| Czy jesteś za likwidacją POCHWAŁ ? |
| TAK |
|
44% |
[ 17 ] |
| NIE |
|
55% |
[ 21 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 38 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 12:17 Temat postu: Czy jesteście za likwidacją pochwał ? |
|
|
Wg. mnie całe te pochwały trochę są kompromitujące, czasem wymuszone, czasem nijakie. Wypowiedzcie się proszę. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 12:25 Temat postu: |
|
|
skończy się pochwała za : "na życzenie" _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 12:26 Temat postu: |
|
|
I lizydupstwo wyśmiewane na innych forach. Normalnie nie będzie jednego z tematów do śmiechu w "innych miejscach".
Najbardziej zapłaczą Ci co mają ich najwięcej  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 12:28 Temat postu: |
|
|
niech zostaną, jeśli ktoś komuś pomógł to ok, ale za perfidne wymuszanie walić ostrzeżenia i tyle, i jak już kiedyś tam wcześniej wspomniałem np. za 5 pochwał likwidujemy 1 ostrzeżenie _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 12:32 Temat postu: |
|
|
ja jestem za likwidacją _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kizar (Nysa)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 12:41 Temat postu: |
|
|
| też jestem za likwidacją |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzey (Łódź)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 12:53 Temat postu: |
|
|
Kompromitacja tego forum sa pewne osoby na nim , ktore badz co badz stanowia duza grupe jesli chodzi o wszystkich uzytkownikow.(duzo wiecej niz polowa? ) Lepiej zastanowic sie jak podniesc poziom tego forum..sprowadzic nowe osoby...bo co jak co ale na palcach jednej reki można policzyc osoby , ktore swoimi wypowiedziami cos wnosza do tematu i ktore pisza na ''jakims'' poziomie...a nie byle otworzyc buzie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sigo (Katowice)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 13:07 Temat postu: |
|
|
ja już się może nie będę zbyt rozpisywać, bo już po ostatnim w nocnych markach miałem nałozoną cenzurę w formie odebrania możliwości pisania postów... Wiec cóż można powiedzieć podsumowując jak najwiecej....
Żenua, żenua, żenua ...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 13:23 Temat postu: |
|
|
| andrzey napisał: | Kompromitacja tego forum sa pewne osoby na nim , ktore badz co badz stanowia duza grupe jesli chodzi o wszystkich uzytkownikow.(duzo wiecej niz polowa? ) Lepiej zastanowic sie jak podniesc poziom tego forum..sprowadzic nowe osoby...bo co jak co ale na palcach jednej reki można policzyc osoby , ktore swoimi wypowiedziami cos wnosza do tematu i ktore pisza na ''jakims'' poziomie...a nie byle otworzyc buzie  |
Niestety wyzbywa się osób które coś wnoszą do całości...
le Żenua
<------  _________________

Ostatnio zmieniony przez Demon126p dnia Wto 12 Maj, 09 13:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrek87 (Hajnówka)
![]() Pochwał: 2
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 13:40 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | | pochwały trochę są kompromitujące |
Zajmowanie się pierdołami gdy poważniejsze rzeczy się dzieją....
Jestem na NIE, przecież i tak nikt tego nie klika nawet jak sie pomoże i ma się podpis pt. | Cytat: | Jeżeli pomogłem Ci w twoim temacie wciśnij przy poście, w którym pomogłem. |
Plus nic nie kosztuje a jednak dla niektórych to i tak za wiele.
PS.
| Moch napisał: | | Najbardziej zapłaczą Ci co mają ich najwięcej Mr. Green |
Czyli ci którzy starają się wnieść coś do życia forum, pomóc w czymś - tych trzeba pojechać tak
ŻENUA  _________________ 126elx '97 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 14:35 Temat postu: |
|
|
Po co ci ten plus ....? albo masz szacunek albo go nie masz .. prosta sprawa. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrek87 (Hajnówka)
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 15:14 Temat postu: |
|
|
| Bilo napisał: | | Po co ci ten plus ....? |
Myślałem do tej pory że plus to forma podziękowania za pomoc w rozwiązaniu problemu itp.
Nie potrzebuję plusa jako dopisek pod nickiem "Pochwał: ...+1", ale lubię jak ktoś po uzyskaniu pomocy napisze przynajmniej "dzięki" itp.
PS.Można było by przecież ukryć ilość pochwał/ostrzeżeń tak żeby dostępna była np. tylko w profilu - nie rzucało by się to tak w oczy i nie "przeszkadzało" by. _________________ 126elx '97 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 15:47 Temat postu: |
|
|
Mi pochwały są obojętne ale miały zachęcić userów do pomocy innym. Na niektórych forach nazywa się to Piwo. Za pomoc stawiasz piwo i już.
Temat przenoszę do technicznych. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobi (54°16)

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 17:44 Temat postu: |
|
|
Zamiast zająć się czymś pożytecznym, robicie z igły widły. Wiadomo, że nie którzy mają ich po 30, a tylko kilka jest sensownych. Proponuję jednak zająć się czymś co w konkretny sposób podniesie poziom klubu i forum.  _________________ Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/49118
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Małkers (Lublin)
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 19:27 Temat postu: |
|
|
Nie-poniewaz pochwaly w jakis sposób motywuja ludzi by czesciej pomagac
Bynajmniej ja to robie bez interesownie 
Bynajmniej znaczy "wcale nie", chyba nie o to Ci chodziło //m.a.x.x. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzey (Łódź)
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 20:12 Temat postu: |
|
|
Nic tylko uciekac jakos forum f&f nie ma pochwal i specjalnie ich motywowac nie trzeba...na tym forum ludzie potrafia tylko powiedziec ''zdejmij to'' ''zrob to'' w trybie rozkazujacym oczywiscie odnosnie nieswojego samochodu. Albo pochalic jak im sie podoba ''malynka'' itp
Osobisice nie widze przyszlosci dla tego forum jesli nie wypleni sie niekotrych osob , a zacheci madrzejszych w sumie nie w kwestii maluchow , tylko ZYCIOWO. I czy beda pochwaly czy nie to nie bedzie to mialo znaczenia i terytorium bedzie bardziej szanowanym klubem. Bedzie o to ciezko ze wzgledu na przeszlosc i p.rzypieta łatke , przeszlosc ktorej wiekszosc z was nie pamieta... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 21:03 Temat postu: |
|
|
za likwidacją  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 21:37 Temat postu: |
|
|
| piotrek87 napisał: |
Myślałem do tej pory że plus to forma podziękowania za pomoc w rozwiązaniu problemu itp.
Nie potrzebuję plusa jako dopisek pod nickiem "Pochwał: ...+1", ale lubię jak ktoś po uzyskaniu pomocy napisze przynajmniej "dzięki" itp.
PS.Można było by przecież ukryć ilość pochwał/ostrzeżeń tak żeby dostępna była np. tylko w profilu - nie rzucało by się to tak w oczy i nie "przeszkadzało" by. |
Zacznij moze od zmiany podpisu w ktorym ujawniasz swoje dazenie do pochwal to moze ktos da cia ta pochwale. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrek87 (Hajnówka)
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 22:41 Temat postu: |
|
|
| Bilo napisał: | | Zacznij moze od zmiany podpisu w ktorym ujawniasz swoje dazenie do pochwal to moze ktos da cia ta pochwale. |
OK, ale to i tak nic nie da (co najwyżej troche mniej rozciągnięte forum )
PS. Zrobiłem tamten podpis jako F.A.Q. dla kogoś kto nie wiedział jak dać plusa i to wszystko.
EOT _________________ 126elx '97 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sro 13 Maj, 09 0:21 Temat postu: |
|
|
| andrzey napisał: | | jakos forum f&f nie ma pochwal i specjalnie ich motywowac nie trzeba...na tym forum ludzie potrafia tylko powiedziec ''zdejmij to'' ''zrob to'' | Mi się raczej wydaje że tam nie ma miejsca na nic poza rajdówkami. Nie ma miejsca na bycie sobą... bo Cię zjedzą. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Sro 13 Maj, 09 10:19 Temat postu: |
|
|
| m.a.x.x. napisał: | | Mi się raczej wydaje że tam nie ma miejsca na nic poza rajdówkami. Nie ma miejsca na bycie sobą... bo Cię zjedzą. |
jakiś czas temu widziałem bartonqa i Cecha na jakimś kjs widziałem ... nie wyglądali nawet na podgryzionych ...
| Małkers napisał: | Nie-poniewaz pochwaly w jakis sposób motywuja ludzi by czesciej pomagac Smile
Bynajmniej ja to robie bez interesownie Very Happy |
najpierw uczymy się składać zdania potem się wypowiadamy
 _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Czw 14 Maj, 09 18:48 Temat postu: |
|
|
Ja bym zostawił. Brak naliczania postów OK-fajna sprawa, ale pochwały(choć można by je nazwać inaczej) mogą być. Byle by tego nie nadużywać i nie myśleć tylko o nich  _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sigo (Katowice)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Pią 15 Maj, 09 23:03 Temat postu: |
|
|
| m.a.x.x. napisał: | | Mi się raczej wydaje że tam nie ma miejsca na nic poza rajdówkami. Nie ma miejsca na bycie sobą... bo Cię zjedzą. |
nie miałem rajdówki
ba, nawet nie mam już nic wspólnego z Fiatem - na F&F jestem w 100% sobą I jakoś jeszcze ani razu nikt nie próbował mnie ugryść
Wjenc, może problem leży gdzie indziej ?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|