Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Śląsk, 2010/2011
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 24 Sty, 10 0:27    Temat postu: Spoty Śląsk, 2010/2011 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

został ktoś jeszcze z okolicy przy maluchu ? Razz

PostWysłany: Nie 24 Sty, 10 11:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja jestem ciągle i nie przerwanie Razz
Powrót do góry
SchorzówMichał

PostWysłany: Wto 02 Lut, 10 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A no ja teżSmile tylko że maluch po kraksie ale jeździ Smile.
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

PostWysłany: Wto 02 Lut, 10 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pomału Śląsk rośnie w siłe Smile powstaje jak feniks z popiołów, moze kiedys zbierze sie znow tyle ludu zeby zrobic takiego spota jak kiedys na 15 kaszlaków Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 02 Lut, 10 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rampula gadajcie z grucha z pyrciem oni tam mają ekipę i dawać pisać pisać pisać pisać spoty zloty imprezy Very Happy
Liczę że grupa śląska powstanie znów Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

PostWysłany: Wto 02 Lut, 10 22:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p Pyrcio i Grucha to naprawde spoko ziomy, ale sa tam takie dwie postaci, przez ktore nie mam zamiaru jechac na zaden spot przez nie organizowane, w zeszlym roku w wakacje byla ostra haja i od tego czasu po prostu nie mam zamaiaru owych postaci ogladac Wink

tu kiedys byla spora i mila grupa typu eyeless, virus, slay, falbier, sporo ludzi z czestochowy, ale pozbyli sie bakow no i sila rzeczy odeszli z forum Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 02 Lut, 10 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

właśnie to jest ten ból Rolling Eyes
Dobra koniec OT

Powrót do góry
SchorzówMichał

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 16:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem jak najbardziej za spotem:) mogę pogadać z ludziskami Razz
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 16:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SchorzówMichał wiec gadaj i namawiaj na wstąpienie w progi Terytorium Smile
Oraz mile widziane fotki temacie waszego oddziału Very Happy

Powrót do góry
Rampula (Bytom)

PostWysłany: Pon 29 Mar, 10 19:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

15-16. V. 2010 majówka Maluchowców na Chechle ( Tarnowskie Góry).
Powtórka imprezy zeszłorocznej- namioty, ognisko, browary : ) wjazd, noclegi itp za friko oczywiście bo jeszcze sezon jest nie otwarty. Wrzuciłbym jakieś foto z zeszłego roku ale nie umiem znalezc tyej plyty ze zdjeciami Sad
Jeszcze trochę czasu jest, ale warto zorganizować sobie wolne itd.

PostWysłany: Pon 29 Mar, 10 20:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jetem ze śląska i bym wpadł,ale 15 i 16 nie mogę Crying or Very sad
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

PostWysłany: Pon 29 Mar, 10 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dawaj dawaj dawcio, zmieniaj plany i wbijaj, rok temu naprawde bylo super, ponizej pare fotek autorstwa siwyx-a

PostWysłany: Wto 30 Mar, 10 17:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zobaczę do 15 maja dużo czasu.Jedzie ktoś tam z katowic ( mikołowa tych lub okolic)?
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 30 Mar, 10 23:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładne maluszki rok temu były Smile
w tym roku fotorelacja obowiązkowo:D

Powrót do góry
SchorzówMichał

PostWysłany: Sro 14 Kwi, 10 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja na 95% się zjawie Smile moim maluszkiem no i moja dziewczyna tez przyjedzie swoim Very Happy i jeśli nie macie nic przeciwko to kuzyn chciał wpaść swoją ładą z 85 roku Wink.
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

PostWysłany: Pią 16 Kwi, 10 9:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no oczywiscie ze nie ma nikt nic przeciwko, ostatnio tez byl jeden 125p i pare dupowozow, chodzi o milo spedzony czas auto sprawa drugorzedna... wiec zapraszamy Smile

PostWysłany: Nie 25 Kwi, 10 12:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będzie ktoś może jechał z okolic Chorzowa ? tzn miasta sąsiednie Smile ? można by sie umówić w jakimś miejscu i efektywnie pokazać się na trasie Katowice - Chechło w kilka samochodzików Very Happy.
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

PostWysłany: Nie 25 Kwi, 10 23:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi dzis szefowa powiedziała, że moze byc ciezko z wolnym na 15go maja, ale będę z nią jeszcze walczył Rolling Eyes
Jak się uda to możemy lecieć razem, jeszcze pogadam z kumplem z Miechowic to może pojedzie swoim FLem.
Jak nie dostane wolnego to trudno przyjadę wieczorem Smile

PostWysłany: Pią 14 Maj, 10 19:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak tam przygotowania ? pogoda nie odstrasza Very Happy?
Powrót do góry
Kondek279 (Zawiercie)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 17 Maj, 10 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miałem jechać z kumplami na rowerach (15l.) ale pogoda odstraszyła
Powrót do góry
dMq

PostWysłany: Pon 17 Maj, 10 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez ze slaska Smile dokladniej Dąbrowa, czekam na propozycje Wink
Powrót do góry
Kondek279 (Zawiercie)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 01 Cze, 10 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szykują się jakieś spoty czy nie?
Powrót do góry
Michalx150 (Trzebinia)

PostWysłany: Czw 03 Cze, 10 15:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na śląskie się pisze Razz

http://www.polskajazda.pl/Profil,Simson,SR,50,Jawa,250,Fiat,126/30944
http://www.dtm.xt.pl

Maluszek FL 1994r. | gg:2805298
Powrót do góry
Kondek279 (Zawiercie)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 12 Lip, 10 11:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Śląsk umarł nic sie nie szykuje Sad
Powrót do góry
kapsel

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 12 Lip, 10 11:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Śląsk ma się bardzo dobrze -> www.rezerwa126p.pl sporo ludzi ze Śląska, często spoty
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński