Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Trójmiasto, 2008-2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Pavloo (Gdynia)

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć chłopaki. Co Wy na to, żeby zrobić mały zlocik znowu na skwerze w Gdyni jak za starych db czasów? Z jakimiś atrakcjami, rozrywkami, żeby trochę ściągnąć ludzi. Mogę się zająć/pomóc w organizacji (mieszkam niedaleko Sea Towers). W 2007 nie mogłem być, bo byłem daleko stąd a słyszałem, że było klimatycznie Wink
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked to tu jeszcze ktoś z 3miasta ŻYJE? Shocked Shocked Shocked Shocked

W 2007 było ciekawie, ale to co było na III trójmiejskim zlocie, to było jeszcze lepiej dopracowane. Ciągle gdzieś mi się walają po dysku filmy z tego zlotu, które trzeba do końca zmontować, ale nigdy nie ma kiedy.

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 14:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No było bardzo klimatycznie. Ale organizacje była bardzo Ciężka Razz Ale faktycznie można się zastanowić nad tym i nawet jakiś sponsorów poszukać Razz
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 15:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja raz dwa razy do roku w Gdańsku jestem, zazwyczaj po trójmieście rowerem śmigam raz nawet po sam koniuszek helskiego cypelka dojechałem z mą Lubą na tandemie Very Happy ,,,ostatnio malcem już tam jeździmy więc może uda mi się zjawić Smile

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 17:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że trójmiasto.pl na pewno byłoby chętne jako patronat medialny Wink Organizacja hmm, trzeba popytać tu i tam, trochę pokombinować. Jak macie doświadczenia po tym co było wcześniej to może uda się to posklejać w całość i wypracować jakiś zlocik Wink
Powrót do góry
sebus (Gdynia)

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 18:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm Ja mam w sumie spore doświadczenie. Będę mógł pomóc w organizacji, ale na razie sesja więc jest ciężko. Z doświadczenia ze zlotu 2009: Trzeba by zacząć już w lutym żeby się wyrobić na maj.
Powrót do góry
Pavloo (Gdynia)

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 18:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No spoko. Na lajcie tylko musimy się zgrać i nie zawalić tego tematu, bo możemy fajną imprezkę urządzić dla naszych bąbli Wink
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 24 Sty, 11 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked Shocked Shocked Sebus, to Ty jeszcze żyjesz? Cool

Pavloo Cofam to, co Ci napisałem na PW, powyżej masz człowieka, który bardzo dobrze wie, gdzie, jak, z czym i do kogo uderzyć, żeby taką imprezę zorganizować Exclamation Exclamation Exclamation

PostWysłany: Wto 25 Sty, 11 7:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No żyje żyje, chociaż ledwo dycham. Nie pojawiałem się na forum bo wpadłem w wir pracy i studiów.
Powrót do góry
boxer_89 (Gdynia)

PostWysłany: Sob 29 Sty, 11 21:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w razie W też pomogęSmile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Strona 15 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński