Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

ElEgAnT 1994
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 16:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podoba mi się to! Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Primi

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 16:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:
podoba mi się to! Very Happy
Dzięki Cool
Staram się, żeby lipy nie było Wink
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 17:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten maluch będzie jak nowy Surprised

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Ten maluch będzie jak nowy
Jest taki plan Wink
Zastanawiam się jeszcze czy progi zostawić czerwone, czy pomalować jak w oryginale na czarno Confused
Trochę mi się ten czarny nie podoba i chyba zostawię czerwone, potem zawsze można domalować Laughing
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 17:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Primi oryginalnie były w kolorze Smile Po za tym dawaj je czerwone !

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Primi oryginalnie były w kolorze Smile Po za tym dawaj je czerwone !
No właśnie obejrzałem sporo zdjęć elegntów, nawet takich całkiem nowych i miały taki czarny pasek Confused
Ja jednak zostawię je w kolorze może tylko barankiem je tryśniemy delikatnie Wink

O tu mam rodzyna co był ostatni na alledrogo do kupienia z przebiegiem 240km i ma progi czarne.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ktoś zabezpieczył, progi fabrycznie nawet jak były zabezpieczane to były w kolorze nadwozia, jeździłem jakiś czas z czarnymi i jak pomalowałem w kolor to lepiej auto się prezentowało

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Primi

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek napisał:
ktoś zabezpieczył, progi fabrycznie nawet jak były zabezpieczane to były w kolorze nadwozia, jeździłem jakiś czas z czarnymi i jak pomalowałem w kolor to lepiej auto się prezentowało
Jesteś pewien Question
Ja nie znalazłem jeszcze zdjęcia w miarę zdrowego/ "nowego" eleganta z progami w kolorze nadwozia.
Auto ze zdjęcia, które wkleiłem wygląda jak nowe, ma 240km przebiegu i nawet nie ma nadkoli i nie sądzę, żeby ktoś progi w nim pomalował, czy cokolwiek innego robił Confused
Nawet w katalogu elegant miał pomalowane progi na czarno Idea

Co nie zmienia faktu, że w kolorze wygląda IMO lepiej i tak chyba zrobię Very Happy
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek napisał:

Na milion procent fabryczne były na czarno malowane !!!
Wiem bo mój ojciec ma fabrycznego Towna !!!
Więc nie gadajcie bzdur Smile
Ja bym pomalował na czarno ale to kwestia gustu Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może po prostu zależało to od kwestii zabezpieczenia antykorozyjnego ? Jeden płacił więcej to miał , a inny mniej i nie miał ? Ale dobra, przenieśmy się do marek nocnych nie spamujmy tu Smile

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdjęcia z prac będą na pewno ciekawe zamieść takie na których wkładasz nowe bety żeby było widać jak się prace posuwają Cool A co do progów to jeśli dobrze pamiętam Eleganty które stały w salonie fiata miały właśnie czarne, chociaż może mam słabą pamięć Laughing
Powrót do góry
Primi

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie też mi się wydaje, że wszystkie miały progi na czarno Wink
Zobaczymy, jeszcze decyzji nie podjąłem czy malować czy zostawić w kolorze Blee
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 03 Lut, 12 16:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Primi pryśnij barankiem progi,potem na to lakier czerwony i bedzie bajka Smile

Powrót do góry
Primi

PostWysłany: Pon 19 Mar, 12 20:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mały upik Wink
Blacharz walczy, wszystko już wstawione.
Zrobiło się ciepło i powoli zaczyna mi zależeć Mr. Green

W tzw międzyczasie, zakupiłem... nowy zbiorniczek płynu do spryskiwaczy Laughing Mr. Green

Progi chyba jednak czarne będą Rolling Eyes
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 19 Mar, 12 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym jednak progi dał w kolor pierw zrobił baranka i na to kolor
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 21 Mar, 12 17:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ja to mówiłem,zrób tak mówię CI!

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 22 Mar, 12 8:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Progi w kolorze budy tez na seryjnych malcach widzialem. Nie wiem od czego to zalezalo, ale nie wierze, ze 60letni dziadek, ktory buja sie u mnie po miescie malowal sobie oba progi zeby ladniej wygladalo.

PostWysłany: Pią 13 Kwi, 12 19:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat progów widzę, że wzbudza największe emocje Mr. Green
Blacharz złapał mały poślizg, ale już zaczyna powoli ogarniać auto do malowania Cool
2 dni temu przyszła kolejna paczka Laughing kiedy to się skończy Crazy Mr. Green

Jeszcze sporo pracy przed nami, ale już chyba nic nas nie zaskoczy Wink
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 13 Kwi, 12 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda że obejmy wydechu kupiłeś te "cienkie". Te takie jak by gięte z grubego płaskownika więcej wytrzymują Smile
Powrót do góry
Primi

PostWysłany: Pią 13 Kwi, 12 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magic napisał:
Szkoda że obejmy wydechu kupiłeś te "cienkie". Te takie jak by gięte z grubego płaskownika więcej wytrzymują Smile
a to nie wiedziałem, najwyżej się później zmieni Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński