Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Dalsze Podróże 126p

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
URBIHISZPAN (KIELCE)

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 14:14    Temat postu: Dalsze Podróże 126p Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.Mysle że czas sie zacząć troche udzielać:-)Proponuje troche pobajerzyć na temat dalszych wyjazdów małymi.Mysle że moge troszke pomóc,doradzić i podyskutować.Zapraszam do chwalenia sie kto,gdzie i czym był,co przeżył itp.
Ja mam za sobą wycieczke do Hiszpanii,Na Giblartar,czechy,NiEMCY,PARYŻ.Niebawem znowu się wybieram do Hiszpanii ale tym razem przez Włochy.Witajcie i nawijajcie

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu enjoy Wink //Stasiu126p

Ostatnio zmieniony przez URBIHISZPAN dnia Pią 27 Sty, 12 15:11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 14:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to na pewno ten dział? ; )
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 17:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie. Może ktoś przenieść do Hydeparku?
Ogólnie to ciekawy temat. Ja we wakacje zrobiłem elegantem trasę z Łodzi do okolic Żnina w kuj. pomorskim.(ok. 250km) bez problemów. W obie strony. To była moja najdłuższa trasa. Jak na razie Cool
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BOLEKlodz napisał:
Żnina w kuj. pomorskim.(ok. 250km)

I kuffa nic nie mówiłeś ? XD To jest kawałek ode mnie ...

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 1:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zalezy co dla kogo znaczy daleka podroz jednego dnia XD haha

U mnie wiedzma zanim zostala lekko obnizona to rano po miescie w pracy ok 90 km i pozniej do kolonii szczerbackiej czyli za konskimi hmm w sumie jednego dnia kolo 400 km ale to pikuś myślę że PiotrekWielki robił lepsze trasy XD
Powrót do góry
URBIHISZPAN (KIELCE)

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 8:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za przeniesienie do innego działu bo w sumie nie bardzo wiedziałem jak:--)Panowie,zapraszam na wyjazd do Hiszpanii w wakacje.Wyjazdy w Bieszczady na wekend przez Słowacje Z Kielc(ok 800km)to u nas normalna traska.Trzeba sie przestać bać i uwierzyć w swoje auto.Jak jechałem do Hiszpanii to gdzieś w połowie Niemiec miałem się wracać,bo sie zastanowiłem co robie.Ale przeszło mi,w połowie Francji straciłem ładowanie i załamałem sie,ale dałem rade.Panowie,bezcenne jest stanąć na Punto De Europa(giblartar)na brzegu Morza i stwierdzic że dalej nie da sie już jechac,bo drogi nie ma.A oczom ukazuje sie inny kontynent(Afryka).Żadnym innym autem,powtarzam żadnym nie dostarczy to tyle przyjemności.Kupa fajnych ludzi na autostradach,robiących zdjęcia z samochodów,z czego połowa nie wiedziała co to za pojazd.Bede na spocie w Ostrowcu 4 lutego jęsli to aktualne.
2 razy przejechałem całą Europe Malcem i wybieram się po raz kolejny,tylko troszke naokoło:-)Pozdrawiam
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

URBIHISZPAN, Ja się nie boję jechać maluchem nigdzie, przynajmniej elegantem się nie bałem, bo fl jeszcze nie sprawdzony. Jak jechałem elegantem, to bardziej się bałem, że mnie policja zgarnie za dziury w progach, czy coś, a nie tego, że się coś zepsuje.
Adrian., Gdzie są Śliwice? W którą stronę od Żnina? Ja byłem we Woli k/ Rogowa Żnińskiego, bo tam mój fader mieszka. To jest od Żnina na Poznań
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 6:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A to możliwe że nie ten żnin, bo koło mnie jest wiocha :p

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 11:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W żninie jest kolejka wąskotorowa i to jest niedaleko od poznania wiec jeśli się nie myle to Adrian. mieszka gdzie indziej Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p Nie mylisz się. Ale jeśli ponad 60 km, to dla ciebie niedaleko, to gratuluję silnika Smile
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński