Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Porzucone Youngtimery
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 11 Cze, 10 21:42    Temat postu: Porzucone Youngtimery Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak każdy z nas wie Fiacik 126p, zwany malcem to youngtimer Smile
no i niestety zalazłem kilka takich... w stanie opłakanym, brudne, porozwalane, skapciałe itp.
jednak czasami w takim autku sa rarytasy Typu foteliki IG, radio safari czy nawet chromy...
wiem ze procedura odnalezienia właściciela i przejęcie auta to kawał czasu i samozaparcia i włóczęgi po urzędach mam pytanie czy ktoś z was miał podobne sytuacje i jak postępowaliście ?

PostWysłany: Pią 11 Cze, 10 22:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wpisujcie gdzie takie stoja;D
Powrót do góry
mexykanin500 (Chrzanów - małopolskie)

PostWysłany: Nie 01 Sie, 10 9:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam 2 podobne na osiedlu, postaram się zdjęcia zrobić, w mieście też by się kilka znalazło Wink może nie w aż takim tragicznym stanie, ale nie wiele lepszym.
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 01 Sie, 10 19:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na rtk stoją ze dwa jak wynika puki co z moich spacerów. Jeden nadaje się idealnie na rata. Praktycznie bez żadnych większych przeróbek:P Jak zrobie zdjęcie to wrzucę do tematu.

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 02 Sie, 10 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie stały 3... ale juz stoi słownie 1 koło mnie a innych jest sporo znalazłem nawet takiego z zamkiem szyfrowym ale jakos ciągle brakuje czasu zeby podejsć i odszyfrować
Razz

PostWysłany: Wto 03 Sie, 10 10:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przypomniałem sobie, u mnie na drodze w kierunku Zatora (za Babicami) stoi porzucony ST (?), z lat 70tych, na starym typie felg i o ile pamiętam z zieloną tapicerką, na wadowickich blachach, sprawia wrażenie jakby się zepsuł w trasie i nikt się nim nie interesował, jeszcze jakieś 2-3 tyg. temu stał, ale sądzę że jeszcze stoi, bo wyglądał na lekko zarośniętego.

PS - w ogóle nie był zdewastowany, jak uda mi się kolegę na przejażdżkę namówić to cyknę zdjęcie.
Powrót do góry
Oweb (Łódź)

PostWysłany: Pon 18 Paź, 10 10:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog napisał:
na rtk stoją ze dwa jak wynika puki co z moich spacerów. Jeden nadaje się idealnie na rata. Praktycznie bez żadnych większych przeróbek:P Jak zrobie zdjęcie to wrzucę do tematu.

Jeden nawet ze skorpionkiem widzialem Smile
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 18 Paź, 10 11:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie stał jeden obok domu, najpierw 2 lata pod klatką, potem z 3 tygodnie przy ulicy i już go nie ma.
Zapodam foty bo raz stałem obok i zrobiłem sobie sesję...

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 18 Paź, 10 14:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pamiętam był taki czas, że wchodzę na szrot na Obywatelską przy salonie Forda < powiedzmy że to 2005 rok > a tam drzwi... z nalepionym skorpionem Terytorium.
To się nazywa porzucenie youngtimera Cool

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 23 Paź, 10 13:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja z koleji oglądałem przy rądzie Inwalidów obok salonu merola ,ma wybity luwcik i w środku jest przybajerzony ,szkoda że się marnuje w środku przez deszcz Sad
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 23 Paź, 10 17:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teoretycznie parch, tym niemniej to rocznik 1977, wnętrze zielone z chromowaną listewką w pełnym oryginale, mała konsolka na desce, baaaaaardzo ciekawy wydech sportowy z epoki < widać, że samoróbka >, blacha nie najgorsza, ale widać, że auto bardzo długo stoi.
Generalnie ciekawy wozik.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 24 Paź, 10 11:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nosz w pompke na włoskim p4 Rolling Eyes

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 24 Paź, 10 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to dobrze, że mam takich dwa komplety:D

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 24 Paź, 10 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widać, że z tyłu miał wstawiane reparaturki z FL'a, na drzwiach dziurki pod listwy P4...
Generalnie taki kundlowaty z zewnątrz, ale 10 lat temu musiał być ekstra.
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 25 Paź, 10 13:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale to gdzieś na retkini?

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 25 Paź, 10 18:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czemu miało by być na Retkini ?

To głęboko zakamuflowany wóz w Konstantynowie Łódzkim. Potrzebujesz coś z niego ?

PostWysłany: Pon 25 Paź, 10 18:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakby go umyć to byłby całkiem ładny.
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 25 Paź, 10 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a kolo mnie stoi cos takiego i 2 boby jeden fl stan ciezki i fl albo el w stanie nawet ok nawet juz wiem kto je ma moze jutro foty zrobie

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 26 Paź, 10 8:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta Warszawa z Łęczyckiej jest bardzo znana w Łodzi. Strasznie podupadła od paru lat. Pamiętam w roku 2001/2 znacznie lepiej wyglądała. Dawno by ją ktoś ratował, gdyby właściciel nie chciał słonej ilości kasy < przynajmniej taką mam informację z drugiej ręki >.

Member
Member

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 26 Paź, 10 9:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj sie jeszcze dowiem bo oddalem auto do mechanika obok a tak ogolem to podworko odemnie to stoi jeszcze syrenka ale wlasciciel nie chce jej sprzedac
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 26 Paź, 10 9:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jjarzombekk - możesz dać namiar ? Może po prostu trzeba mu pomachać pieniędzmi.

Member
Member

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 26 Paź, 10 11:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no postaram sie z nim pogadac
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 26 Paź, 10 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
A czemu miało by być na Retkini ?
To głęboko zakamuflowany wóz w Konstantynowie Łódzkim. Potrzebujesz coś z niego ?

Myślałem o sesji zdjęciowej (2 fiaty) i ewentualnie uszczelce z klinem.

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 06 Lis, 10 23:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Member
Member
Moderator
Pochwał: 18

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 07 Lis, 10 12:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a gdzie to to stoi?
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński