Wysłany: Pon 11 Gru, 06 0:29 Temat postu: Marketing i promocja wydarzeń/zlotów/klubu
Przygotowałem trochę grafiki oraz system bedzie promował klub oraz wszytkie imprezy związane ze światem 126p w waszych opisach na innych forach. Kody generujące są 4 (2 krótkie i 2 długie).Memberów zapraszam tutaj.
Po co miałbyś wstawaić sobie to w podpis?
Promuje klub
Pomagają w rankingach Googla
Fajnie wygląda
W przypadku dużych imprez będzie pomagało w ich propagowaniu, baner będzie podmieniany na inny (np. zlot ogólopolski lub zlot w Zvoleniu)
Pomagając w klubie przyspieszasz swoją rekrutację
Integrujesz się ze środowiskiem
Nie musisz nic robić, wszytko dzieje się automatycznie
generuje to (obrazek bez linku):
------------------------------------------------------------------
Jesli w jakiś sposób nie lubisz afiszowac się proponuję to, bitmapę 1px na 1px, prawie jej nie widać. Zmienia kolory z białego na szary. Nie widać jej aż do momentu podmiany (czyli w podpise nie będzie nic widać, ale po migającym kwadraciku rozpoznasz innych braci którzy też to mają w opsie):
Wszystkie podpisy starałem się robić jak najmniejsze. Jeśli macie jakieś sugestie piszcie. Obrazki zawsze można ulepszyć i podmienić. W tej chwili link prowadzi do strony ale nie będzie tak zawsze, np. w przyszłym roku zacznie promować Zvoleń. _________________
Mówiłeś, że napis może uledz zmianie. A ja mam taki pomysłę co by zamiast "terytorium fan" Zrobić cały napis "terytorium126p+logo" Wtedy na widać od razu o co chodzi bo wszyscy wiedzą co to jest 126p a z samym terytorium to może być gorzej. A jak będzie całość to może więcej ludzi skożysta z odnośnika. Wielu ludziom nie chce się wchodzić na strony niewiadomo o czym.
Wjecie co wszystko z tym jest fajnie tylko nie wiem czy ktoś zauważył (chyba że tak dzieje się tylko u mnie) ale te wszystkie banery działają tylko na naszym forum a na innych nie. Wyświetla się zam link bez obrazka
Lama, a tobie sie podpis raz wyswietla, raz nie... odkad sie zmienil layout strony, to szczerze mowiac, sie trochie pokaszanilo... a zegar nadal chodzi ogdzine do tylu... _________________ Mrok, szatan i martwe płody...
m.a.x.x., ale layout nieshtety ma wplyw na to, ze jak w firefoxie nie otworze tego, co powinno byc w ramce po prawej stronie w nowej zakladce, to nie przeczytam wiele,,, bo widok forum zatrzymuje sie na pierwszej stronie, bez paskow przewijania. IMO to wina podzialu strony, dla prawej czesci (czyli dla okna tresci) nie powinno byc dolnej granicy ramki.
a, wytlumacz mi jeszcze, dlaczego zamiast logo terytorium na pierwszej stronie widze tylko jakas futbolowke na pomaranczowym tle i napis: "your image here" _________________ Mrok, szatan i martwe płody...
Do działu technicznego z tym
(ramka sama skaluje się do treści, baner na górze i pewnie cały layout będzie jeszcze inny więc nie chce mi się go zmieniać na 1 dzień). _________________
a jak by zrobić jeszcze Video Poradnik z oddzielnym kanałem na YT dotyczącym naprawom i renowacji malucha odcinek na ok 20min. np remont układu hamulcowego, podstawowy przegląd instalacji elektrycznej czy wymiana skrzyni, sprawdzenie i wymiana sprzęgła, takie coś wiecej nic to co można przeczytać coś al'a program "zrób to sam" czy "mechanik" z TVN turbo odcinek tygodniowo i strona w formie bloga z nowymi odcinkami co tydzień... ? ;> ?
i kilka ciekawych miejsc do nagrań typu Senatorska Garage czy KIA ASO Starowa Góra czy w innym warsztacie a mam kilku znajomych którzy mogli by nam użyczyć na kilka godzinek garaż _________________
No ale na NK mamy już konto, nie wiem co się zyska jeszcze grupą...
Edit:
Sprawdziłem, więc w grupie każdy może pisać na grupowym śledziu i każdy może dodawać zdjęcia, a dla konta fikcyjnego tylko admin. _________________
Tylko może "wypikaj" te /Panie/, bo tak to trochę kijowo Stasiu nieźle wypadł Trzeźwy był _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora