Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Halasujacy budzik.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
wow12911

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 14:49    Temat postu: Halasujacy budzik. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znacie jakies patenty aby go jakos usztywnic tak aby przestal trzeszczec? Strasznie denerwujace to jest.[/quote]
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 15:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja muzyke glosniej daje Smile Nawet silnika nie slysze Wink

A serio to podloz cos miekkiego. Poza tym byl jakis sprej, ktory neutralizuje trzeszczenie plastikow.

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 16:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I pewnie nie pamietasz jak to sie zwie?
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 16:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzeba by bylo poszukac po googlach.

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 16:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok. Ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe pomysły?
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 17:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Suchy smar na bazie teflonu wszędzie tam gdzie nie ma dużych obciążeń: trzeszczące plastiki, wysuwana antena, siłowniki, klamki

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 19:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cały zestaw liczników Ci trzeszczy? A był już kiedyś ściągany? Mój nie trzeszczał, dopóki pierwszy raz go nie zdemontowałem. Urwałem te górne zatrzaski, które trzymają budowę w nadwoziu i jedyne mocowanie jakie zostało, to te dwa dolne wkręty. Licznik się cały rusza i trzeszczy. Przydałoby się znaleźć obudowę licznika z całymi zatrzaskami.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 07 Gru, 11 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety te plastikowe końcówki które wchodzą w podszybie lubią się ułamać Neutral

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
paulo850

PostWysłany: Czw 08 Gru, 11 8:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja z obudową licznika mam spokój ale za to doskonale słyszę jak linka w pancerzu się kręci;p
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 08 Gru, 11 15:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak ci linka hałasuje to ją wyjmij wytaplaj w smarze i włóż na miejsce, nie żałuj smaru.

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński