Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Kradzież Fiata 126p - POMOC!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Bajbuniek

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 10 20:25    Temat postu: Kradzież Fiata 126p - POMOC! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do koneserów polskiej motoryzacji!
Szanowni Panowie chciałem się do was zwrócić z prośbą o pomoc, czujność i monitoring naszego środowiska. Otóż w dniach pomiędzy 22 a 29 kwietnia 2010 skradziono mi Fiata 126p z murowanego garażu w Katowicach z ulicy Żeliwnej. Samochód jest rarytasem dla kolekcjonera. Auto nie było nigdy zarejestrowane, pochodzi z roku 1990, nadwozie jest koloru białego bez uszkodzeń, zadrapań czy rys. Fiat ma oryginalny przebieg 700km, wnętrze było w fabrycznej foli łącznie z siedzeniem kierowcy. Skradzione auto nie posiada faktury zakupu ani innych dokumentów gdyż posiadam je ja, łącznie z oryginalnym akumulatorem.
NUMER NADWOZIA: SUF126A00*09747686
Przewidziana nagroda pieniężna dla osoby która wskaże miejsce ukrycia samochodu.
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 10 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jezeli masz to wrzuc jakies zdjecia auta.Miejmy nadzieje, ze taki model sie dlugo nie uchowa i ktos sie nim na jakims forum pochwali (Jezeli nie poszedl na czesci albo dojezdzanie w lesie). Sad
Powodzenia.

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 10 22:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie sądzę,żeby tak było jak pisze Harnas. Może niewłaściwym osobom powiedziałeś o jego istnieniu? Ktoś dobrze musiał wiedzieć co chowasz w garażu i jaka jest tego wartość. Na allegro na pewno tego nie będzie bo to jest zbyt charakterystyczny egzemplarz jak co to wywiozą go za granicę.
Nie wystawiałeś go nigdzie na sprzedaż?

Ja jestem z Łodzi,więc nie pomogę,ale życzę żebyś go szybko odzyskał.

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 10 23:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najczarniejszy ze scenariuszy to taki że auto trafi do wiejskiego zakładu, zaraz go potną i na kilogramy do żyda pójdzie. Confused współczuć Neutral
Powrót do góry
Mandolina (Opole)

Pochwał: 16

PostWysłany: Pią 30 Kwi, 10 23:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem tak jak Banan126p napisał.
Nikt nie będzie się narażał włamując do garażu i kradnąc auto gdyby miał je pociąć na złom i zarobić na tym 200 zł.
Akcja na bank była zorganizowana i auto zostało skradzione ze względu na jego prawdziwą wartość.
Uderz do renowatora zabytków i powiedz mu o czym mowa niech on też uruchomi swoje możliwości interweniowania.
Do tego temat założna Fiat & The Furious bo tam jest dużo koneserów.

Jakby jednak auto się znalazło czego Ci życzę to chłopie ubezpiecz je natychmiast bo chyba nie do końca zdajesz sobię sprawę jaki to rarytas i jaką ma wartość, szczególnie za granicami polski.
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
Bajbuniek

PostWysłany: Nie 02 Maj, 10 17:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za zainteresowanie,fiacik był dokładnie w takim stanie jak wyjechał z fabryki i bardzo chciałbym go odzyskać.Mam wszystkie dokumenty zakupu.Dziękuje.
Powrót do góry
psutek (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 02 Maj, 10 17:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgodzę się z kolegami piszącymi wcześniej.według mnie to auto mogla zwinąć taka osoba która widziała i wiedziała że tam stoi taki maluch i wiedziała ile takie auto jest warte.a czy wystawiałeś go na sprzedaż bo mogła to zrobić np. osoba która go oglądała.

buszując na necie będę zwracał uwage na takie auto.mam nadzieje że skurwieli którzy zwinęli ci auto szybko znajdą. będę czuwał w necie.

PROSIMY O ZDJĘCIA ŻEBY WIEDZIEĆ CZEGO SZUKAMY

PostWysłany: Nie 02 Maj, 10 18:54    Temat postu: kradzież Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za zainteresowanie,bo auto było dokładenie takie jak wyjechało z fabryki bez rzadnych ingerencji nawet najmniejszych.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 15 Maj, 10 13:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale masz jakieś zdjęcie? Znaki szczególne poza numerem nadwozia? Można by je zamieścić na stornie głównej.

PostWysłany: Nie 16 Maj, 10 17:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak na tej stronie dodać fotki, więc podaję linka do galerii z innego forum gdzie zamieściłem zdjęcia.
http://www.fpm.onmoto.pl/album_personal.php?user_id=2875
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 17 Maj, 10 6:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

współczuję Sad według mnie na 200% to musiał być ktoś kto oglądał ten pojazd i wie na co się ma porwać a ty już go kiedyś na allegro wystawiałeś oraz dodam że nie musiał wyjechać za granicę. są takie wariaty co skitrają coś w najciemniejszą dziurę oby się tylko na to popatrzeć z myślą że jest się wyjątkowym i ma się to czego nie ma nikt ... życzę powodzenia i oby się znalazł bo czegoś takiego to pozazdrościć
Powrót do góry
Bajbuniek

PostWysłany: Pon 17 Maj, 10 12:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tego malucha nigdy nie wystawiałem na Allegro.
Powrót do góry
kropek

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 17 Maj, 10 12:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widziałem go na aukcjach jakieś 2 mieś temu
Powrót do góry
sebweBMW

PostWysłany: Pon 17 Maj, 10 13:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam jezeli będę coś wiedział to jak najbardziej dam znać ,szkoda autka ale myślę ze to było ukartowane bo nikt normalny nie pociął by go na złom Mad
pozdro
Powrót do góry
aprilka1 (małopolska)

PostWysłany: Czw 20 Maj, 10 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szukanie go w internecie to parodia Exclamation Przecież jak ktoś ukradł to nie będzie na tyle głupi żeby się w internecie tym chwalić...

Szczerze współczuje Sad
Powrót do góry
Goofy1202 (Głowno)

PostWysłany: Czw 20 Maj, 10 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tego auta juz dawno nie ma. a po co bylo sie chwalic? teraz sie ma a raczej nie ma

Powrót do góry
Bajbuniek

PostWysłany: Wto 24 Sie, 10 12:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam po dłuższej przerwie, chciałam poinformowac że zdarzył się cud - Policja znalazła Malucha w nienaruszonym stanie!!! Exclamation
Powrót do góry
Kondek279 (Zawiercie)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 24 Sie, 10 13:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz chłopie szczęście

http://www.youtube.com/user/kondek279
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 24 Sie, 10 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Opiszesz coś więcej? Gdzie go znaleźli, jak to się stało i w ogóle? Cuda jednak się zdarzają... Wink

PostWysłany: Wto 24 Sie, 10 15:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie znam Ciebie, samochodu nie widziałem...ale i tak bardzo się cieszę.
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 24 Sie, 10 20:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widziałem tego bobka na licytacji jakis czas temu... ktoś go sobie upolował wtedy zapewne ale nie martw sie taki skok to naprawdę coś i taki malec i taka akcja to nie kradzenie maluch na częsci damy radę Very Happy
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński