| Autor |
Wiadomość |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 12 16:50 Temat postu: Obspawanie budy, czyli co gdzie i jak ? :) |
|
|
Ma ktoś jakieś fotki, i info jak to zrobić? _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
młody2 (konin)
![]()
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 12 18:31 Temat postu: |
|
|
| wszystkie laczenia blach musisz obspawać |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 12 19:13 Temat postu: |
|
|
młody2 wszystkie to na pewno nie . Tak na dobry początek to chyba przednie nadkola i kielichy ? _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 12 22:02 Temat postu: |
|
|
Adrian. dokładnie,zobacz na stronie sebcyca jak to jest obspawane.ma w swoich fotkach z prac o ile pamietam. kuźwa gdzieś widziałem instrukcje na necie jak to zrobic.. _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
olek_90 (Tuchów)
![]()
|
Wysłany: Wto 31 Sty, 12 11:16 Temat postu: |
|
|
pierwsze co to chyba kielichy przednie i tylne , progi, miejsca łączenia nadkoli . Czym więcej obspawasz tym lepiej bo zwiększysz sztywność samochodu. _________________ zapnij boka, furę złóż, tak cudownie leci kurz! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 20
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Wto 31 Sty, 12 16:23 Temat postu: |
|
|
Przydałoby się obspawać szpilki resora i wahaczy przednich, łączenia nadkoli z przodu i zgrzew pod kanapą, ja w swapie mam jeszcze obspawane mocowania wahaczy i skrzyni, w komorze silnika trzeba zrobić trójkątne zastrzały i wzmocnić mocowania bałwanków _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|