| Autor |
Wiadomość |
URBIHISZPAN (KIELCE)

|
Wysłany: Pią 27 Sty, 12 14:14 Temat postu: Dalsze Podróże 126p |
|
|
Witam wszystkich.Mysle że czas sie zacząć troche udzielać:-)Proponuje troche pobajerzyć na temat dalszych wyjazdów małymi.Mysle że moge troszke pomóc,doradzić i podyskutować.Zapraszam do chwalenia sie kto,gdzie i czym był,co przeżył itp.
Ja mam za sobą wycieczke do Hiszpanii,Na Giblartar,czechy,NiEMCY,PARYŻ.Niebawem znowu się wybieram do Hiszpanii ale tym razem przez Włochy.Witajcie i nawijajcie
Temat przeniesiony do odpowiedniego działu enjoy //Stasiu126p
Ostatnio zmieniony przez URBIHISZPAN dnia Pią 27 Sty, 12 15:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Mroziu126p (Wrocław)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 12 14:33 Temat postu: |
|
|
a to na pewno ten dział? ; ) _________________ Fiat 126 ELX 98r (EleganTcki Sportowiec)
FSM Bielsko B. Polski Fiat 126p 650E 86r(granatowa przejściówka) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BOLEKlodz (Łódź)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 12 17:02 Temat postu: |
|
|
No właśnie. Może ktoś przenieść do Hydeparku?
Ogólnie to ciekawy temat. Ja we wakacje zrobiłem elegantem trasę z Łodzi do okolic Żnina w kuj. pomorskim.(ok. 250km) bez problemów. W obie strony. To była moja najdłuższa trasa. Jak na razie  _________________ Daj mi malucha, Nim zwiedzę okolicę.
Będzie wstyd jak wyprzedzę Kubicę
Przez momo kierownicę cały świat jak na dłoni
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 12 17:16 Temat postu: |
|
|
| BOLEKlodz napisał: | | Żnina w kuj. pomorskim.(ok. 250km) |
I kuffa nic nie mówiłeś ? To jest kawałek ode mnie ... _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Galerianek

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 12 1:03 Temat postu: |
|
|
Zalezy co dla kogo znaczy daleka podroz jednego dnia haha
U mnie wiedzma zanim zostala lekko obnizona to rano po miescie w pracy ok 90 km i pozniej do kolonii szczerbackiej czyli za konskimi hmm w sumie jednego dnia kolo 400 km ale to pikuś myślę że PiotrekWielki robił lepsze trasy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
URBIHISZPAN (KIELCE)

|
Wysłany: Sob 28 Sty, 12 8:19 Temat postu: |
|
|
Dzięki za przeniesienie do innego działu bo w sumie nie bardzo wiedziałem jak:--)Panowie,zapraszam na wyjazd do Hiszpanii w wakacje.Wyjazdy w Bieszczady na wekend przez Słowacje Z Kielc(ok 800km)to u nas normalna traska.Trzeba sie przestać bać i uwierzyć w swoje auto.Jak jechałem do Hiszpanii to gdzieś w połowie Niemiec miałem się wracać,bo sie zastanowiłem co robie.Ale przeszło mi,w połowie Francji straciłem ładowanie i załamałem sie,ale dałem rade.Panowie,bezcenne jest stanąć na Punto De Europa(giblartar)na brzegu Morza i stwierdzic że dalej nie da sie już jechac,bo drogi nie ma.A oczom ukazuje sie inny kontynent(Afryka).Żadnym innym autem,powtarzam żadnym nie dostarczy to tyle przyjemności.Kupa fajnych ludzi na autostradach,robiących zdjęcia z samochodów,z czego połowa nie wiedziała co to za pojazd.Bede na spocie w Ostrowcu 4 lutego jęsli to aktualne.
2 razy przejechałem całą Europe Malcem i wybieram się po raz kolejny,tylko troszke naokoło:-)Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BOLEKlodz (Łódź)
|
Wysłany: Nie 29 Sty, 12 22:17 Temat postu: |
|
|
URBIHISZPAN, Ja się nie boję jechać maluchem nigdzie, przynajmniej elegantem się nie bałem, bo fl jeszcze nie sprawdzony. Jak jechałem elegantem, to bardziej się bałem, że mnie policja zgarnie za dziury w progach, czy coś, a nie tego, że się coś zepsuje.
Adrian., Gdzie są Śliwice? W którą stronę od Żnina? Ja byłem we Woli k/ Rogowa Żnińskiego, bo tam mój fader mieszka. To jest od Żnina na Poznań _________________ Daj mi malucha, Nim zwiedzę okolicę.
- O.S.T.R. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 12 6:54 Temat postu: |
|
|
A to możliwe że nie ten żnin, bo koło mnie jest wiocha :p _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 12 11:24 Temat postu: |
|
|
W żninie jest kolejka wąskotorowa i to jest niedaleko od poznania wiec jeśli się nie myle to Adrian. mieszka gdzie indziej  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
BOLEKlodz (Łódź)
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 12 20:48 Temat postu: |
|
|
Stasiu126p Nie mylisz się. Ale jeśli ponad 60 km, to dla ciebie niedaleko, to gratuluję silnika  _________________ Daj mi malucha, Nim zwiedzę okolicę.
- O.S.T.R. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|