Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Śmierć "cappy' ego"
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Stemplasty

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 1:17    Temat postu: Śmierć "cappy' ego" Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzis niestety musze porzegnac swego pomarańczowego nie zbyt sprawnego ale pieknego Maluszka [*] Sad z racij tego ze jeżdżą ślepi ludzie na ulicach .. zaliczyłem stłuczke .. Sad auto jak dla mnie średnio jest do odratowania foty ma Galerianek i jarząbek zapewne jakies tam, najgorsze są nieprzyjemnosci wynikające z głupoty ludzkiej wiec zapewne przez jakis czas puki nie ustatkuje wszystkiego śmigać na spoty bede rzadko chyba ze z kimś Sad

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 1:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ujjj szkoda bo oryginalna sztuka była ;/
Stemplasty

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 1:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plan taki zeby wiele rzeczy przeszczepić z Cappiego do nowszego malucha jakiegos ale znajdz tu teraz malucha w dobrym w miare stanie za w miare dobra cenę .. ;/ jesli sie do znajdzie to myśle ze replika juz nie żyjącego auta bedzie ;]

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 1:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wklej foty to sie oceni. Może nie jest tak źle i da sie jeszcze uratować, nie widziałeś śp. FRANKENSTEINA Very Happy
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 7:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak bys chcial sie pozbyc foteli to daj znac

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 18:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZisiaj jakaś babcia ci grzebała pod maską ,a jak odeszła to ja zerkłem czego szukała i okazało się że to był prostownik ,tak sobie patrzyłem i usłyszałem HELLO DRIVER ,odwracam się a tu radiowóz i zonk ,spisali mnie Ja Ci zostawiłem tą kartkę.

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 18:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam bym wymienił pas i blotnik i dalej smigal
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stemplasty jeżeli coś chcesz z niego jeszcze mieć to zholuj go w bezpieczniejsze miejsce. Kiedyś rozbity Maluch stał u mnie pod górniakiem i po jednej nocy nie zostało z niego nic, rozkradły go żule a dzieciaki zniszczyły resztę

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
Stemplasty

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żebym jeszcze miał jak go scholować ;/ ale trzeba Sad daleko z tamtąd do domu nie ma

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli drzwi się otwierają normalnie to można ratować, buda nie dostała po dupie Smile

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 ale to juz nie ma prostownika ? XD

Organizator Manu'12

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to nie jeździ?? sztacheta, podprostować nadkola tak żeby skręcał co nieco i do przodu.

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeździc jeździ .. tylko trza pchać..

Organizator Manu'12

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znowu prądu niema???

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam bym ratował go bo warto jeszcze takiego kolorku nie widziałem bardzo ciekawy jest on jeszcze na czarnych tablicach

Ostatnio zmieniony przez stopek126p dnia Sro 11 Sty, 12 19:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Stemplasty

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i co w takim stanie mam gdziekolwiek jechac? XD wole popchać ..

Organizator Manu'12

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a dlaczego nie?? powoli na 2 biegu awaryjne włącz trójkąta jakiegoś, i tyle Very Happy

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh nom powoli bys sie doczłapal ;P
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co jest kuzwa grane Shocked Question
Wczoraj jeden kumpel przygrzal w fieste. Dzisiaj w drugiego wjechala jakas kobieta. Wchodze na forum i temat z rozbitym maluchem Rolling Eyes

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stemplasty scholuje Cię dzwoń 510578744Otwożyłem go dzisiaj ale se skojarzyłem że to z forum więc zamknąłem-zamek rozjebany.Prostownik zostawiła bo chyba nie mogła wyjąć,potem poszła pod poczte i zatrzymywała ludzi i gadała że wypadek był trzeba kierowcy pomuc-pojebana jakaś.
Powrót do góry
Stemplasty

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crazy ahha XD

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podaj link do teraz my bo nie moge znaleźć a chętnie bym zobaczył jak się to auto rozwijało.
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 20:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 nie znajdziesz bo nie ma
Stemplasty kupił go jakoś przed świętami

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Acha to się mało nacieszył Confused
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 20:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

następny zniszczony ahh... nie dobrze chłopaki ale jeszcze można byłoby go uratować...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński