Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Town "Taty Galerianka"
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 22:34    Temat postu: Town "Taty Galerianka" Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miałem już to dawno uczynić ale nie miałem jakiś starszych zdjęć Smile ale już mam haha Smile

A więc maluszek od nowości w rodzinie kupiony za szalone hmm ok 14 tys zł Smile jak pomęczę ojca to poszuka tych świstków troszkę Smile
Przebieg 34600 Smile rok 1999 stan Smile hmm idealny zero rdzy porobione jedynie zaprawki bo hmm pod blokiem to a tu ktoś puknie tam stuknie. Notabene dodam że nic się w nim nigdy nie popsuło Wink jedynie wymieniony akumulator i to też po 9 latach i oponki ale to dla bezpieczeństwa Smile Fabryczne są nawet świece i przewody zresztą tam nic nie było wymieniane Smile a nie sory oszukałem zmieniłem mu boczne kierunki na białe Twisted Evil ... Plany ?? Jak najmniej jeżdżony ma być Smile no i założyć mu alus maluchowy i reszta fabryka Smile

Ostatnio zmieniony przez Galerianek dnia Wto 07 Lut, 12 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
poloska (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 22:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Boże chroń go od gleby Laughing Wink

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 22:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dlaczego Dziadostwo Very Happy ??? Maluszek bardzo ładny no i najważniejsze że w rodzinie od nowości, trzymać i dbać Mr. Green Bardzo mi się podoba Mr. Yellow
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 22:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie to będzie jedyne seryjny auto Smile szkoda w sumie połowe mojego życia jest ze mną haha Smile szkoda że poprzedniego nie mam zdjęć ale wtedy nie było aparatów w telefonach że o cyfrówkach nie wspomnę Smile
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Haha gdyby to auto obniżyło się o centymetr to Galerianek mógł by walizki pakować Razz

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 23:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haha Smile no wiesz ile ja się muszę naprosić nabłagać naskamleć żeby mi go pożyczył na chwile Laughing
Dlatego Wiedźme kupiłem haha Twisted Evil
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla mnie to on taki jest nawet fajny Smile i zdrowy Smile

Heh co ja pierdole niżej bym go usadził ale nie dużo Razz tak żeby się oponka chowala w nadkole Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
foczka241 (Krzyżanowice/Iłża/Radom)

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 23:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę,proszę co ja tu widze znam tego maluszka z Manu,to ten co mu płynie muzyka z silnika Cool hehe Pozdro652
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 23:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A znaczek chcesz jeszcze do niego bo trzymam cały czas z myślą o tobie?
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 0:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p to nawet Twój dziadek nie chowa opon w nadkola!!

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 3:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrekwielki tyl chowa Smile

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 13:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ladny Mr. Green Bo zielony Faja

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I te fajne małe cyckowe nakładki na felgi Smile

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 16:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na żywo ciekawiej wygląda Smile

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 18:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest naprawdę wspaniały XD

Ikarus pewnie że chce już wysyłałem ci numer do siebie XD albo na pw podaj do siebie to zadzwonie XD
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 19:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzę, że w tym zielonym wskazówka paliwa również nie chce stać jak w moim XD

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie Smile zapłon był wyłączony Smile
To auto tylko widziało rezerwe jak ja się do niego dosiadałem Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Galerianek napisał:
To auto tylko widziało rezerwe jak ja się do niego dosiadałem Smile[/b]

hehehe Laughing
Ale ładny skubany jest , i ja bym proponował nic nie ruszać Wink

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma opcji nic nie będzie robione Smile będzie oryginał Smile tylko koła zmieni się ale to jak tatuś pozwoli haha XD
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 20:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

autko jest cacunio Very Happy za kilka lat to będzie prawdziwy klasyk Very Happy

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Galerianek ja bym nawet koła zostawił. Ten maluch ma swój klimat Cool

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobię foto lusterka haha Smile są tam trzy szczypawki w środku Smile haha i nie da się ich wyciągnąć Smile
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 7:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ładny maluszek Very Happy
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to masz i niech Twój tata w temacie o jego aucie zobaczy jak Ty pracujesz o! RazzRazzRazz

tak się pracuje na magazyni, o!

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hahahaha XD

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński