Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Łódź, 2009
Idź do strony 1, 2, 3 ... 128, 129, 130  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 02 Sty, 07 11:40    Temat postu: Spoty Łódź, 2009 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowy temat o spotach oddziałowych na nowy rok Pomógł .

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Czw 28 Sty, 10 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Wto 02 Sty, 07 14:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Następny Spot odbędzie sie 7.01.2007 na ten moment są 2 propozycje na spędzenie czasu w ten wieczór. jedna to nawiedzenie kogoś z konsolami i gra na nich np w wyścigi. druga to wypad do Silvera na bilarda i również gry komputerowe tyle że na automatach. druga propozycja jest niestety droższa. jeśli zdecydujecie sie na pierwszą to wybierzcie do kogo chcecie pojechać i zrzuta będzie po 5 PLN na ewentualnego browara i na prądzik bo jakby na to nie patrzeć konsole troche ciągną a jeśli wejdzie druga propozycja w łaski to potrzebna będzie kasa na automaty tudzież bilard czyli minimum 20 PLN.

Decyzje pozostawiam Wam... piszcie

jutro rozsyłam pierwsze smsy wieczorem a w sobote ostateczną decyzje na forum przedstawimy więc czekam... bużka i pozdro
Powrót do góry
siwydh (lodz)

PostWysłany: Wto 02 Sty, 07 20:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sa te srodowe zlociki w pabianicach ? Very Happy
jesli juz nikt tam nie jezdzi to prosze o adresik Twisted Evil
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 03 Sty, 07 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.motoweteranbazar.com/pl/main_topframeset.html

Moto weteran bazar 13.01.2007, ja wpadam, ktoś się ze mną "spiknie" tam?
Powrót do góry
siwydh (lodz)

PostWysłany: Sro 03 Sty, 07 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wpadne moze cos ciekawego znajde do malucha Twisted Evil
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 03 Sty, 07 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mochu, na mnie możesz zawsze liczyć. Może jeszcze Michała weźmiemy jak będzie chciał?
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 04 Sty, 07 11:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pojedziemy Michała autem Laughing Laughing Laughing Laughing Swoje przecież na deszcz nie będę wyciągał Twisted Evil

siwydh robimy ustawkę?
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Czw 04 Sty, 07 12:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7.01.2007 Spot o godz. 18:00 pod halą sportową. na zlocie będą rozdane już popłacone smycze i będzie możliwość zakupu kolejnych smyczy w cenie 8 PLN
moja propozycja jest taka byśmy pojechali na pizze do Manu a potemzobaczymy na co będziecie mieli ochote...
pozdrawiam
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 04 Sty, 07 15:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehehe ok wykorzystamy go Laughing Resztę uzgodnimy na gg Wink
No można by się było jakoś spotkać z Siwym Twisted Evil Razz
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 4:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Agnieszka napisał:
7.01.2007 Spot o godz. 18:00 pod halą sportową. na zlocie będą rozdane już popłacone smycze i będzie możliwość zakupu kolejnych smyczy w cenie 8 PLN
moja propozycja jest taka byśmy pojechali na pizze do Manu a potemzobaczymy na co będziecie mieli ochote...
pozdrawiam

jak juz bedziesz w sobote wszystkim komunikowac i przypominac to wyjatkowo na gadu chcetnie otrzymam infro Smile
Agnieszka

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 15:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatecznie już z racji że dziś 6.01.2007
Dnia 7.01.2007 Spot o godz. 18:00 pod halą sportową. na zlocie będą rozdane już popłacone smycze i będzie możliwość zakupu kolejnych smyczy w cenie 8 PLN
Moja propozycja jest taka byśmy pojechali na pizze do Manu a potemzobaczymy na co będziecie mieli ochote...
pozdrawiam
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 07 Sty, 07 16:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

planuję dodatkowe atrakcje w manufakturze także zapraszam serdecznie... bedzie sie z czego posmiac! Very Happy
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 07 Sty, 07 17:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam po co wpadać Nju?Ale tak szczerze...bo ostatni spot mnie zraził
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 07 Sty, 07 23:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

naszczęście nic nie straciłeś bo nie skołowałem kamery.. ale jak znowu będzie okazja to dam znać.. a warto będzie napewno
Agnieszka

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 22:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich... ostatnio dość często bywaliśmy w Manu... fotki są w dziale relacje ze zlotów... następny zlot będzie 21.01.2007 planuje na niego pojeżdzawke (Numen zna miejscówkę i ją sprawdza). Mam nadzieje że dopiszecie i pogoda również będzie sprzyjająca by sobie poszaleć za kółeczkiem... pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia.

PS: jeśli ktoś ma jakiś pomysł na miejscówkę (sprawdzoną) lub zlocie i tego co chce robić to piszcie… pomysł jest otwarty…

PS 2: przypomoinam o Moto weteran bazar (13.01.2007) ( http://www.terytorium126p.pl/forum/moto-weteran-bazar-vt796.html )to już ta sobota!!!
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 10 Sty, 07 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ludzie ludzie a nie lepiej udezyć w niedziele na Wielka Orkiestre autkami i pokazać sie jako klub !! np : pod M1 zawsze sie tam scigali rajdowcy bedzie sporo fascynatów motoryzacji wiec było by dobrym pomysłem pokazać sie tam jako klub !! czekam na rozpatrzenie mojej propozycji scena bedzie takze na Parkingu w Manufakturze oraz Na Piotrkowskiej przy Piłsuckiego !!

CZEKAM NA ROZPATRZENIA TEGO WSPANIAŁEGO WEDŁUG MNIE POMYSŁU Cool Cool Cool Exclamation
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Sro 10 Sty, 07 17:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek ten pomysł już był przedstawiony zresztą przez Maxxa na zlocie (niestety Ty nie dotarłeś z nami do miejsca gdzie omawialiśmy sprawy bierzące bo zaginołeś po drodze...) ale niestety raczej nie wypali z braku możliwości organizacyjnych i zbyt puźnej inicjatywy a z całą pewnością jeśli chętni będą (a narazie niestety ich brakuje) to Maxx zbierze grupe na wspólny wypad na orkiestre (ja niestety będe w pracy do 15:00). Niestety na zlocie nie było zbyt dużo chętnych... ale czemu nie ustalcie z Maxxem miejsce i godzine spotkania i możecie jechać... możemy również wybrać sie na wieczorne światełko do nieba ale to już pozostawiam Waszym chęciom...

http://www.wosp.org.pl/15final/index.php/11/2

a dla chętnych tu jest lista sztabów WOŚPu z Łodzi:

*Łódź Politechnika Łódzka, Wudział Organizacji i Zarządzania Piotrkowska 266 90-924 wosp@oizet.p.lodz.pl Paulina Kabza 042 6313753

*Łódź Młodzieżowy Klub Sportowy "Metalowiec" Plac Komuny Paryskiej 5a 701 90-007 sztabwosp@wp.pl Stefania Jachym 042 6324759

*Łódź ZHP Hufiec Łódź Górna Pabianicka 55 93-548 paula_aukacja@wp.pl Paula Szymańska 609614636

*Łódź Publiczne Gimnazjum nr 44 Piotrkowska 94 93-267 gim44@wp.pl Grażyna Wojdyła 042 643 43 38

*Łódź Racja Polskiej Lewicy Zielona 15 90-457 maraj@free.blunet.pl Maria Rajska 042 6321784

*Łódź Zespół Szkół Ponadgimnazjalmych nr. 9 Al..Politechnika 38 90-156 k.hajduk@wp.pl Magdalena Binder 667212949

*Łódź Łódzki Zarząd Okręgowy PCK Piotrkowska 203 205 90-451 wosp@pck.lodz.pl Małgorzata Rolnik 042 6365582

*Łódź Wyższa Szkoła Humanistyczno-Ekonomiczna Rewolucji 1905r 52 115 90-222 mbaraszkiewicz@wshe.lodz.pl Marta Baraszkiewicz 42 2995528
Powrót do góry
siwydh (lodz)

PostWysłany: Sro 10 Sty, 07 17:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja moge jechac wszedzie byle by cos sie dzialo jakas zwirownia albo inna miejscoka fajna . co do bazaru to gdzie sie ustawimy?
jesli nie bede musial isc o pracy to wpadne
Powrót do góry
gevert (ŁÓDŹ)

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdjęcia ze zlotu 7-01-2007
przenoszę ze starego wątku na prośbę Lady Agniechy
Razz

Powrót do góry
JojO (Łoodź)

Member
Member

PostWysłany: Pią 12 Sty, 07 14:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sorry ze sie wtracam ale te foty to raczej nie tutaj... chyba wystarcza juz ze sa w dziale relacje ze zlotow... i tak sie robi niepotrzebny balagan...
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Sob 13 Sty, 07 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Cool
Został tydzień do następnego zlotu więc podaje wstępny plan i pomysł do przedyskutowania:

Spotykamy się pod halą jak zwykle o 18:00 czekamy 30 min jak zawsze i jedziemy ale tym razem dla odmiany nie do Manu ale ... na lublinek...
Numen sprawdził tam teren i mówi że wyrównali go i można poszusować... więc czemu nie wypróbować a przy okazji może poćwiczymy przed nowym sezonem KJS’owym i KZK’owym? Np jazdę na czas slalomy i jazdę precyzyjną? choćby wokół butelek chyba że ktoś ma pachołki... Twisted Evil

czekam na dalsze sugestie co do ewentualnych konkurencji i zabaw...
pozdrowionka
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 14 Sty, 07 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proponuję żeby dla zwiększenia adrenaliny butelki były szklane Very Happy
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 14 Sty, 07 16:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a masz magazyn opon jakby co ?? Wink
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 14 Sty, 07 17:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no trochę mam Very Happy
Agnieszka

PostWysłany: Pon 15 Sty, 07 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do butelek to raczej będą plastikowe Sad bo jakby na to nie patrzeć Piter ma racje... szkoda opon Wink ... chyba że ktoś będzie jednak miał pachołki...

Ale pisze bo mam do Was prośbe... Smile
Niech każdy napisze mi po jendej konkurencji jaką chcielibyście by była tego wieczoru przeprowadzona (bo jakby na to nie patrzeć na skołowanie np stopera też musze mieć czas) i czy np nie chcecie spotkać sie jeszcze wcześniej niż o 18:00 (np 16-15) by jeszcze zacząć jak jasno będzie...

Czekam na Wasze propozycje na gg (3595668-dla przypomnienia Mr. Green) tlenie i forum.

Piszcie i pomóżcie mi w stworzeniu takiej małej KZKi i może... Devil jakaś nagroda będzie dla najleprzego...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 128, 129, 130  Następny
Strona 1 z 130

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński