Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Fiat 126 EL by razor34 ;) Cała historia : STRONA 1
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 18:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i git Razz Lubie dużo zdjęć walki z korozją.Udało Ci się go odrestaurować i aby już nie gnił.
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 to nie jest odrestaurowanie. Jak pozbieram części to jeszcze jeden remont będzie Razz

PostWysłany: Sob 25 Lut, 12 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak maluszka jeszcze masz? kurde ile ty masz tych maluchów ? XD el z 96 elx z 98 i fl z 93 ? czy jeszcze cis masz Question
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 01 Mar, 12 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś go ogarnąłem, podciągnąłem ręczny na lewarku, wymieniłem rozrusznik, wymieniłem a w sumie założyłem bo starej nie było, gumę amortyzatora. Jutro przegląd, trzymajcie kciuki Cool

A tak wygląda pół roku po remoncie:

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 01 Mar, 12 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze ze za dobrze to go nie poczysciłes bo ruda znowu wychodzi
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 01 Mar, 12 21:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z lewej robiłem w miarę dokładnie, ale z prawej leciałem byle jak bo się śpieszyło, I co innego gdyby on stał, ale on jeździ dzień w dzień..

PostWysłany: Czw 01 Mar, 12 23:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. Zabezpieczałeś gołą blachę jakimś odrdzewiaczem typu fosol? Chodzi mi tą wyłażącą rdzę Laughing
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 02 Mar, 12 19:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluch był na przeglądzie Lol
Poza :
-hamulcami tylnymi
-ręcznym
-pękniętą szybą
-słabym jednym amortyzatorem
-przepalonymi 2-ma żarówkami
-pocącą się skrzynią
-dziurawym tłumikiem
-wszystkimi drążkami do wymiany

Jest OK Lol

Nie było problemu z podbiciem pieczątki(pewno dlatego że tam mam praktyki Very Happy )

PostWysłany: Pią 02 Mar, 12 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciiiiiii nie mów o tym głośno Laughing
Powrót do góry
Mateusz9510

PostWysłany: Sob 03 Mar, 12 22:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. ale przeszedł ! Mr. Green

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 04 Mar, 12 8:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale nie musisz tak wykrzykiwac tego głosno my słyszymy Smile zartuje gratulacje Smile

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 04 Mar, 12 9:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mateusz9510 napisał:
Adrian. ale przeszedł ! Mr. Green

dokładnie Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński