Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Małą pomoc za Opłatą

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Stemplasty

PostWysłany: Sro 25 Sty, 12 15:10    Temat postu: Małą pomoc za Opłatą Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Witam ! :} potrzebna mała pomoc poszukuję kogos kto pomógłby zrobic z tym http://imageshack.us/photo/my-images/683/dsc015041.jpg/ mały porządek mianowicie usunięcie tego co jest w strasznym stanie i zaaplikowanie nowego wiec potrzebowałym kogos kto lubis sobie troche pospawać metalowe części ,problem z tym ze nie posiadam ich jeszcze musze na jakis szrot polecieć i zakupic owe .. albo odkogos całą bude kupic za nie dużą sumę . no i pytanie do was czy ktos pomógłby by mi w koncu naprawic Biedaka bo z kazdym dniem robi mi sie go coraz bardziej szkoda Sad

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak nikt nie chętny ?Trzeba ratować Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 17:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyprowadź go do mnie XD Tylko około 300 km Razz

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i Stemplasty wsiadaj i jedź Razz
Powrót do góry
Stemplasty

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 18:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm ok Very Happy myślę ze policja sie ździwi ze nadal jeździ to XD

Member
Member
Pochwał: 3

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 13:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stemplasty lampę h4 oddam za darmo, zderzaki plastiki mam jak chcesz z tym, że flowe czyli czarne Smile z przodu ma otwory na lampy dzienne i dziurkę na antenę tył pnp Smile stan ogólnie idealny Smile za 2 dychy twoje Smile mogę ew dorzucić światła dzienne za dopłata, kierunkowskazy tez się znajdą jeśli masz wybite (z tym, że pomarańczowe) Smile a pas przedni kupisz za niecałą stówę nowy. Smile

http://moto-portal.pl/sklep/mp/auto_czesci/czesci_nadwozia/FIAT/126_p/pas_przedni/300014-1.php
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 14:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

same blachy i duperele to koszt około 200-250zł. W 500zł z robotą po znajomości powinieneś się zmieścić : )

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do tego koło 100zł za lakier, chyba ze robisz renolakiem

Podjąłbym się tej roboty ale nie mam do tego warunków

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
CEJOTUNIO (Warszawa Mokotów)

Member
Member

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

za ten kolor 3 stówki z litra będzie kolo... pomarańcza najdroższa Smile
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

renolak po 45zł za litr, wcale nie jest pomarańcza najdroższa, najdroższe są lakiery czerwone

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Lizard (Łódź)

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W pomarańczy jest sporo czerwonych pigmentów, zależy od odcienia, ale generalnie to reguła. Dobrze to widać, gdy odstany lakier zaczyna się rozwarstwiać.
Powrót do góry
Stemplasty

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 14:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pas przedni juz wynalazłem sobie za 65 zł ;] zderzaki sie przydadzą,CEJOTUNIO z tym na pw. lampe jedną zapasową mam w domku, tylko prawy błotnik i kierunkowskaz z przodu no i zrobic i malowanie ale juz z zrobieniem tego odezwało sie paru ludzi napisza w poniedziałek do mnie co i jak wiec myśle ze na marzec juz bedzie mozna nim praktycznie jeździc ;]

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 18:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze pamiętaj o OC i przeglądzie!
Powrót do góry
Stemplasty

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 18:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to juz na koniec ;] i wgl mam jeszcze podłoge do spawania ;/ bo jedną szyne od fotelu pasazera wyciągnołem jak zobaczyłem co jest pod Dywanikiem i jak zobaczyłem śniego pod autem przez dziurę to stwierdziłem ze zrobie przez tą dziure bałwana w aucie XD a wiec troche roboty mam ;/
Powrót do góry
CEJOTUNIO (Warszawa Mokotów)

Member
Member

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 0:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poszło pw
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński