| Autor |
Wiadomość |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Czw 20 Maj, 10 10:01 Temat postu: Spoty Małopolska 2010/2011 |
|
|
!!Wielka mobilizacja małopolskiego oddziału!!
Proszę o wpisanie się na listę kto jest aktywny, ma fiata 126p i jest chętny na wspólne spotkanie w Krakowie. Pierwszy spot planowany już w czerwcu.
Lista jest jedna ze wszystkich for co ułatwi ogarnięcie całej sprawy.
Zachęcam do informowania o spotach swoich znajomych którzy mają Fiaty a nie koniecznie są zarejestrowani na którymś z for
Wpisujcie się według wzoru:
1.Milten
2.Krzysiek
3.Dzordz
4.Michalx150
5.Pozor2008 _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
artjas (Kraków)

|
Wysłany: Pią 04 Cze, 10 11:21 Temat postu: |
|
|
1.Milten
2.Krzysiek
3.Dzordz
4.Michalx150
5.Pozor2008
6.artjas |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Pią 04 Cze, 10 12:33 Temat postu: |
|
|
Miejsce spota Pas startowy Czyżyny
Dokładniej daty jeszcze nie ma ale celujemy w dni od piątku do niedzieli (tj 18-20 Czerwiec) _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rampula (Bytom)
 Pochwał: 5
|
Wysłany: Pią 04 Cze, 10 21:57 Temat postu: |
|
|
byłem wczoraj w Kraku, szkoda ze wiecej maluchów wrasta niż jezdzi
bede obserwowal temat to tez sie postaram kiedys zajrzeć _________________ 'weź synek włóż hawajską koszule...' |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Wto 15 Cze, 10 14:45 Temat postu: |
|
|
Tak jak wcześniej nawoływaliśmy-Niedziela 20 czerwiec 2010 godzina 14sta pas startowy Czyżyny Kraków. Kto ma Fiata 126p- Zapraszam
Jakby ktoś nie wiedział gdzie to jest:
Jeżeli pas startowy nie wypali przeniesiemy się pod Parking Krokusa .
Pytania sugestie 509-981-558
Do zoba!
Dodane do kalendarium //m.a.x.x. _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
malina (Kraków)

|
Wysłany: Czw 17 Cze, 10 10:07 Temat postu: |
|
|
1.Milten
2.Krzysiek
3.Dzordz
4.Michalx150
5.Pozor2008
6.artjas
7.malina
20.06.2010r.
Były dzisiaj trzy auta, zapewne pogoda wpłynęła na niską frekwencje. Z tego co gadaliśmy z chłopakami to wstępnie 3 lipca na parkingu przy Realu na Bora Komorowskiego (Park Wodny, Multikino) robimy spot, dokładne info zapewne przekaże Milten.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
crazy655

|
Wysłany: Pon 21 Cze, 10 16:54 Temat postu: |
|
|
Osoba siedząca na siedzeniu pasażera zielonego malca, robiąca foty jest proszona o wrzucenie ich na jakiś serwer
No szkoda że było tak mało osób, miejmy nadzieje że następnym razem będzie więcej, i że pogoda wypali Można by jakiegoś grilla trzasnąć  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MateuszC
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Pon 21 Cze, 10 17:55 Temat postu: |
|
|
| kraków nigdy nie zrobi spota!!!!!!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Sro 23 Cze, 10 13:12 Temat postu: |
|
|
MateuszC nie dramatyzuj, damy rade. Fakt mało osób było ale dobrze, że cokolwiek się ruszyło. Myślę, że w tym roku się rozkręcimy. Postaram się o to
.
Następny spot planowany na 3.07.2010
Ustaliliśmy już wspólnie stałe miejsce spotkań- tj. na parkingu przy centrum handlowym krokus.
Lokalizacja spotów małopolskich _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
malina (Kraków)

|
Wysłany: Czw 24 Cze, 10 20:22 Temat postu: |
|
|
Dołączam się do tego co napisał crazy655 w sprawie zdjęć .
Milten a którą godzinę proponujesz? Standardowo 14:00? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Czw 24 Cze, 10 21:14 Temat postu: |
|
|
Myślę o jakiejś późniejszej. 17-18? _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
malina (Kraków)

|
Wysłany: Czw 24 Cze, 10 22:11 Temat postu: |
|
|
| Mnie to nie robi w zasadzie różnicy, później może nawet lepiej, to ustalmy na tą 17, bo i tak pewnie będzie trochę obsuwy, ale może niech też inni chętni się wypowiedzą co do godziny ;p. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Wto 29 Cze, 10 14:16 Temat postu: |
|
|
Następny spot już w tę niedziele tj 4.07.2010 o godzinie 17:00 na parkingu krytym Centrum handlowego "Krokus" przy ulicy Bora-Komorowskiego.
Google maps:
Dokładna lokalizacja spotów małopolskich
Tym razem na spocie pojawi się kilku zacnych gości. Powinna być udana imprezka także zachęcam wszystkich do przyjazdu.
Pogoda ma dopisać (zerowe opady i temperatura koło 27stopni) także nie powinniśmy moknąć jak ostatnio
Dla przyjezdnych przewiduje pamiątkowe naklejki ze spota.
Zapraszam wszystkich z Małopolski i okolic!!
Dodane do kalendarium //m.a.x.x. _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
malina (Kraków)

|
Wysłany: Nie 04 Lip, 10 20:01 Temat postu: |
|
|
Tym razem pogoda ani żadne inne rzeczy nie przeszkodziły i spot odbył się bezproblemowo. Jedna fotka ode mnie, wiem że do dupy, nie widać wszystkich aut ale zawsze coś ;p

Ostatnio zmieniony przez malina dnia Pon 05 Lip, 10 12:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 10 16:26 Temat postu: |
|
|
Czas na trzeci oficjalny spot małopolski miłośników Fiatów
Wstępny termin: 16sty lub 17sty październik
Co to godziny to przedział 17-20sta byłby optymalny myślę. Przepalać, woskować, szykować maszyny bo może to być ostatni udany spot w Małopolsce w tym roku. :drive:
Miejsce spotkania to tradycyjnie: Kryty parking przy centrum handlowym Krokus-Kraków
Mapa:
[center]Lokalizacja spotów małopolskich[/center]
W planach mamy :
-Grilla- wiadomo, że zależne od pogody (chyba że ktoś kopsnie namiot na bagażnik i przywiezie )
-Wspólną integracje (przywieźcie drugie połówki, znajomych).
-Pamiątkowe wlepy na szyby
-Eksperymentalną niespodziewanke .
Warto przyjechać. Dokładny termin i godzina będzie znana do końca tygodnia myślę.
Piszcie jak wam pasuje, powiadamiajcie znajomych zarówno od małych jak i od dużych fiatów i wpadajcie bo będzie się działo :lol3: .
Peace! _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
malina (Kraków)

|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 10 20:15 Temat postu: |
|
|
Ja będę obowiązkowo ze mną prawdopodobnie ziomki i przyjaciele . Spotykamy się na dole parkingu po prawej stronie od wjazdu tak jak ostatnio, tak ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 10 22:40 Temat postu: |
|
|
Wstępnie już ustalone, że będzie to sobota i ustawimy się jakoś wcześniej-myślę przed 17 póki słońce będzie grzało  _________________ 126tka - 1978' old school driving

Ostatnio zmieniony przez Milten dnia Pon 04 Paź, 10 14:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michalx150 (Trzebinia)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Pon 04 Paź, 10 13:52 Temat postu: |
|
|
Wstępnie już ustalone, że będzie to sobota i ustawimy się jakoś wcześniej-myślę przed 17 póki słońce będzie grzało  _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pit90maku (Stargard Szczeciński)

|
Wysłany: Pon 04 Paź, 10 15:00 Temat postu: |
|
|
a moze byscie kiedys w zachodnio-pomorskim zorganizowali jakis spot np. w kluczewie na lotnisku kolo stardardu:) ??? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Pon 04 Paź, 10 22:37 Temat postu: |
|
|
Ja niestety tylko organizuje w Małopolsce  _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Wto 05 Paź, 10 16:24 Temat postu: |
|
|
Dodane do kalendarium - dajcie znać jak już ostateczny termin będzie znany. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Pon 11 Paź, 10 10:23 Temat postu: |
|
|
Uwaga startujemy o 14stej _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DzOrDz (Sucha Beskidzka)

|
Wysłany: Sro 23 Mar, 11 12:08 Temat postu: |
|
|
Witam. Pierwszy tegoroczny spot odbędzie się w Sobotę 02.04 o godzinie 14 w Krakowie. Spotykamy się jak zwykle na dolnym poziomie parkingu krytego w Centrum Handlowym Krokus.
Zapraszamy serdecznie
Lokalizacja spotów małopolskich |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Pon 04 Lip, 11 21:34 Temat postu: |
|
|
[center]Zapraszamy na 5te SPOTkanie fanów Fiatów 126p.[/center]
17stego(Niedziela) Lipca 2011 o godzinie 15:00 na parkingu krytym(poziom zero)centrum handlowego "Krokus" al. Bora Komorowskiego Kraków (Koło Parku Wodnego, OBI).
Mapa dojazdu
Tak było poprzednio:
Video
Video 2
Zapraszamy wszystkich miłośników polskiej motoryzacji Fiatów 126p i 125p.
Zachęcamy do przyjazdu ekipę ze Śląska i Jasła. Ekipy jak wiadomo prężne i chętne na zjazdy. Integracja na pewno wyjdzie nam na dobre i oczywiście będziemy czekać na okazję żeby wpaść do was.
Pokażemy ile nas jest! Przejedziemy paradą przez Kraków!
Co do planu zlotu:
Jeżeli będzie pogoda można wybrać się na zalew Kryspinów na grille, relax i zabawe .
Plakat Zlotu:
Zachęcamy do propagowania wydarzenia przez rozwieszanie plakatów w strategicznych miejscach lub zostawianie za wycieraczką napotkanym Fiatom.
Dopisz się do wydarzenia na Facebook'u _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|