Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Czerwona malyna by Adrian :D
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 24 Sty, 12 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

24,60 Smile z vat

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 18:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś przyszły kolejne graty Mr. Green

Edit:
zapraszam do klikania "lubię to", na fejsie Very Happy
http://www.facebook.com/pages/126pe-Malyna/198594500222466

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 9:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

up co tam masz nowego ?
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 10:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki v max96.
Co powiedzie Pany na rajdóffkę ? Naoglądałem się pussy wagona, teraźniejszego jarząbka, i innych i zachciało mi się rajdówy Very Happy Co Wy na to ?

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 10:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czemu nie Smile a fl ,cywilem zostaje?
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 10:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ikarus280 oczywiście Razz Prędzej klasykiem na niedzielę Smile Chciałbym zrobić coś czego jeszcze nie miałem Razz

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 10:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To rób i driftem do Łodzi Very Happy
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 18:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A więc tak. Dziś obejrzałem go dokładnie. Podłoga zdrowa, bez żadnej dziury. Mocowania wahaczy z przodu jak i z tyłu są bez rudej. Więc chyba warto wymienić ten kawałek progu, i nie posyłać go od razu na hutę :E

I jedyna jego przypadłość:

Myślicie że warto ratować ?

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 18:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ŻADNA HUTA lepiej sprzedać jak się nie chce robić ,niech inny skożysta
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale wiesz, znając mojego poprzedniego eleganta, to ruszę to to pojawi się 1000 innych dziur Razz

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 20:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trudno taki ich urok ,masz spaware ,miejsce,tylko więcej samozaparcia i bzzzz ykaj spawarą Very Happy
Powrót do góry
fiat126pknightrider (Kielce)

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 20:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moj by gorszy, takze jak chce Ci się spawać to można ratować.
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 11:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i przyszły nowe graty Smile Naklejka w sam raz na rajdówkę Very Happy

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 14:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pocielem takie boczki pod glosniki Laughing

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas mi się zawsze takie podobały, trafiła się okazja to kupiłem Smile

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 7:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lepiej wóz uratować niż oddać na hutę Wink

Temat zamknięty na prośbę użytkownika. //morrek
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 07 Mar, 12 11:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już odblokowałem Smile
Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 07 Mar, 12 11:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p podziękował Smile
A więc tak opiszę co się działo Smile Maluch ma na razie założoną rost klapę Smile
Wygląda tak :

Dziś ojciec przywiezie 2litry oleju Castrol, 3 baranki , robi się ciepło więc trzeba się brać za niego Wink
Na przyszły miesiąc planuję żeby maluch przytulił się do ziemii, i dać szersze koła na tył Smile

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 07 Mar, 12 11:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z Glebą wiesz do kogo pisac mam nadzieje Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 10 Mar, 12 15:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś wziąłem się za niego, i zacząłem go konserwować. 4 nadkola są już pokryte barankiem. Zajęło mi to od 8:30 do 13:30. Stara koserwa zdarta, i wszystko wyczyszczone do podkładu.

Na koniec zdjąłem bagażnik i klapę rost. Jutro muszę go umyć, i tyle na ten tydzień :E

I tak wygląda:

PostWysłany: Sob 10 Mar, 12 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak wgl mogles pomyslec o hucie Sad Twoje szczescie ze tam go nie oddałeś! Razz
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 10 Mar, 12 16:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jedyna rzecz która jest w nim do obspawania to lewy próg Razz A z tą hutą to była ironia Razz

PostWysłany: Sob 10 Mar, 12 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja takie grozby traktuje powaznie Laughing rozumiem ze juz wsio ogarniete? Wink
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 10 Mar, 12 18:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skubaniec ładny jest od spodu widzę Wink Teraz tylko dobrze zakonserwować i trzymać pod kontrolą rudą ; )
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 10 Mar, 12 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz jeszcze trzeba ogarnąć podłogę Wink Zedrzeć konserwę, i nałożyć nową. Kupię jeszcze 2 baranki i w przyszły weekend robię Wink Ogólnie to jeden ze zdrowszych elegantów, bo jedyna przypadłość to ten próg Razz
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 3 z 7

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński