| Czy różowe posty są dla ciebie uciażliwe? |
| Tak |
|
36% |
[ 9 ] |
| Nie |
|
64% |
[ 16 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 25 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Galerianek

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sob 26 Lis, 11 22:14 Temat postu: |
|
|
| Ja już dostałem za kolor więc mnie to wszystko jedno !! !! !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
arek (Łódź)

Pochwał: 20
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sob 26 Lis, 11 22:14 Temat postu: |
|
|
dostałeś za off topic _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Galerianek

1997 Fiat 126p ELX
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
młody2 (konin)
![]()
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob 26 Lis, 11 22:24 Temat postu: |
|
|
| ja mam taki pomysł żeby zamknąć temat ankieta była przewyższyło nie bo to do niczego nie dąży poleca ostrzeżenia i zaraz każdy zmieni kolor |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sob 26 Lis, 11 22:25 Temat postu: |
|
|
może nie zauważyłes ale chwile przed twoim postem za którego otrzymałeś ostrzeżenie usunąłem off topic z tego tematu, uszanuj prace drugiego człowieka to nie będzie problemów
temat zamykam dalsza dyskusja nie ma sensu _________________
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony przez arek dnia Sob 26 Lis, 11 22:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjarzombekk (Łódź)

Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 1
1990 Fiat 126p FL
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sob 26 Lis, 11 22:57 Temat postu: |
|
|
Ponieważ dużo osób mnie pyta o oficjalne stanowisko w tym sztucznie wymyślonym problemie oto ono:
Nie lubię jak ktoś piszę inaczej niż inni bo ciężko się to czyta ALE ma do tego prawo.
Na świecie jest milion rzeczy które mnie denerwują i z którymi trzeba żyć, droga waha, smród papierosów, niesłowni ludzie, miliony! Nie da się świata poprawić w taki sposób że wszytko co się da poprawiam "tak jak powinno być", każdy ma prawo do indywidualności w tym robić z siebie idiotę, pisać z błędami, na różowo lub gadać głupoty w realu/na forum.
II punkt regulaminu mówi:
| Cytat: | Każdy Twój post świadczy o Tobie, zadbaj żeby był poprawny.
Trzymaj się zasad gramatyki i ortografii, nie pisz dużymi literami. Jeśli znajdziesz błąd pamiętaj że post możesz wyedytować, pamiętaj także żeby zamieszczać go w odpowiednim dziale na forum. Polecam lekturę całej netykiety |
Jeśli chcesz być kojarzony z błędami, pisz z błędami. Z indywidualnością - pisz na różowo. Jeśli chcesz być brany na serio pisz poprawnie, jak np. Porthos, Sebcyc, ...
EDIT:
Kto zamknął temat i się nie podpisał? _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Świercu (Uć)

|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 1:10 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie z tego powodu można się doczepić, ale robienie afery z takiego powodu to już dziecinne...
I nie piszcie tylko że "to nie moja wina", nie ważne kto zaczął, jeżeli brniesz w tym samym kierunku, wina jest tak samo twoja jak i jego.
Ja napisałem że taki kolor mi przeszkadza, ale nie powiedziałem że powinien być zabroniony.
Jest to wybór danej osoby, szkoda tylko że macie w dupie wszystkich którzy to czytają, ale mnie to tam lata. Przyjdzie czas na np. Manufakturę i jak ludzie z Expressu, Toyi lub innego źródła informacji w naszym mieście wejdą na forum żeby cokolwiek sprawdzić lub zobaczyć jak to prosperuje, to ciekawa reklama klubu powstanie.
Ale to tylko takie moje odczucia, może moje myślenie zmierza w złym kierunku...
Nie miałem zamiaru nikogo obrazić. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.
I dalej nie wnikam w tą śmieszną kłótnie... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 1:12 Temat postu: |
|
|
A potem się dziwicie, że na innych forach o 126p śmieją się z terytorium.  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
stopek126p (Toruń)

Pochwał: 1
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 8:29 Temat postu: |
|
|
No ładnie zaczela sie wojna nie fajnie czemu nie mozemy byc zgranym zespołem i dobrymi kumplami ciekawe co nasz kumpel stasio na to powie :)bo jeszcze sie nie wypowiadał |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 8:37 Temat postu: |
|
|
arek trochę to dziwne, ale jak Tobie się coś nie podoba, to od razu walisz z warnów. _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 9:32 Temat postu: |
|
|
Przeczytaj jeszcze raz to co napisali kaszlak_maniak i Świercu
Przez takie działania zaniżany jest poziom forum i cierpi na tym reputacja klubu _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 10:35 Temat postu: |
|
|
No ale wiadomo że Galerianek zrobił to dla żartu, a tu zaraz taka afera  _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 10:36 Temat postu: |
|
|
arek, przez Twoj avek niektorzy tez moga zniesmaczeni. Jak juz tak bardzo dbasz o reputacje klubu  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

Pochwał: 4
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 11:23 Temat postu: |
|
|
| Harnas napisał: | | arek, przez Twoj avek niektorzy tez moga zniesmaczeni |
no zgadzam się sądze ze można nie lubić homoseksualistów ale znam tez kilku fajnych
a sądze ze forum, to forum napewno nie jest miejscem do manifestowania swoich poglądów względem homoseksualistów Terytorium126p = Tolerancja dla ludzi różnego wyznania, różnej orientacji, różnego koloru skóry i różnych pomysłów na swoje auto
moje skromne zdanie iż dyskusja do zamknięcia _________________

Ostatnio zmieniony przez Quoter dnia Nie 27 Lis, 11 11:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stopa (Obrowo k.Torunia)

|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 11:26 Temat postu: |
|
|
| Ludzie dajcie spokój, sytuacja zaczyna przypominać akcje na ul.Wiejskiej w Warszawie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 11:54 Temat postu: |
|
|
| Harnas napisał: | arek, przez Twoj avek niektorzy tez moga zniesmaczeni. Jak juz tak bardzo dbasz o reputacje klubu  | To powinno pójść na PRIV
Myślę że temat jest do zamknięcia, ale tym razem w nietypowy sposób - po prostu więcej tu nie piszmy i sam zginie, a każdy ma szansę wykazać się tym, że może być ponad tym problemem  _________________

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Nie 27 Lis, 11 11:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Pochwał: 1
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 11:55 Temat postu: |
|
|
a dla mnie ta cała sytuacja jest troche śmieszna Panowie juz 3 strony poszły na temat koloru różowego jezu jakie to są pierdoły chce niech pisze. Nie widze w tym problemu ja mam zdrowy wzrok i moge czytać róż (choć jest to troche uciążliwe) dajcie spokój
P.S.
GDZIE JEST KRZYŻ !!! ??? !!! KOT ALIK NA WAWEL !!
(podobna sytuacja)
jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam było to nie celowe  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Galerianek

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 13:06 Temat postu: |
|
|
No dobrze to może wszystkim przybliże dokładniej geneze konfliktu.
Wszystko się zaczęło od tematu ArKo ... http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-by-arko-t9177.html
Już dokładnie nie wiem co tam było wcześniej ale żadnej kłótni nie było bo przecież dopiero teraz powstała.
No i za tego posta dostałem "ostrzeżenie" (czy sprawiedliwie GOOD MOD tylko wie)
Więc postanowiłem że mam to w dupie i pisze sobie dalej różowym kolorem, do czasu kiedy to się Arek nie przyczepił że mu kolor za jaskrawy. No sory bardzo dlaczego mam go zmieniać skoro jemu się nie podoba. Po rozmowie z nim na face zasugerowałem mu że jeżeli mu nadal coś nie pasi niech założy ankiete ja koloru i tak nie zmieniam... Macie całe podłoże tego konfliktu a efekty widzicie.
Głównie chodzi mi o sprawiedliwość skoro Piter126p/Hary EL, wyzywał, groził Jjarzombkowi i ŻADEN się kurwa nie odezwał i nie dał ostrzeżenia to sory ja się za swoje czuję w chuj urażony.
P.S Dzięki za te 64 % PEACE  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Saint_Lilith (Łódź)

|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 13:09 Temat postu: |
|
|
Zawsze myślałam, że to baby są kłótliwe...
Ok, każdy ma prawo do indywidualności, ale od tego są podpisy i awatary. Czy naprawdę w regulaminie musi być zapisana cała netykieta, żeby był porządek?
Jak tak bardzo chcecie kolorowego forum zapraszam tutaj: http://www.sweetbrokacik.pl/
Cieszcie się, że nie jestem moderatorem Aż mi się ręcę trzęsą, gdy widzę te wszystkie olane przecinki, małe litery etc.
Każdy ma prawo pokazać, że zamiast chodzić do szkoły wybierał wagary, ale nie róbmy chlewu z forum, bo to świadczy o wszystkich forumowiczach, czy tego chcą czy nie!!! _________________ So unholy.
Sister of grace. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Nie 27 Lis, 11 13:35 Temat postu: |
|
|
| m.a.x.x. napisał: | po prostu więcej tu nie piszmy i sam zginie, a każdy ma szansę wykazać się tym, że może być ponad tym problemem  | Nieudany eksperyment, blok.
My Epic Fail
|
| Powrót do góry |
|
 |
|