Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Łódź, odsłonięcie Gwiazdy Barei, 6 październik 2011
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Saint_Lilith (Łódź)

PostWysłany: Wto 04 Paź, 11 22:29    Temat postu: Łódź, odsłonięcie Gwiazdy Barei, 6 październik 2011 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
Urząd miasta wydał nam folder, pomógł bardzo w zorganizowaniu zlotu, teraz jest okazja się odwdzięczyć. Musimy przewieść kilka gwiazd filmowych w kilka miejsc.

Szczegóły są napisane tutaj. Oto lista osób zapisanych, zapisujcie się, tylko proszę o konkrety.

kofeini
Damiano
Jjarząbekk
Szczepan
maxx
arek
morrek
kultowe@op
piotrwielki
Agus
Piter 126p
Cejotunio
Dziwak
Tomek84
Radnaro
Bartek601
fiatcik

----------------------------------------
Przestańcie, bo mam cholernie bujną wyobraźnię Lol Jarzombek + stringi to nie jest fajny obrazek Rotfl
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Wto 04 Paź, 11 23:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja założe lateksowe spodenki Razz
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 6:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojj... Będzie się działo...

jjarzombekk w stringach, raczej nikogo nie przewiezie bo wątpię żeby pojawił się pan "Jacyków", nie jego działka...

kultowe@op lateks? Ciesze się że znam kogoś bardziej skrzywionego ode mnie Smile Pozytywnie rzecz jasna!

kofeini Czerwona marynarka? A do tego czarny krawacik i biała koszula czy odwrotnie? XD
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 11:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam kostium kompielowy borata Very Happy

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam 2 opcje, Bruce Lee i Elwood Blues.

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 15:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dawać każdy niech się przebierze Very Happy
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 16:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My tam już mamy plan hehe XD
Powrót do góry
Bartek601

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 16:09    Temat postu: Re: W sprawie Barei - WAŻNE! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kofeini napisał:
Witam,
Wszystkich uczestników Odsłonięcia Gwiazdy Stanisława Barei zapraszam pod McDonalds (stacja BP) na Mickiewicza przy Żeromskiego we czwartek o 15.30, wtedy będę wiedział, jak o godz. 15.45 możemy wjechać na ul. Piotrkowską. Przypominam, że wjeżdżają tylko maluchy! Żadne omegi, golfy, czy inne sraczki. Liczę na dobrą frekwencję, do zobaczenia na miejscu Smile

O 15.30?! A to nie miało się zacząć o 15:00? Nie ukrywam, że rujnuje to delikatnie moje plany...

A jak ktoś ma problem z paliwem, to info na priv proszę.
Powrót do góry
Dziwak

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja przebiorę się za Kojacka

W pracy mówią mi że jestem podobny ;p to prawda?
Powrót do góry
Radnaro (Łódź)

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 11:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi rozrusznik cos sie wali i co jakisz czas trzeba go jebnyc..wiec beda miec gwiazdy atrakcje...myslalem ze szczotki wyjąlem fajansa calego, poluzowalem je zeby bylo luzniej i nic...pewnie bendix zwalony albo kit wie co...
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 11:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze dobrze, z maluchami tak zawsze sie rypało więc sobie przypomną jak to było Very Happy

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdjęcia z dzisiaj Smile

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.270157293017370.74301.120771594622608&type=1
Powrót do góry
MAD_DOGG (Łódź)

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 19:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajnie ta kolumna na Mickiewicza wyglądała Wink

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 20:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Coś ode mnie ;p dużo tego nie ma ale jest ;p

Link bezpośredni
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekaj na moje Razz Będzie ciekawie ;]
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdjęcia to pikuś, "afterparty" w McDonaldzie to była jazda Very Happy

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
artii1974 (Rawa)

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 20:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

było przed chwilą o odsłonięciu gwiazdy w ŁWD, nawet gdzieś mignąłem Wink
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek napisał:
zdjęcia to pikuś, "afterparty" w McDonaldzie to była jazda

Ja niestety musiałem się zmywać Crying or Very sad Na dodatek dostałem 500 zł i 10 pkt za prędkość i zje***y mi się światła, wracałem na pozycjach. Dzisiaj te żarówki to się chyba uwzięły na nas, Najpierw Grociu, później Kultowy i na koniec ja Mad

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano na jednym zdjęciu robionym przez szybę wyglądasz w tym kasku jak małe dziecko Very Happy (oczywiście bez obrazy Very Happy )
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Główna galeria z dnia dzisiejszego znajduje się tutaj:

Bezpośredni link

Dziękuje PimpQ za wszelaką udzieloną mi pomoc.
Wszystkim którzy się dziś pojawili.
No i za zajebiste afterparty.

Nie jestem profesjonalnym fotografem, robiłem jak umiem. Mam nadzieję że nie ma tragedii.
Oceńcie sami, jestem ciekaw swoich zdolności, ew. możecie podać kilka zdjęć które wam się podobają.

Wy "enjoy" a ja ide lulu... O 3 do pracy...

Pozdrawiam.
Świercu.
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 23:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MAD_DOGG napisał:
Bardzo fajnie ta kolumna na Mickiewicza wyglądała Wink

Fajnie, że byłeś z nami, choć przez moment. Pani dyrektor Muzeum Kinematografii spytała: "a ten dlaczego trąbi?". Moja odpowiedź: "nasz człowiek Smile"

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 23:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ŁWD - http://www.tvp.pl/lodz/informacja/lwd/wideo/06102011-2145/5418005
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Pią 07 Paź, 11 2:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ja niestety musiałem się zmywać Crying or Very sad Na dodatek dostałem 500 zł i 10 pkt za prędkość i zje***y mi się światła, wracałem na pozycjach. Dzisiaj te żarówki to się chyba uwzięły na nas, Najpierw Grociu, później Kultowy i na koniec ja Mad

No to ładnie ci dołożyli Ekhm... pchełka wyraźnie chciała dzisiaj mieć urlop. Najpierw utrata kierunków ( diagnoza wysunięty włącznik awaryjnych), potem brak lewej strony oświetlenia( bezpiecznik) na koniec podczas wjazdu do garażu spaliła sie żarówka w prawym dziennym Very Happy A na dodatek odkryłem przyczyne utraty amortyzacji z tyłu.... Wyrwał sie amortyzator z wahacza, tym razem z lewej Very Happy

Ale za to mam 1.1 GB materiałów filmowych wraz z Mc Donadls Very Happy Prześle m.a.x.xowi i Świercowi to myśle że bedziemy mieć tłustą relacje ze spotu Very Happy

Ozywiście sam też zmajstruje mini relacje Razz
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 07 Paź, 11 7:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PimpQ gdzie cie złapali?

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 07 Paź, 11 9:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wrzucajcie odrazu link do ściągania zdjęć...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński