Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
moja czerwona strzała
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
malczan22 (Przemyśl)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:07    Temat postu: moja czerwona strzała Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A to mój malczan może napisze trochę coś o przeróbkach a więc:
Przerobione i pomalowane pod kolor zderzaki. Kierunkowskazy wbudowane w zderzak. Lusterka M3. Tylnia klapa wygładzona, bez zamka. Tylnie lampy biało-czerwone z żarówkami LED. Z przodu brewki. Spryskiwacze z poldka.
A ostatnio założyłem alusy polerowane. A co do silnika założone lekkie koło zamachowe.

[/img]

[/img]

wiecej fotek na http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/40544

Ostatnio zmieniony przez malczan22 dnia Czw 23 Kwi, 09 18:00, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem ci ze tak jak ja takich modów nei lubię tak ten twój jeszcze moze byc nie am tragedii, Za to wnętrze ... Wnętrze to juzinna bajka ogarnij je jakoś bo to sietak średnio kupy trzyma jakostak niby kolorystycznie OK ale calościowo nie podoba mi sie kompletnie.
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked Zbyt czerwono, wlew paliwa, klamki - miałeś za dużo szprayu ? na kiere by się klakson przydał... ahh te listwy... podświetlenie podłogi osobiście mi się podoba.

+ za ładny lakierek, lusterka mi się podobają chociaż nie pasują do Reszty

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO i jak tak patrzę dłuzej anneigo to taki jakosmało czerwony jest Razz
Bardziej na pordo takie albo ciemnoczerwono ceglasty kolor wygląda.
Powrót do góry
malczan22 (Przemyśl)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest ciemno czerwony
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ogladalem go juz kiedys gdzies na necie.
strasznie duzo tego czerwonego, szczegolnie w srodku. Rolling Eyes
Lesterka podobaja mi sie, ale do malca to chyba tak srednio pasuja. moze w realu lepiej wyglada.
podswietlenie na niebiesko Question a tosz dlaczegoz ?

ogolenie widac ze pracy sporo wlozonej zostalo, pieniazkow tez Mr. Green

dopisz w profilu skad jestes - regulamin Wink

Ostatnio zmieniony przez Harnas dnia Czw 23 Kwi, 09 17:39, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 17:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na innym forum już ci pisałem o tych okrągłych wylotach na klapie Yyk... . Ogólnie żeby poprawić parę rzeczy to maluszek byłby naprawdę fajny.
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To on ma okrągłe jakieś wloty zrobione zamiast normalnych no bez jaj, pokaż to.
Powrót do góry
malczan22 (Przemyśl)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[img][/img]

Wstawiaj miniaturki do postów a ni całe zdjęcia Exclamation //Lama

Ostatnio zmieniony przez malczan22 dnia Pon 27 Kwi, 09 10:12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 18:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uuuuuuu
NO fakt powinieneś coś z tym zrobić
Powrót do góry
malczan22 (Przemyśl)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 18:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiesz rzecz gustu
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fakt rzecz gustu ale powiedz mi do czego to niby pasuje to ci przyznam rację.
Powrót do góry
ROOMPER (Gliwice / Wellington)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm, a wiec. Pomimo tego ze plastixu nie trawie ( na malcach i nie tylko) No to muszę powiedzieć ze jest całkiem całkiem. Widać ze chciałeś zrobić go jak najlepiej. Tylko problem tkwi w stylu wykonania. Parę lat temu to każdy by chylił czoła nad twoja robota a dziś? Każdy zwróci uwagę ale nie każdy pochwali... Jak dla mnie (antyfan plastixu) Było by fajnie gdyby: Lusterka bardziej dograne były, tył klapa miała normalniejsze wloty, wnętrze było bardziej jednolite, klamki, chlapacze, wlew paliwa były niemalowane lub inaczej pomalowane. I największy minus to nełony Rolling Eyes I gdyby nie te paskudne dodatki bylby ok Very Happy

P.S. Prosze cie stary, zdejmij te plyte CD z pod lusterka... Laughing
Powrót do góry
malczan22 (Przemyśl)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pasuje do całości. no i już mi się znudziła ta klasyczna klapa, na jakiego malucha nie popatrzysz to ciągle to samo więc zrobiłem cos innego.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
zrobiłem cos innego

No to napewno Wink
Powrót do góry
malczan22 (Przemyśl)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

P.S. Prosze cie stary, zdejmij te plyte CD z pod lusterka... Laughing[/quote]
No coś ty chcesz żebym zdjął św. Krzysztofa nie ma mowy. Laughing
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A to masz na tej płycie nagrany anielski orszak Question Twisted Evil
Przy anielskim to juz św. Krzysztof oddaje swoje miejsce św. Piotrowi to nic ci to nie da Wink
Powrót do góry
malczan22 (Przemyśl)

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie na tej płycie jest zapisany mój testament
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 19:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak ci tak bedzie dyndać przed oczami albo światło w niej odbijać to moze sie szybo przydać.
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 23 Kwi, 09 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co czerwone, to zboczone Mr. Green Mr. Green Mr. Green
+ za jakość wykonania, ze zdjęć nie widać, żeby było to wszystko robione drutem
- za fast&festyn, auto totalnie nei w moim stylu, lusterka wieją odpustem, pomyśl nad lustrami z SC
- za neony, odkręć je lepiej, bo jeszcze włożysz nogę jakoś nie tak, pourywasz kabelki i Cię prąd
p/o/p/i/e/r/d/o/l/i Mr. Green

Mam prośbę, mógłbyś dać dokłądniejsze foto boczków drzwi, a konkretnie osadzenia głośników? Wink

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 2:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
no wiesz rzecz gustu
czego ? Shocked
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 10:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to tak:
+ za wykonanie niektórych elementów: lakier, polerowane felgi (mam taki sam wzór tylko bez polerki)
- za lusterka w ni uja nie pasują, daj od SC albo normalne z El'a w kolor
- za środek totalnie jak z filmu SF, nie pasujący do całości, przesadziłeś
- za tylną klapę - to jakieś nieporozumienie
- za klamki i wlew pod kolor nadwozia
- za chlapacze z tyłu
- za boczne wloty

ogólnie jakbyś to poprawił to byłoby nawet OK chociaż nie lubię body kitów w malcu

aha i popraw te zdjęcia na miniaturki, żeby można było je powiększyć, bo interesują mnie te fele w polerce Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
zolo (Kraśnik)

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 11:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak patrze i sie przygladam, z zewnatrz to moze byc poza jedna rzecza (progi to mi sie calkowicie nie podobaja, juz lepiej jak by tych dokladek nie bylo). Jeszcze jedna sprawa cos ci tyl zle siedzi , z jednej strony wyzej i kolo wystaje a z drudiej nizej i sie chowa w nadkolu. co do srodka to raczej mi sie nie podoba ale to moje zdanie.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 12:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dramat, żenada i wieś tańczy, śpiewa, gra i recytuje na jednym weselu ...

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piemkny jest on
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 1 z 10

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński