Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
WOODSTOCK 2012 !!!!!!!!!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Pon 17 Paź, 11 17:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

4 lata temu się poszło na boso pod scenę na Vadera. To nie był dobry pomysł... W sumie nie rozumiem dlaczego na ten jedyny koncert glany ściągnąłem... Razz
Powrót do góry
Saint_Lilith (Łódź)

PostWysłany: Pon 17 Paź, 11 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie kiedyś podczas pogo spadł jeden z glanów i musiałam po niego nurkować Rolling Eyes Bolało!
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 17 Paź, 11 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

glany i glany, za to moje DC mają +10 do obrony i +5 do regeneracji obrażeń w pogo Blee

Powrót do góry
Saint_Lilith (Łódź)

PostWysłany: Pon 17 Paź, 11 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to moje DC nie miały tyle szczęścia... Razz Dwa koncerty i kaplica Razz
(a może wrócimy do tematu? Razz)
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sob 05 Lis, 11 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak co roku jadę, na wooda, więc czemu by i nie tym razem wioska maluchowa. Myślę, ze jeśli dostatecznie wcześnie ten pomysł skonsultuje się z władzami wooda, to nie będzie większego problemu. Wioska motocyklowa co roku skupia coraz więcej osób, a przecież w tym samym czasie jest ogólnopolski zlot motocykli w Giżycku. Więc kto wie, czy na woodzie nie będzie więcej z czasem maluchów niż na ogólnopolskim Razz

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 05 Lis, 11 15:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog napisał:
z czasem maluchów niż na ogólnopolskim Razz

Dlatego pomyślałem że można to zorganizować tylko że ja jade pierwszy raz na wooda bo mnie kumpel od trzech lat wierci już dziure więc ewentualnie do kogo mieli byśmy zadzwonić aby ustalić to jeżeli ktoś wie ... XD
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński