Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Licznik CC Sporting

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Dziwak

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 04 Paź, 11 21:36    Temat postu: Licznik CC Sporting Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś przyjechało mi takie cosik... jutro zapewne dam to bratu do zamontowania tylko chciałbym się dowiedzieć jak ma to zrobić XD bo sam nie jestem pewien czy da sobie rade... No bo niby pasuje ale jak zrobić żeby działał obrotomierz? muszę coś jeszcze dokupić, przerobić? No tak ogólnie proszę o jakieś pełne instrukcje montażowe. Aaa ;p i da się jakoś podpiąć temperaturę? czegokolwiek ;]

Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 04 Paź, 11 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wrzuć zdjęcie od tyłu

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Wto 04 Paź, 11 23:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko sie da... Obrotomierz musisz przerobic na 2 cylindry i pociagnac kabelek od cewki..temperaturke tez mozna bardzo latwo podpiac. Montujesz czujnik fiatowski i rowniez ciagniesz jeden kabelek sygnalowy pod wskaznik. A gdzie zamontujesz czujnik to juz trzeba sie wykazac wlasna inwencja Wink albo w miske albo w pokrywe pompy oleju

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 4:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teżpoluję na taki licznik.Jak sie podepnie go to nie będzie okłamywał na prędkości?
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 8:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja się podepnę z pytaniem Wink
jak się wymieni wkładkę z prędkością do 140 to nie trzeba by z linką się bawić, czy źle rozumuję?

Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 8:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziwak będzie przekłamywał o około 20 km/h
metaltymek przekładasz cały prędkościomierz, wszystko jest p&p Wink
Powrót do góry
Dziwak

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 9:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To może inaczej.. jest ktoś kto już to robił i zrobi mi to tak żeby było ok? PS:mam dziś wolny czas po 14, mogę podjechać we wskazane miejsce.

Arek, zdjęcie o które prosiłeś ;] :
Powrót do góry
krzysztofer00

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 11:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z kad jesteś dokładnie?
wal na gg 37717899
Powrót do góry
Dziwak

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 12:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

513-523-446 pusc strzalke, nie mogę napisać na gg bo pisze teraz z telefonu. Jestem z balut, Marynarska 54a
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 13:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomek84 miałem na myśli przekłamanie, bo ten z ccs ma do 180km Smile

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.terytorium126p.pl/forum/licznik-ccs-w-elegancie-t1616.html

Moze sie przyda komus Wink

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński