Wysłany: Wto 04 Paź, 11 22:29 Temat postu: Łódź, odsłonięcie Gwiazdy Barei, 6 październik 2011
Damiano napisał:
Urząd miasta wydał nam folder, pomógł bardzo w zorganizowaniu zlotu, teraz jest okazja się odwdzięczyć. Musimy przewieść kilka gwiazd filmowych w kilka miejsc.
kofeini
Damiano
Jjarząbekk
Szczepan
maxx
arek
morrek
kultowe@op
piotrwielki
Agus
Piter 126p
Cejotunio
Dziwak
Tomek84
Radnaro
Bartek601
fiatcik
----------------------------------------
Przestańcie, bo mam cholernie bujną wyobraźnię Jarzombek + stringi to nie jest fajny obrazek _________________ So unholy.
Sister of grace.
Wysłany: Sro 05 Paź, 11 16:09 Temat postu: Re: W sprawie Barei - WAŻNE!
kofeini napisał:
Witam,
Wszystkich uczestników Odsłonięcia Gwiazdy Stanisława Barei zapraszam pod McDonalds (stacja BP) na Mickiewicza przy Żeromskiego we czwartek o 15.30, wtedy będę wiedział, jak o godz. 15.45 możemy wjechać na ul. Piotrkowską. Przypominam, że wjeżdżają tylko maluchy! Żadne omegi, golfy, czy inne sraczki. Liczę na dobrą frekwencję, do zobaczenia na miejscu
O 15.30?! A to nie miało się zacząć o 15:00? Nie ukrywam, że rujnuje to delikatnie moje plany...
A jak ktoś ma problem z paliwem, to info na priv proszę.
mi rozrusznik cos sie wali i co jakisz czas trzeba go jebnyc..wiec beda miec gwiazdy atrakcje...myslalem ze szczotki wyjąlem fajansa calego, poluzowalem je zeby bylo luzniej i nic...pewnie bendix zwalony albo kit wie co...
zdjęcia to pikuś, "afterparty" w McDonaldzie to była jazda
Ja niestety musiałem się zmywać Na dodatek dostałem 500 zł i 10 pkt za prędkość i zje***y mi się światła, wracałem na pozycjach. Dzisiaj te żarówki to się chyba uwzięły na nas, Najpierw Grociu, później Kultowy i na koniec ja _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora
Dziękuje PimpQ za wszelaką udzieloną mi pomoc.
Wszystkim którzy się dziś pojawili.
No i za zajebiste afterparty.
Nie jestem profesjonalnym fotografem, robiłem jak umiem. Mam nadzieję że nie ma tragedii.
Oceńcie sami, jestem ciekaw swoich zdolności, ew. możecie podać kilka zdjęć które wam się podobają.
Fajnie, że byłeś z nami, choć przez moment. Pani dyrektor Muzeum Kinematografii spytała: "a ten dlaczego trąbi?". Moja odpowiedź: "nasz człowiek " _________________ http://www.fiat126p.kofeini.com
Ja niestety musiałem się zmywać Na dodatek dostałem 500 zł i 10 pkt za prędkość i zje***y mi się światła, wracałem na pozycjach. Dzisiaj te żarówki to się chyba uwzięły na nas, Najpierw Grociu, później Kultowy i na koniec ja
No to ładnie ci dołożyli pchełka wyraźnie chciała dzisiaj mieć urlop. Najpierw utrata kierunków ( diagnoza wysunięty włącznik awaryjnych), potem brak lewej strony oświetlenia( bezpiecznik) na koniec podczas wjazdu do garażu spaliła sie żarówka w prawym dziennym A na dodatek odkryłem przyczyne utraty amortyzacji z tyłu.... Wyrwał sie amortyzator z wahacza, tym razem z lewej
Ale za to mam 1.1 GB materiałów filmowych wraz z Mc Donadls Prześle m.a.x.xowi i Świercowi to myśle że bedziemy mieć tłustą relacje ze spotu