Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Poszukuje własciciela pewnego Malucha.

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
wheel wide

PostWysłany: Czw 05 Sie, 10 11:04    Temat postu: Poszukuje własciciela pewnego Malucha. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Otoz tym razem nie bedzie krucjaty, stary juz jestem i nie na moje nerwy, do rzeczy.

Poszerzal u mnie gosc Felgi maluchowskie 2szt, poczatkowo zrobilem za szerokie, oddal mi i zwezalem, po zwezeniu o 2 miesiecy nie odebral felg, z tego co wiem:

Maluch bezowy
Z przodu znaczek/nalepka Gianini, kola seryjne, zakladal glebe razem z poszerzeniem kol
wybieral sie na zwolen
Chlopak z lekko dlugimi wlosami ciemnymi.

Jesli znacie poproscie go zeby sie ze mna skontaktowal i odebral te kola, albo poprosze do niego nr

Za kola jest oczywiscie zaplacone, tylko ze mi leza i przeszkadzaja.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 05 Sie, 10 12:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluch nie jest beżowy Staszku, lecz w kolorze 444 < zomo >, zadbany FL.

Numer do właściciela.

Irek vel Irokez

691 960 800

Pozdrawiam.

Bez krucjat Faja

PostWysłany: Czw 05 Sie, 10 12:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podziekowal, mozna zamknac.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński