| Autor |
Wiadomość |
Galerianek

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 9:23 Temat postu: |
|
|
Nie ma za co jak go zobaczyłem na forum to az podskoczyłem z radości
wpadaj na spota jak bedziesz mógł |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
dawid0104 (łódż)
![]()
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 9:35 Temat postu: |
|
|
ok myślę że w niedziele będę |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sejek (Łódź)

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 10:48 Temat postu: |
|
|
| Damiano napisał: | ja wam mówie, o tym aucie będzie głośno i to w pozytywnym sęsie  |
A wg mnie na odwrót, bedzie glosno ale w negatywnym sensie... bo przez takei maluchy, ludzie właśnie kojarzą pomodzone maluchy z "wieś tuningiem"
Gdy bym dostał tego malucha (bo osobiście nie dał bym za niego żadnych pieniędzy) to useryjnił bym zderzaki, wywalił dokładke, gleba , i odmalował felgi, to by byly pierwsze mody, i wg mnei wtedy zaczelo by to auto wyglądać  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 11:28 Temat postu: |
|
|
| Sejek napisał: | | Damiano napisał: | ja wam mówie, o tym aucie będzie głośno i to w pozytywnym sęsie  |
A wg mnie na odwrót, bedzie glosno ale w negatywnym sensie... bo przez takei maluchy, ludzie właśnie kojarzą pomodzone maluchy z "wieś tuningiem"
Gdy bym dostał tego malucha (bo osobiście nie dał bym za niego żadnych pieniędzy) to useryjnił bym zderzaki, wywalił dokładke, gleba , i odmalował felgi, to by byly pierwsze mody, i wg mnei wtedy zaczelo by to auto wyglądać  |
Zgadzam się z Tobą w 100%  _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 15:10 Temat postu: |
|
|
Pierdolicie jak potłuczeni,co prawda odważna decyzja jest z jego strony ale myślę że jak go obnizy i odświeży wszystko to będzie gites  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjarzombekk (Łódź)

Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 1
1990 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 16:39 Temat postu: |
|
|
Ty Stasiu to byś wszystko na glebę
Jak pozwolisz to sobię zrobię kilka zdjęć w dresie przy twoim bolidzie  _________________ ihad
Bo szacunek i renomę zdobywa się latami...
Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damiano (Łódź)

Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 1
1997 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 19:17 Temat postu: |
|
|
Sejek zauważam że Ty wszystkie auta byś na jedno kopyto robił
będzie cacy autko  _________________ Nie ważne czym, ale jak jeździsz...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Galerianek

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 19:32 Temat postu: |
|
|
Każdy niech robi ze swoim autem co mu się podoba
Jak by wszyscy po jednej myśli robili mieli byśmy od uja podobnych maluchów
A tak każdy jest inny  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sejek (Łódź)

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 21:51 Temat postu: |
|
|
| Damiano napisał: | Sejek zauważam że Ty wszystkie auta byś na jedno kopyto robił |
tzn jak ? Po prostu jestem przeciwnikiem spojlerów, odrzutowych dokladek, zderzakow z laminatu i tego typu TJUNÓW !  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damiano (Łódź)

1997 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 22:44 Temat postu: |
|
|
| Sejek napisał: | | Damiano napisał: | Sejek zauważam że Ty wszystkie auta byś na jedno kopyto robił |
tzn jak ? Po prostu jestem przeciwnikiem spojlerów, odrzutowych dokladek, zderzakow z laminatu i tego typu TJUNÓW !  |
to nie znaczy że masz komuś pisać że jego auto jest do dupy, i żeby je zmieniał  _________________ Nie ważne czym, ale jak jeździsz...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sejek (Łódź)

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 22:53 Temat postu: |
|
|
| Damiano napisał: | to nie znaczy że masz komuś pisać że jego auto jest do dupy, i żeby je zmieniał  |
Wybacz, ale pokaż mi gdzie ja tak napisałem ?
Po prostu wyrażam SWOJE zdanie, a że to jest forum to mam do tego prawo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dziwak
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 23:08 Temat postu: |
|
|
Super podoba mi się Tylko go odmalować i jakiś tłumik z chromowaną końcówką Jak brat mi odda dysk przenośny to wam pokażę jego malucha z lat 90!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
fsofan (ŁÓDZ)

|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 23:47 Temat postu: |
|
|
Ja powiem tak,a mówta se co chce ta auto mega !!!! Ja to auto kojarzę ,z tuningiem tamtych lat i jest super lepsze w 1000% niż rost style bo wtedy auta szybko giną i nikomu się nie podoba to tylko furora na zlotach przez rok np lub dwa i szkoda auta moje zdanie Auto mega |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
poloska (Łódź)
 Pochwał: 5
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 23:52 Temat postu: |
|
|
| Dziwak napisał: | Super podoba mi się Tylko go odmalować i jakiś tłumik z chromowaną końcówką Jak brat mi odda dysk przenośny to wam pokażę jego malucha z lat 90!! |
Jak tak dalej pójdzie to dowiemy się jak ten maluch wyglądał w halach fabrycznych  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Galerianek

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 12 23:54 Temat postu: |
|
|
| poloska napisał: | Dziwak napisał:
Super podoba mi się Tylko go odmalować i jakiś tłumik z chromowaną końcówką Jak brat mi odda dysk przenośny to wam pokażę jego malucha z lat 90!!
Jak tak dalej pójdzie to dowiemy się jak ten maluch wyglądał w halach fabrycznych Laughing |
Myślę że Dziwak miał na myśli malucha jego brata |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damiano (Łódź)

1997 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sro 08 Lut, 12 0:42 Temat postu: |
|
|
| Sejek napisał: | Moje zdanie jest takie...
... zderzaki śmietnik, kierownica ładniejsza była by seryjna, malowane klosze przednich migaczy smietnik, malowane obramówki tylnych kloszy śmietnik, i jeszcze to pod przednim zderzakiem... nie wiem jak to nazwać wgl... co to ? od odrzutowca jakiegos ?
ale wskazniki na + |
nie ma co dyskutować, i zaśmiecać tematu, spotkamy się na spocie, to podyskutujemy na temat tego auta jak się pojawi i auto i my we dwóch  _________________ Nie ważne czym, ale jak jeździsz...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sejek (Łódź)

|
Wysłany: Sro 08 Lut, 12 10:24 Temat postu: |
|
|
| fsofan napisał: | i jest super lepsze w 1000% niż rost style bo wtedy auta szybko giną i nikomu się nie podoba to tylko furora na zlotach przez rok np lub dwa i szkoda auta moje zdanie Auto mega |
niestety ale tu się grubo mylisz .
| Damiano napisał: | spotkamy się na spocie, to podyskutujemy na temat tego auta jak się pojawi i auto i my we dwóch  |
No aż zajadę może z tej okazji na spota w niedziele o ile właściciel potwierdzi obecność Swoją drogą spot na parkingu podziemnym IKEI ? odp. moze byc na priva  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|