Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Śmierć "cappy' ego"
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ratuj jest jeszcze co bo niedługo sie to zmieni jak tam bedzie stał
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No strasznie szkoda że rozbity ale tak jak koledzy piszą trzeba go szybko zabrać z tej ulicy bo nawet jak nie będziesz go robił to parę części bedziesz miał
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jutro będzie drift na żółtej lince Very Happy
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 i chwała Ci za to na pewno drift będzie pierwsza klasa i linka w miarę pod kolor Laughing masz zdjęcia z boku żeby lepiej obejrzeć jak to wygląda ? Cool
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mówisz ,masz:

Uploaded with ImageShack.us

Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 dzięki. Na moje oko jest to raczej do zrobienia tylko czy chęci się znajdą ewentualnie jak brak chęci to dawca będzie.
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chęci są i to duże, problem w funduszach Razz

Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 1:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma tragedii, we Frankensztajnie było podobnie bo kumpla dziewczyna sie na słup wpakowała, do tego pasażer łbem szybę wystawił. Nadprostowałem go lewarkiem i siekierką i grzałem nim tak przez miasto.
Kupiliśmy ćwiartkę przednią na złomie za magiczne 150, spawanie po kosztach i jeszcze resztki wróciły na skup nie mówiąc o pozyskanych z ćwiartki zdrowych zwrotnicach resorze czy prawie nowej przekładni. także idzie to tanio naprawić
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 1:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym go zrobił Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj auto zostało scholowane ,ale nie prze ze mnie.Nie mogłem gdyż straż miejska przyjechała po 5 min. zabawy jak ciągłem linką pas przedni bo nie dało się skręcać w lewo.Spytali się gdzie mam przegląd ,a potem pojechali i powiedzieli że jak coś to ich tu nie było.Cappy był ciągnięty przez fajną laskę(posiadaczkE czerwonej strzały)a Stemplasty posadził za kierownicą swojego kolejną fajną laskę(miała prawko).No i było fajnie Mr. Green

Powrót do góry
Radnaro (Łódź)

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 17:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no szkoda malca. Ja go kojarze nawet bo na wigili klasowej ciskal po boisku u mnie w sql. Zakładam ze to był ten bo niewiele jezdzi pomaranczowych elegantow z tym jeepowym przodem Razz

jak by sie mialo spawacza znajomego to niewyszloby drogo zeby go zrobic Razz

A ten. jakies odszkodowanie bedziesz z niego miał? Czy to tak sie zakrecilo ze jest na cb?
Powrót do góry
Stemplasty

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 17:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radnaro gdzie chodzisz do szkoły ? bo jesli dobrze myśle to politechniki 38 Very Happy gdzie ja Very Happy

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 17:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ta. Politechniki 38 Smile Wigilie mialem w 134 wiec widzialem ze jakis maluch wbił sie na boisko Smile
potem zlukalem ten temat i bylem prawie pewny ze to ten sam : P
Powrót do góry
kaszel666

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uratuj go, ludzie nie gorsze ratują. Mały powinien się odwdzięczyć po tym ;]
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 18:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mały powinien się odwdzięczyć po tym ;]

Tak pewnie pojedzie to opić z właścicielem Smile
Powrót do góry
Stemplasty

PostWysłany: Czw 12 Sty, 12 18:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pojdzie Very Happy napewno Very Happy dziekować za porady ;]

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 23:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pas przedni maska i błotnik i będzie latał Smile Pozdrowionka
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 0:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pas i maska tylko

Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 3:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma tragedii, jak by co, to wal do mnie na gg, odkupie go od Ciebie albo coś, ewentualnie pomoge jak będę mógł, pas przedni, błotnik i maske u siebie wymieniałem, więc w miare wiem z czym to się je, chociaż myśle że są tu chłopaki bardziej "kumaci" w tym temacie odemnie i bardziej Ci pomogą Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński