Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Śląsk, 2007-09
Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Wto 02 Sty, 07 12:49    Temat postu: Spoty Śląsk, 2007-09 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowy rok - Nowe życie hihi Cool

Buraczki nie lenic sie tam tylko spota robic !
Ponoc tam u Was snieg jest .. przynajmniej byl.. czy juz stopniał...?

wstawilem Ci przecinaka w temacie, przed rokiem Razz //scandaL
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Nie 14 Sty, 07 8:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam dzidziusie 28 stycznia odbedzie sie spot jak zwykle na parkingu pod tesco o godzinie 15...pozdrawiam i zapraszam wszystkich !! ...zgłaszać swoją obecność !!

Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Nie 14 Sty, 07 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawdopodobnie zaszczyce Was swoją obecnością Smile

PostWysłany: Pon 15 Sty, 07 16:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No licze na to że wpadniesz Smile ale mile widziane jest wiecej osób...dawać dawać !!

Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 15 Sty, 07 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze ja dopiero od jakiegos kwietnia - maja zaczne was odwiedzac kiedy samochod bedzie juz odswiezony i z nowym designem Wink
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Pon 15 Sty, 07 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq przeca autko wystarczy że jeździ nie musi wyglądać ważne że dupe wozi...my nie śmiejemy się (na głos) z innych samochodów

Powrót do góry
ignac2004 (TYCHY)

PostWysłany: Wto 16 Sty, 07 9:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema siema! Ja na spocie napewno bede.
Dawid dzieki za info,gdyby nie Ty to pewnie bym nie wiedział Smile
udalo mi sie wbic na necik na chwile (w szkole) bo w domu jeszcze po przeprowadzce nie mam. No nic do zobaczenia.
Pozdro
ignac (biały maluch) Razz
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 16 Sty, 07 9:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

davidow6 napisał:
bartonq przeca autko wystarczy że jeździ nie musi wyglądać ważne że dupe wozi...my nie śmiejemy się (na głos) z innych samochodów

wejdz Ty w moj temat o moim samochodzie i poczytaj dokladnie Mr. Green
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Wto 16 Sty, 07 9:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartong przeca wiem czytałem a to byl taki dżołk Very Happy Very Happy Very Happy

Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Sob 20 Sty, 07 13:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jednak mnie nie będzie Embarassed

PostWysłany: Sob 20 Sty, 07 17:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a dlaczego ??

Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Sob 20 Sty, 07 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ponieważ musze iść do pracy na 2gą zmiane Mad

PostWysłany: Nie 21 Sty, 07 12:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcin duża szkoda, myslałem że bedziesz ale mam nadzieje, że na nastepny spot wpadniesz ??

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pon 22 Sty, 07 10:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i znowu się wszystko wykrusza przed spotem. więc mnie też nie będzie powód prosty praca od pon do sob niedziele poświęcam mojej Basi

może jak spadnie śnieg to zorganizuje się jakieś wieczorne ślizganie np w tygodniu kto chętny termin do ustalenia jak śnieg spadnie
planowany opad w tym tygodniu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

PostWysłany: Pon 22 Sty, 07 13:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

davidow6 no wpadne jak tylko nie będe musiał iść do pracy Wink

PostWysłany: Pon 22 Sty, 07 17:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a może jak spadnie śniego to ktos wyskoczy na Uroczysko ?? napewno już tam kiedyś byliście Very Happy

Live FAST! drive FAST! think FASTER!
Powrót do góry
Grzesx (Bytom)

PostWysłany: Pon 22 Sty, 07 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qbix napisał:
a może jak spadnie śniego to ktos wyskoczy na Uroczysko ?? napewno już tam kiedyś byliście Very Happy

co 2 tygodnie organizowane są tam spoty forum 126p.iq Wink
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 10:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcin szkoda że Cie nie bedzie a o slizgawce to pomysle jak łaskawie spadnie śnieg, bo narazie go nie ma ale podobno ma być Smile
Qbix ja tam jeszcze nie byłem ale nie zaszkodzi kiedyś wpaść Very Happy

Powrót do góry
travis87 (Zabrze)

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 11:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na Uroczysku jest przepięknie, byłem tam jak był suchy asfalt i było zajebiście a co dopiero jak będzie śnieg Smile A od dziś wieczorem ma padać aż do piątku Very Happy, Skora są tam organizowane spoty to kiedy jest najbliższy?? Jeśli jakoś teraz to tankuje i wpadam Very Happy

Powrót do góry
Qbix (Zabrze)

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 11:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uwaga! jak Dzisiaj spadnie biały puszek i nie bedzie za późno to ja na 100% jade na uroczysko:) Więc jakby co to czekam tam na chetnych:)

Travis, ty też prawda??Smile

EDIT: 14:23

Pogoda sie nawet zapowiada od 15:00 powinno zaczynać się coś dziać, myśle ze jak się prognozy sprawdzą to ok 16:00 - 16:30 mogę tam zawitać Twisted Evil

tu macie legende:

a tutaj prognoza dla Świętochłowic:

Dajcie znać czy ktoś jeszcze się wybiera.

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 14:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uroczysko uroczysko a gdzie to jest bo narazie nic opisu jak dojechać Razz
a tak poważnie to jak mam jechać do zabrza żeby się slizgać to wole parking za garażami u mnie śmigać plac duży i cały mój Very Happy

edit najnowsze dane pogodowe u mnie zaczyna padać śnieg narazie kaszana ale coś leci 14:33 początek zimy Very Happy

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 14:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W moim poprzednim poście dałem prognoze dla Świętochłowic.

jak dojechać na Uroczysko, po pierwsze trzeba się wbić na DTŚ-kę
i teraz jak jedziemy od strony Rudy (Chebzia) to to jest pierwszy zjazd pewno na Świętochłowice i Bytom tam jest napisane.
z kolei jak jedziemy od katowic no to musi to być ostatni zjazd przed chebziem oczywiście a;e to chyba logiczne.
Łatwo poznać ten zjazd bo tam jest salon Renault widać flagi żólte.

tu na szybko zrobiłem mapke, aha po prawej Katowice, po lewej Chebzie
[img=http://img335.imageshack.us/img335/4566/mapka9fz.th.jpg]

Uroczysko to nie tylko plac Twisted Evil ale też całkiem przjemne uliczki Twisted Evil

Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i leci ten biały syf z nieba Mad Evil or Very Mad Confused

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 17:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no obiecujące a co to dokładnie jest jakis opuszczony teren czy normalna ulica hymmmm dojazd łatwy chyba przynajmniej taki się wydaje

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 17:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No śnieżek napadał to ja ide się przygotowac i jade na Uroczysko:) pewno kolo 19 tam bede:) Musze sobie halogeny podłączyć bo tam ciemno pewno bedzie...
Jak przyjade to wam opowiem Twisted Evil ale bedzie zabawa:)

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 1 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński