Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Łódź, III Ogólnopolski Zlot 126p 2006
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaaaaa Very Happy
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 19:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ma ktoś ten filmik na dysku Question net mam za słaby by to zobaczyć w przyzwoity sposób,
proszę wrzućcie to do e'mula, rapida lub czegoś innego skąd będzie można to ściągnąć, pls Very Happy

PostWysłany: Sro 07 Mar, 07 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

filmik spoko ale troszke za duzo gadania a za malo pokazanych maluchow, przejazdow itp itd Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś znalazłem klip na YouTube z pod szyldu Road Slayers (kiedyś TRT i RS były dość blisko!)

Zapisz ten film na dysku

Kawał historii.
Wtedy szyby były jeszcze czarne, lakier błyszczał sam z siebie... Jest CiNeK, Sebcyc, Porthos, Szary...

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Wto 27 Wrz, 11 20:01, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak tak patrze po tych zdjęciach to wtedy też tam byłem... jako widz Very Happy Mam nawet troche zdjęć z tego zlotu Razz

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
HarryEL (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 23:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to byl ten zlot co robilem kolesiowi ze slaska skrzynie poniewaz poszedl mu bodajze walek sprzeglowy ;a kemping był w wisniowej gorze.wiele rzeczy sie poza tym wiaze z tym zlotem
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 11:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 04 Paź, 11 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm tego sk.......na to po ostatniej akcji bys siekiera pocial ale z drugiej strony nie przystoi pojsc siedziec za bede co,zycie na wolnosci jest ladniejsze nikt by mi paczek nie przysylal;w tle widze swoj holownik przed kolizja co mi facet wyjechal z podrzednej ulicy przeciagnalem wowoczas caly bok;nie ukrywam ze sie zirytowalem
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński