Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Poszukuję pomocy w swapie 1.1

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
KalbuR (łomianki)

PostWysłany: Pią 15 Kwi, 11 20:11    Temat postu: Poszukuję pomocy w swapie 1.1 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

Od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem malucha. I nadszedł czas na zmiany. Planuję wrzucić 1.1 np. z seja sporting. W związku z powyższym szukam "zakładu" który mógł by to zrobić. Chętnie zrobił bym to sam ale praca na to nie pozwala. Szukam w Warszawie i okolicach. Najlepiej Warszawa Zachód.

Z góry dziękuję Smile

Pozdrawiam
KalbuR Cool
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 11 12:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak byś chciał to mam silnik 1.1 z pełnym osprzętem, zaciski od CC, chłodnice z UNO razem ze zbiorniczkiem Smile Możliwy dowóz do Warszawa/Raszyn Smile
Powrót do góry
itchy (Brześce)

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 11 17:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KalbuR - Palec tanio Ci to zrobi. Ma już parę swapów za sobą.

PostWysłany: Nie 24 Kwi, 11 15:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziki za odpowiedż Smile

Chciałbym zrobić : silnik zawias i hamulce . A koszty mniej więcej ? Powiem że mam 2500Zl
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 25 Kwi, 11 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak robisz sam to minimum 3000

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
KalbuR (łomianki)

PostWysłany: Pon 25 Kwi, 11 17:16    Temat postu: re Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluszka już przygotowuje do swapa. Mało potrafie i mało mam czasu ale jak narazie wyjolem wykładziny i kanape z tyłu. Zrobie tylko malutko dziureczke w podłodze , póżniej pomaluje i gotowa buda Smile) Nie moge znaleść kabelka od telefonu ale wkrótce jakieś zdjęcia wrzuce.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 26 Kwi, 11 9:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Samo wywalenie wnętrza i połatanie firanek w podłodze to nie wszystko, budę trzeba powzmacniać w wielu miejscach.

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Palec91 (Baniocha/Piaseczno)

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 11 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PW poszło Wink

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 11 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam zamiar ją obspawać a pózniej klatunia. Robie wszystko to co potrafie Smile Ale większośc bedzie robił blacharz bo ja nie umiem spawać.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński