Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
MWM 2012 - Międzynarodowy Zlot 126p, Zvolen, 22-24.6.2012
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
david007s (Częstochowa)

PostWysłany: Czw 20 Paź, 11 21:34    Temat postu: MWM 2012 - Międzynarodowy Zlot 126p, Zvolen, 22-24.6.2012 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zlot w Zvoleniu 2012 został odwołany
-------------------------
Witajcie
Odwołujemy wyprawe dookoła Polski na 2013.
Ale jedziemy na 98% na Zvolen 2012.
Kto z Was już się szykuje na to wydarzenie?
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 11:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na pewno Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 11:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak się uda, to i ja z Misią się wybierzemy Smile tylko kwestia sprzętu i kasy, ale damy radę Smile

Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiedy ten Zvolen?

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 19:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

22-24 czerwca podobno Smile

Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 19:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no juz na bank... ja tez pojadę Smile

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie planuje, jeżeli będzie mi dane... to pojadę Smile I t oz wielką chęcią Very Happy Jupi!

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak będzie kasa na wyjazd to pojadę Rolling Eyes

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 20:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak będzie auto też jadę! A jak nie może się wcisnę do kogoś Razz
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Świercu, u mnie będzie jedno miejsce wolne Mr. Green Na Zwoleń już na pewno swojego poskładam.

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Pią 21 Paź, 11 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli jak nie będzie auta to będzie auto PimpQ, czyli tak czy siak sru na Zvolen!
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 22 Paź, 11 2:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PimpQ Twojego kaszla nigdy nie widziałem
Sory za OT Mr. Green

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 22 Paź, 11 13:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja także mam zamiar
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 22 Paź, 11 13:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja się wypowiem kilka dni przed zlotem bo planowanie na przód najczęściej nie wychodzi (tak miałem w zeszłym roku z Węgrami - już miałem wszystko przygotowanie, żeby wybrać się z ekipą Poznańską, a urlop załatwiony, ale się rozchorowałem i urlop spędziłem w łóżku Evil or Very Mad , więc już nic nie planuje na przyszłości Wink )
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 22 Paź, 11 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na dzień dzisiejszy jadę w 70%

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Sob 22 Paź, 11 17:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na dzień dzisiejszy to ja jadę na 120 % Very Happy

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 24 Paź, 11 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja już o tej imprezie wspomniałem ale przez niektórych zostałem zjechany jak buda suka dlatego temat został usunięty.jeśli chodzi o mnie to zobaczymy.czas pokaże możliwe ze się przejadę

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Wto 25 Paź, 11 8:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Człowiek zapytał to odpowiadamy... Ty nie zadałeś pytania, tylko stworzyłeś temat informujący o Zvoleniu nie dając żadnych informacji... Takie głupoty poza usunięciem tematu powinny być nagradzane ostrzeżeniem...
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 8:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja będę choć by nie wiem co się działo Zvolenia nie można ominąć tej imprezy. tych emocji miłych i śmiesznych sytuacji podczas wyprawy Very Happy
Powrót do góry
Lajkonik (Kraków)

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 17:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jadę na 1000% !!!!!!!!!!! To będzie mój debiut. Mój, malca i przyczepki n-250c Smile
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie tylko twój, bo ja liczę że będzie to i mój Smile Trzymajta kciuki za to Very Happy
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 21:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mój też, a jak dobrze pójdzie to będę się zastanawiał czy jechać swoim czy Misi Razz wyjaśni się za jakiś czas, napisze napewno na forum:D ale o tym zlocie słyszałem tyle, że nie odpuszczę i muszę tam być koniecznie!! Very Happy

Powrót do góry
HarryEL (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 29 Paź, 11 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Świercu napisał:
Człowiek zapytał to odpowiadamy... Ty nie zadałeś pytania, tylko stworzyłeś temat informujący o Zvoleniu nie dając żadnych informacji... Takie głupoty poza usunięciem tematu powinny być nagradzane ostrzeżeniem...

co się awanturujesz,nie chce mi się podciąć Ci skrzydeł szkoda mojego cennego czasu i energii.poza tym jak robisz coś pod publikę,chcesz się wykazać to gratuluje Very Happy
Krowa która dużo muczy mało mleka daje Mr. Green
nie zyskasz szacunku tym że będziesz się udzielać i wypominał wszystkim ich nieprawidłowości.ponieważ to są zapędy na tzw. szczura który donosi co się dzieje ze osoby decyzyjne wiedzą co się dzieje.nawet jeśli ich nie ma.a jak reszta się dowie to sama unicestwi takiego zwłaszcza w zamkniętych kręgach gdzie wszyscy się znają
a tak nawiasem mówiąc to zlot naprawdę spoko;bylem i możliwe ze pojadę w przyszłym roku jeśli będę mógł,a postaram się żeby tak było. Mr. Green

PostWysłany: Sob 29 Paź, 11 18:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdzie można znaleźć jakieś informacje o tej imprezie ?
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 01 Lis, 11 14:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja na 90 % nie jade XD bo nie mam czym hehe XD nie no jak skończe remont swojego to pojade jak nie to nie jade XD
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński