Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Czy jesteście za likwidacją pochwał ?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Czy jesteś za likwidacją POCHWAŁ ?

TAK
44%
 44%  [ 17 ]
NIE
55%
 55%  [ 21 ]
Wszystkich Głosów : 38

Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 12:17    Temat postu: Czy jesteście za likwidacją pochwał ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wg. mnie całe te pochwały trochę są kompromitujące, czasem wymuszone, czasem nijakie. Wypowiedzcie się proszę.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 12:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skończy się pochwała za : "na życzenie"

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 12:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I lizydupstwo wyśmiewane na innych forach. Normalnie nie będzie jednego z tematów do śmiechu w "innych miejscach".

Najbardziej zapłaczą Ci co mają ich najwięcej Mr. Green

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 12:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niech zostaną, jeśli ktoś komuś pomógł to ok, ale za perfidne wymuszanie walić ostrzeżenia i tyle, i jak już kiedyś tam wcześniej wspomniałem np. za 5 pochwał likwidujemy 1 ostrzeżenie

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 12:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przemyślimy Piotrze...

Głosujcie dalej.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 12:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem za likwidacją

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 12:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też jestem za likwidacją
Powrót do góry
andrzey (Łódź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kompromitacja tego forum sa pewne osoby na nim , ktore badz co badz stanowia duza grupe jesli chodzi o wszystkich uzytkownikow.(duzo wiecej niz polowa? Laughing ) Lepiej zastanowic sie jak podniesc poziom tego forum..sprowadzic nowe osoby...bo co jak co ale na palcach jednej reki można policzyc osoby , ktore swoimi wypowiedziami cos wnosza do tematu i ktore pisza na ''jakims'' poziomie...a nie byle otworzyc buzie Laughing
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja już się może nie będę zbyt rozpisywać, bo już po ostatnim w nocnych markach miałem nałozoną cenzurę w formie odebrania możliwości pisania postów... Razz Wiec cóż można powiedzieć podsumowując jak najwiecej....

Żenua, żenua, żenua ... Mr. Green
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 13:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andrzey napisał:
Kompromitacja tego forum sa pewne osoby na nim , ktore badz co badz stanowia duza grupe jesli chodzi o wszystkich uzytkownikow.(duzo wiecej niz polowa? Laughing ) Lepiej zastanowic sie jak podniesc poziom tego forum..sprowadzic nowe osoby...bo co jak co ale na palcach jednej reki można policzyc osoby , ktore swoimi wypowiedziami cos wnosza do tematu i ktore pisza na ''jakims'' poziomie...a nie byle otworzyc buzie Laughing

Niestety wyzbywa się osób które coś wnoszą do całości...
le Żenua
<------ Confused

Ostatnio zmieniony przez Demon126p dnia Wto 12 Maj, 09 13:43, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 13:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
pochwały trochę są kompromitujące

Laughing Zajmowanie się pierdołami gdy poważniejsze rzeczy się dzieją.... Rolling Eyes
Jestem na NIE, przecież i tak nikt tego nie klika nawet jak sie pomoże i ma się podpis pt.
Cytat:
Jeżeli pomogłem Ci w twoim temacie wciśnij przy poście, w którym pomogłem.

Plus nic nie kosztuje a jednak dla niektórych to i tak za wiele.

PS.
Moch napisał:
Najbardziej zapłaczą Ci co mają ich najwięcej Mr. Green

Czyli ci którzy starają się wnieść coś do życia forum, pomóc w czymś - tych trzeba pojechać tak Question Shocked

ŻENUA Exclamation

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 14:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po co ci ten plus ....? albo masz szacunek albo go nie masz .. prosta sprawa.

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 15:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
Po co ci ten plus ....?

Myślałem do tej pory że plus to forma podziękowania za pomoc w rozwiązaniu problemu itp. Neutral
Nie potrzebuję plusa jako dopisek pod nickiem "Pochwał: ...+1", ale lubię jak ktoś po uzyskaniu pomocy napisze przynajmniej "dzięki" itp.

PS.Można było by przecież ukryć ilość pochwał/ostrzeżeń tak żeby dostępna była np. tylko w profilu - nie rzucało by się to tak w oczy i nie "przeszkadzało" by.
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 15:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi pochwały są obojętne ale miały zachęcić userów do pomocy innym. Na niektórych forach nazywa się to Piwo. Za pomoc stawiasz piwo i już.

Temat przenoszę do technicznych.

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 17:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zamiast zająć się czymś pożytecznym, robicie z igły widły. Wiadomo, że nie którzy mają ich po 30, a tylko kilka jest sensownych. Proponuję jednak zająć się czymś co w konkretny sposób podniesie poziom klubu i forum. Idea

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można zacząć od rzeczy małych, by potem załatwić średnie i te duże.

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie-poniewaz pochwaly w jakis sposób motywuja ludzi by czesciej pomagac Smile

Bynajmniej ja to robie bez interesownie Very Happy

Bynajmniej znaczy "wcale nie", chyba nie o to Ci chodziło //m.a.x.x.
Powrót do góry
andrzey (Łódź)

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic tylko uciekac Laughing jakos forum f&f nie ma pochwal i specjalnie ich motywowac nie trzeba...na tym forum ludzie potrafia tylko powiedziec ''zdejmij to'' ''zrob to'' w trybie rozkazujacym oczywiscie odnosnie nieswojego samochodu. Albo pochalic jak im sie podoba ''malynka'' itp
Osobisice nie widze przyszlosci dla tego forum jesli nie wypleni sie niekotrych osob , a zacheci madrzejszych w sumie nie w kwestii maluchow , tylko ZYCIOWO. I czy beda pochwaly czy nie to nie bedzie to mialo znaczenia i terytorium bedzie bardziej szanowanym klubem. Bedzie o to ciezko ze wzgledu na przeszlosc i p.rzypieta łatke , przeszlosc ktorej wiekszosc z was nie pamieta...
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

za likwidacją Smile
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrek87 napisał:

Myślałem do tej pory że plus to forma podziękowania za pomoc w rozwiązaniu problemu itp. Neutral
Nie potrzebuję plusa jako dopisek pod nickiem "Pochwał: ...+1", ale lubię jak ktoś po uzyskaniu pomocy napisze przynajmniej "dzięki" itp.

PS.Można było by przecież ukryć ilość pochwał/ostrzeżeń tak żeby dostępna była np. tylko w profilu - nie rzucało by się to tak w oczy i nie "przeszkadzało" by.

Zacznij moze od zmiany podpisu w ktorym ujawniasz swoje dazenie do pochwal to moze ktos da cia ta pochwale.

Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power
Powrót do góry
piotrek87 (Hajnówka)

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
Zacznij moze od zmiany podpisu w ktorym ujawniasz swoje dazenie do pochwal to moze ktos da cia ta pochwale.

OK, ale to i tak nic nie da (co najwyżej troche mniej rozciągnięte forum Laughing Wink )

PS. Zrobiłem tamten podpis jako F.A.Q. dla kogoś kto nie wiedział jak dać plusa i to wszystko.

EOT
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 0:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andrzey napisał:
jakos forum f&f nie ma pochwal i specjalnie ich motywowac nie trzeba...na tym forum ludzie potrafia tylko powiedziec ''zdejmij to'' ''zrob to''
Mi się raczej wydaje że tam nie ma miejsca na nic poza rajdówkami. Nie ma miejsca na bycie sobą... bo Cię zjedzą.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 10:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
Mi się raczej wydaje że tam nie ma miejsca na nic poza rajdówkami. Nie ma miejsca na bycie sobą... bo Cię zjedzą.

jakiś czas temu widziałem bartonqa i Cecha na jakimś kjs widziałem ... nie wyglądali nawet na podgryzionych ...

Małkers napisał:
Nie-poniewaz pochwaly w jakis sposób motywuja ludzi by czesciej pomagac Smile

Bynajmniej ja to robie bez interesownie Very Happy

najpierw uczymy się składać zdania potem się wypowiadamy

Twisted Evil

PostWysłany: Czw 14 Maj, 09 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym zostawił. Brak naliczania postów OK-fajna sprawa, ale pochwały(choć można by je nazwać inaczej) mogą być. Byle by tego nie nadużywać i nie myśleć tylko o nich Embarassed

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 15 Maj, 09 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

nie miałem rajdówki

ba, nawet nie mam już nic wspólnego z Fiatem - na F&F jestem w 100% sobą Mr. Green I jakoś jeszcze ani razu nikt nie próbował mnie ugryść Laughing

Wjenc, może problem leży gdzie indziej ? Question Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński