| Autor |
Wiadomość |
Pavloo (Gdynia)

|
Wysłany: Nie 23 Sty, 11 11:52 Temat postu: |
|
|
Cześć chłopaki. Co Wy na to, żeby zrobić mały zlocik znowu na skwerze w Gdyni jak za starych db czasów? Z jakimiś atrakcjami, rozrywkami, żeby trochę ściągnąć ludzi. Mogę się zająć/pomóc w organizacji (mieszkam niedaleko Sea Towers). W 2007 nie mogłem być, bo byłem daleko stąd a słyszałem, że było klimatycznie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 23 Sty, 11 14:11 Temat postu: |
|
|
to tu jeszcze ktoś z 3miasta ŻYJE?
W 2007 było ciekawie, ale to co było na III trójmiejskim zlocie, to było jeszcze lepiej dopracowane. Ciągle gdzieś mi się walają po dysku filmy z tego zlotu, które trzeba do końca zmontować, ale nigdy nie ma kiedy. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebus (Gdynia)
![]()
|
Wysłany: Nie 23 Sty, 11 14:56 Temat postu: |
|
|
No było bardzo klimatycznie. Ale organizacje była bardzo Ciężka Ale faktycznie można się zastanowić nad tym i nawet jakiś sponsorów poszukać  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Pochwał: 8
|
Wysłany: Nie 23 Sty, 11 15:41 Temat postu: |
|
|
ja raz dwa razy do roku w Gdańsku jestem, zazwyczaj po trójmieście rowerem śmigam raz nawet po sam koniuszek helskiego cypelka dojechałem z mą Lubą na tandemie ,,,ostatnio malcem już tam jeździmy więc może uda mi się zjawić  _________________ MAŁY, ALE WARIAT |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pavloo (Gdynia)

|
Wysłany: Nie 23 Sty, 11 17:31 Temat postu: |
|
|
Wiem, że trójmiasto.pl na pewno byłoby chętne jako patronat medialny Organizacja hmm, trzeba popytać tu i tam, trochę pokombinować. Jak macie doświadczenia po tym co było wcześniej to może uda się to posklejać w całość i wypracować jakiś zlocik  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebus (Gdynia)
![]()
|
Wysłany: Nie 23 Sty, 11 18:02 Temat postu: |
|
|
| Hmmm Ja mam w sumie spore doświadczenie. Będę mógł pomóc w organizacji, ale na razie sesja więc jest ciężko. Z doświadczenia ze zlotu 2009: Trzeba by zacząć już w lutym żeby się wyrobić na maj. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pavloo (Gdynia)

|
Wysłany: Nie 23 Sty, 11 18:27 Temat postu: |
|
|
No spoko. Na lajcie tylko musimy się zgrać i nie zawalić tego tematu, bo możemy fajną imprezkę urządzić dla naszych bąbli  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 11 14:29 Temat postu: |
|
|
Sebus, to Ty jeszcze żyjesz?
Pavloo Cofam to, co Ci napisałem na PW, powyżej masz człowieka, który bardzo dobrze wie, gdzie, jak, z czym i do kogo uderzyć, żeby taką imprezę zorganizować  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebus (Gdynia)
![]()
|
Wysłany: Wto 25 Sty, 11 7:34 Temat postu: |
|
|
| No żyje żyje, chociaż ledwo dycham. Nie pojawiałem się na forum bo wpadłem w wir pracy i studiów. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
boxer_89 (Gdynia)

|
Wysłany: Sob 29 Sty, 11 21:18 Temat postu: |
|
|
w razie W też pomogę |