Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Opinie o sprzedających i kupujących.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam
Autor Wiadomość
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 04 Lut, 12 3:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla piotross Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 13:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla Stasiu126p Wink
+ dla bad

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 14:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla jaco93 Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 16:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla jaco93!

PostWysłany: Sob 11 Lut, 12 13:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla malancior126p!
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 16 Lut, 12 18:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla Piotross Smile

Pozdro 126 Razz
Powrót do góry
jaco93

PostWysłany: Pią 17 Lut, 12 1:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla Adrian.
+ dla kaszlak_maniak
Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 23 Lut, 12 17:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

- dla mateuszgan z wysyłką wszystko ok ale.. kupiłem od niego "piorą chrom z nowymi gumami" dostałem same pióra i do tego blaszki które wsadza się w gumy z 2 rodzai wycieraczek ... chciałem to wyjaśnić ale nie odzywa się ani na gg ani na pw ... sprawa ciągnie się od świąt
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Pią 02 Mar, 12 16:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wielki - dla pożal się Boże Membera Damiano który kilka miesięcy temu wziął ode mnie radio, nie zapłacił...i do tej pory by z tym nic nie zrobił, gdybym sam radia nie odebrał.
Zaznaczę, że otworzył sobie to radio polutował wszystkie ścieżki razem i tak to zostawił, Radio prawdopodobnie jest spalone. O bezpieczniku który też sobie gdzieś zaginął też nie omieszkam wspomnieć.
http://imageshack.us/f/824/dscn0229bf.jpg/
Czekam na pieniążki za naprawę.

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 02 Mar, 12 17:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może najpierw wyjaśnij sprawe ze mną, a nie piszesz na forum publicznym Wink

po 1 radia nie lutowałem ja, tylko ktoś kto się na tym "podobno zna"
po 2 o radiu zapomniałeś Ty, jak i ja, i kiedy spotkaliśmy się przypomniałeś mi o nim, powiedziałem że Ci je przywioze na spota.
po 3 nie sam po nie przyjechałeś, tylko zabrałeś się do mnie przy okazji ze Stasiem.

napisałem Ci PW że wezme to radio od Ciebie, i oddam Ci naprawione.

Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Pią 02 Mar, 12 18:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano
1 Podobno mogłeś mnie uprzedzić że radio jest rozwalone a nie milczeć jak gdyby nigdy nic.
2 Przypominałem nie raz żebyś je oddał, to Ty go nigdy ze soba nie miałeś.
3 Pojechałem z nim właśnie specjalnie po to radio - jeszcze Cie Stasiu uprzedzał żebyś przyszykował.

Słowem nie wspomniałeś, że radio było w jakiejkolwiek naprawie. Czy nawet, że jest popsute.

Nie mam zamiaru oddawać do naprawy radia komuś kto się na tym podobno zna... sory gregory, ale to radio nigdy nie wyląduje w Twoich rękach. Sprzedałem CI je za 30 zł, mógłbym dostać o wiele więcej za radio z tyloma funkcjami, i taką mocą Evil or Very Mad a Ty poprostu mnie wyujałeś. A pisze o tym na forum, żeby ostrzec innych jakie piękne z Tobą interesy po znajomości wychodzą. Btw, po to właśnie jest ten temat. Rolling Eyes

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 02 Mar, 12 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wytłumaczcie to sobie na pw lub gg bo burdel sie robi
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 03 Mar, 12 0:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za miłą współprace i za otrzymane + już wszystkich nie pamiętam, ale z Adrianem nie jeden udany biznes!
Pozdrawiam

PostWysłany: Wto 06 Mar, 12 15:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla Mroziu126p
Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 08 Mar, 12 14:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla Zenobiusz999
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 09 Mar, 12 19:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla lizard
Powrót do góry
Hayabit (Kraków)

PostWysłany: Sro 21 Mar, 12 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

- dla Szwedo22, totalnie nie polecam.. Miałem kupić od niego wałek ale on nic nie pisząc nagle sprzedał komuś innemu.. Specjalnie silnik wyciągnąłem i teraz jestem w kropce..

Ostatnio zmieniony przez Hayabit dnia Sro 21 Mar, 12 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 24 Mar, 12 6:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla foczka241 Wink

PostWysłany: Pon 26 Mar, 12 10:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla Adrian. paczka doszła Pozdro
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 29 Mar, 12 17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla Adrian.

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 29 Mar, 12 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fiatcik również + Smile

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Wto 03 Kwi, 12 22:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

+ dla Sejek
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 11 Maj, 12 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogarnięty pierwszy post, bo bajzel już był Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński