Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Klepanie i lakierowanie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
fifi126p

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 16:56    Temat postu: Klepanie i lakierowanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo ostatnio miałem wypadek i rozwaliłem prawy bok w maluchu i pękł mi lampa zderzak i z prawej stron ten bok jak jest i dochodzi do lampy to było złonczone a umnie się rozłonczyło i czy trzeba kupywać cały przód czy da się to jakoś samemu wyklepać i zrobić czekam na pomoc Very Happy
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Nie 06 Lis, 11 23:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wróżki na tym forum nie siedzą, daj fotki to sie oceni Smile
incognito

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 2:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Slownik poprawnej polszczyzny jest dosc ciezki. Da sie nim poklepac te blachy Wink

A tak na powaznie... Jesli uszkodzona jest podstawa ramy to nawet jesli zdejmiesz pas przedni i blotnik, niewiele da sie wyprostowac zeby autko bylo dopuszczone do ruchu.
Notabene, jakies zdjecie by sie przydalo. Jesli to drobne wygniecenie, wystarczy pomoc kogos doswiadczonego, kto juz robil takie korekty - niekoniecznie blacharza Wink
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 11:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pokaż foto bo ciężko określić jeśli się tego nie widzi.

Ps. (jeszcze przed projektem szczura) gdy ściągnąłem maluszka od Ciotki, kolega chciał się bryknąć, gdyż nigdy maluchem nie jeździł, jego jazda długo nie trwała Evil or Very Mad zastrzymał się na murze. :

Chcąc, nie chcąc musiałem to zrobić, trchę godzin przy tym posiedziałem i zrobione :

Mr. Green Zrobiłem to ogólnie sam, miałem w tym momencie 17 lat, byłem bardzo dumny z siebie Devil Mr. Green
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 11 Sty, 12 16:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolega miał to samo te z strona prawa ale tylko tył i jemu tez sie rozłaczyła krawedz najlepiej wymeinić jak masz kase bo jak wyklepeisz to trzeba szpachel dawać ale daj foto najpierw
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński