Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nasze garaże, warsztaty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 24 Paź, 11 14:25    Temat postu: Nasze garaże, warsztaty Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pewną sugestię. Otóż ostatnio był temat o tym, żeby wynająć klubowy garaż, ale przez to, że za darmo nic nie ma, propozycja odpadła.
W związku z tym, proponuję, aby każdy kto ma garaż, warsztat, czy nawet podwórze (lepsze to, niż naprawy pod blokiem) wpisał się tutaj, oczywiście, jeśli ma możliwość i chęć użyczenia ich kolegom z forum. Tak, żeby można było się przez pw umówić. Zwłaszcza, że idzie zima i coraz ciężej z tym będzie.

To może zacznę od siebie, żeby nie było.
Mam podwórko, dość duży ogród(może nie na zimę, ale wiosną już może być, ew, jeśli ktoś chce zostawić auto pod plandeką Wink ), podstawowe narzędzia. Łódź widzew

Proszę o opinie na temat pomysłu.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 24 Paź, 11 14:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli chodzi o Sląsk, to jestem z Będzina, mam garaż z kanałem, nie jest ogrzewany, więc w zime raczej kapa, ale na wiosne ok. Chętnie komuś udostępnie narzędzia i garaż do ewentualnego przeglądu 126p lub naprawy. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to zapraszam na pw lub gg603034
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 24 Paź, 11 16:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Również mogę udostępnić wojaży w moich garażach. Kanał jest jeden klucze są jak i ogrzewanie w jednym z nich Wink Podwórko w miarę duże jak coś Wink
Jestem z Zelowa (niedaleko Bełchatowa) jak co to można pisać Wink (Łódzkie jak by co Very Happy )
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 24 Paź, 11 16:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez mam garaz kanał ale nie ma ogrzewania duze podwórko z domem jednorodzinnym zxawsze mzona impre zrobić dostep do spawarki itp z wielkopolskiego jestem konin gg23592502
Powrót do góry
incognito

PostWysłany: Pon 24 Paź, 11 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postuluje za tym by BOLEKlodz otrzymal mega pochwale za ta inicjatywe.

Ja niestety zdala od wiekszej metropolii i choc mam warunki, watpie by cos to pomoglo. Ale to na marginesie Smile
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Pon 24 Paź, 11 18:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście użyczenie garażu nigdy za darmo! Jako dla kolegów czteropaczek w podziękowanie się należy XD.
incognito dobrze mówi.

Temat do przyklejenia!
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Wto 25 Paź, 11 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzę, że pomysł się spodobał.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 25 Paź, 11 18:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

temat podwieszam

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
incognito

PostWysłany: Wto 25 Paź, 11 19:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak to sie robi, bo na forach pochwaly widuje, ale nawet jesli jej nie widac, ode mnie ona jest. Bo choc moze z czasem dobra inicjatywa i dobre serce opadna, gest jest wazny. Sam nie lubie dlubac na zimnym i wietrznym podworku. Kij z tym ze mam dwa garaze ale bez jaj, pomysl genialny. Pochwale mu! Ale juz! Bo jak nie to dam...

EDIT:
Albo nie! Nie dam wpierdoI!
Powrót do góry
Pawwel92 (Dzbenin / Ostrołęka)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 25 Paź, 11 19:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm oczywiście Ostrołeka też użycza swe garaże Smile Ja mam 2 garaże dość duże i kolega misieq też ma jeden duży więc jak by coś to zapraszamy Smile

http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-fl-patriota-by-pawwel92-t7886-100.html
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 25 Paź, 11 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam garażu ale za to Tomek ma duże podwórko przy Francińszkańskiej 13.Zawsze można coś mechanikować bo sąsiedzi są spoko a nie jakieś społeczniaki w oknach.Więc serdecznie zapraszam byłoby raźniej Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 7:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakby co też mogę użyczyć, albo z kanałem, albo bez Cool

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 12:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magic napisał:
Również mogę udostępnić wojaży w moich garażach. Kanał jest jeden klucze są jak i ogrzewanie w jednym z nich Wink Podwórko w miarę duże jak coś Wink
Jestem z Zelowa (niedaleko Bełchatowa) jak co to można pisać Wink (Łódzkie jak by co Very Happy )

Identycznie u mnie i też Bełchatów Wink
Powrót do góry
Grzesioqpa (Łódź)

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 12:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam garaż, prąd kanał ogrzewanie jak się napali w piecu tylko wody bierzącej brak, i małe podwórko więc zawsze można coś zdziałac. Garaż jest w Łodzi przy tesco na widzewie Smile
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 28 Paź, 11 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgorzelec

Kanalu brak ale jakby ktos przejazdem byl i auto padlo to przyholuje wiekszym i udostepnie sprzet do naprawienia. W poblizu dobrze zaopatrzodny diler Fíata.

Telefon: 505 140 417
GG: 5710474
mail:christoph.hadank@onet.eu

PS. Temat do podpiecia ??

Pozdrawiam

PostWysłany: Sob 29 Paź, 11 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już podwieszony.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
incognito

PostWysłany: Nie 30 Paź, 11 3:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podwieszony to sporo. Ale... Ale pochwale masz ode mnie. Jakakolwiek by nie byla, szacunek ludzi kierownicy ;P
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Nie 30 Paź, 11 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To kliknij "+" przy poście Devil
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 30 Paź, 11 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pochwałę może dać tylko autor tematu Razz

PostWysłany: Nie 30 Paź, 11 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale się wkopałem.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński