez spamowania tematu!

Jeżeli kogoś obraziłem, przepraszam... Nie miałem tego na celu. A jeżeli ktoś ma Woodstock w dupie, to po co tu pisze? Skoro temat ma na celu zebranie ludzi którzy byliby chętni...

Stasiu126p Wytrzymam! Dojedziemy! XD
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 10:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrekwielki z kąd wiesz że nie wiem jaka była idea, i z kąd wiesz że mnie tam nie było?

Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 13:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Faktycznie - Arka Noego, Carrantuohill, Bubliczki, Gentleman, Świetliki, Czess Band, Bethel i 3/4 zespołów drą tam ryja Very Happy
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 14:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedziałem że mi się tylko z tym woodstok kojarzy nic więcej Rolling Eyes
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc trzeba Twoje skojarzenia sprostować Razz
Ale nvm, to nie od tego temat, więc pokój i wróćmy do myśli przewodniej Razz
Powrót do góry

Organizator Manu'12

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 17:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano wnioskuje po tym co piszesz... Razz
komu nie pasuje niechaj swoje słowa krytyki zachowa dla swej persony i nie psuje nastroju w temacie
tak czy siak bez względu na marudy którym to nie pasuje, trzeba temat co jakiś czas odświeżać co by wszyscy potencjalni CHĘTNI mieli temat na widoku Smile

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 17:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wstępnie chętni:
- Galerianek
- piotrekwielki
- Świercu
- kofeini
- guti
- loony
- Stasiu126p
- foczka241
- metaltymek
- Saint_Lilith
- wojtek6996
Na bieżąco będę uzupełniał Smile

Ostatnio zmieniony przez Świercu dnia Pon 17 Paź, 11 21:53, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 17:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A robimy wioskę maluchowską gdzieś 'na jana' czy staramy się oficjalnie u Jurka załatwiać? Smile
Powrót do góry

Organizator Manu'12

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 17:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ulala, mozna by zakombinować Smile bo troszkę trzeba bedzie uważać na maluszki żeby żaden na boczku nie wylądował w takiej wiosce Wink

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Wto 11 Paź, 11 17:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

każdy chyba ma młoteczek i półośkę przy sobie. Będziemy się oganiać Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński