Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Porządek - nieużywane konta na portalu i forum...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Duban (Stara Tuchorza /k. Wolsztyna)

PostWysłany: Czw 07 Sty, 10 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze jakby trzeba było szukać jakiegoś sponsora np. po przesiadce na droższy serwer, to statystyki się liczą.
Ilość user'ów, ilość odwiedzin itp.

No ale jak chcecie, te konta chyba nie przeszkadzają i jak je usuniecie, to nie pojawi się nagle więcej piszących, a miejsca w bazie podejrzewam, że dużo się nie zwolni Wink
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 07 Sty, 10 16:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kizar Ty zyjesz ?? Mr. Green
cos Cie dawno chłopie nie było Razz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 08 Sty, 10 0:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Duban napisał:
Zawsze jakby trzeba było szukać jakiegoś sponsora np. po przesiadce na droższy serwer, to statystyki się liczą.
Ilość user'ów, ilość odwiedzin itp.

No ale jak chcecie, te konta chyba nie przeszkadzają i jak je usuniecie, to nie pojawi się nagle więcej piszących, a miejsca w bazie podejrzewam, że dużo się nie zwolni Wink

Mi ogólnie to nie przeszkadza, ale generalnie chodzi o usuwanie (na razie) bardzo starych kont i ewentualnie zwalnianie nicków/loginów.

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 08 Sty, 10 0:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:
Kizar Ty zyjesz ?? Mr. Green
cos Cie dawno chłopie nie było Razz

Jestem jestem i nigdzie nie wybyłem.. Smile Smile
Powrót do góry
Duban (Stara Tuchorza /k. Wolsztyna)

PostWysłany: Pią 08 Sty, 10 15:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ewentualnie zwalnianie nicków/loginów.
O to się nie martw Very Happy
Jestem w ekipie na forum, które ma o 50.000 więcej userów niż tu i o nicki nie ma problemów i nawet nie myślimy o czyszczeniu bazy userów.
Powrót do góry
karolzse@vp.pl

PostWysłany: Pią 06 Sie, 10 17:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! dołączam się do tematu. Mam problem z moim kontem (a właściwie z dwoma Rolling Eyes ) jedno z nich jest nie używane i do usunięcia (carlos126) a drugie czyli karolzse@vp.pl posiada nieaktualny adres e-mail, którego nie można zmienic z powodu zajmowania go przez utworzone drugie konto. Jeśli możecie to pomóżcie, będę wdzięczny Very Happy

Poprawione //m.a.x.x.
Powrót do góry
Kondek279 (Zawiercie)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 06 Sie, 10 18:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja proszę o usunięcie mojego nicku z list bo jestem bardzo aktywnym użytkownikiem Mr. Green
Powrót do góry
Szczepan (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 12 Mar, 11 12:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niech jakiś moderator się tym zajmie porządek by się przydało zrobić Very Happy

D'N'B-Dobry bass cały czas Very Happy
Nadworny awanturnik Mr. Green
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński