Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Co zrobiliście dziś dla swojego Malucha / co sie wydarzyło?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 227, 228, 229  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Pro100wnik

PostWysłany: Nie 05 Lut, 12 0:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
arek napisał:
akumulator stwierdził "pierdole nie robie"

U mnie to samo :p

hehe u mnie to samo Smile

Przy mrozie -21 rozmontowałem pół silnika, z dwóch altelnatorów złożyłem jeden i naprawiłem ładowanie! Very Happy
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 16:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj 2 pijaczków po usłyszeniu ode mnie ze nie dostaną kasy na wino chciało mojemu maluszkowi urwać tłumik Crying or Very sad straty: obejmy urwane i naderwany mugen Crying or Very sad porażka Crying or Very sad
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 16:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858 trzeba było zgłosić na policję...

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 17:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858 trzeba bylo im najebac Smile
u mnie w temacie śą nowe gadgety Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 18:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p tak bym zrobił jak by nie uciekli Sad Adrian policja ma w nosie takie sprawy Sad
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 18:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858 to kup sobie taką atrapę pistoletu na huki, wygląda jak prawdziwy Wink Pomaga Smile

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858, skombinuj sobie jakiś przyrząd zaczepno obronny, ja wożę półośkę z uszkodzonym wielowypustem Twisted Evil Jakbyś półośką raz takiemu sieknął to by mu się odechciało

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nasmarowałem zwrotnice, wymieniłem tulejki w kolumnie kierowniczej na łożyska, naprawiłem sygnał, wymieniłem świeczki bo rano nie odpalił... Jak i zacząłem przerabiać wydech małą puszkę aby trochę głośniejszy był Very Happy
Powrót do góry
foczka241 (Krzyżanowice/Iłża/Radom)

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 23:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to goście musieli być na prawdę na dobrym ssaniu,zabić takich to mało Cool
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 16:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Krzystofer zabrał bodę Pussiego z garażu.
Wstawiłem Granata pod daszek Very Happy

i potłukłem halogen dalekosiężny aaaa <płacze> 2 cm obok i by sie nie potlukl bo by upadł na miękką wykładzinę Sad Sad Sad

i ogarnąłem trochę garaż Smile

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
krzysztofer00

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

obciąłem dach siekierka ;d
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 23:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krzysztofer00 dobijasz nas Sad

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 2:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przykro mi
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 10:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przed chwilą listonosz przyniósł żółte żaróweczki Cool
Za chwilę może pójdę do malynki Cool

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 13:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wkurwiłem się na mydelnicę nie chce jeździć ,szrpie.kurwa już się nie mogę doczekać kupna malucha
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

założyłem seryjny wydech i trzeba jak najszybciej kupować mugena bo seria troszkę muli mi autko Sad
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 18:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858 zdradź mi na PW , jak masz zrobione mocowania tłumika, i jak to chodzi Very Happy

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zajrzałem do garażu i nie mogłem wytrzymać pojechałem nim do pracy całą drogę 40km/h Mr. Green byle najdłużej Very Happy
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja siedziałem dzisiaj w pokoju, i postanowiłem wkońcu założyć bre, i siedziałem kąbinowałem i się udało Very Happy

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale źle masz Mr. Green Te przetłoczenia nie pasują.

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pasują, bo bra jest do FL a ja mam maske od FL-a Razz i co Ty na to Adrian. ?? Very Happy pozatym zaraz będę ją naciągał, i położe przy kominku żeby się powygrzewała i jescze będę ją naciągał Very Happy

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano ja pamiętam jak raz moją idealnie ustawiałem to chyba z godzinę i w 2 osoby Razz Chodzi mi o to przetłoczenie na masce co jest na rancie (bok / góra) , nie pasuje do przetłoczenia pod brę Razz

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już pasuje, bo ją ccały czas naciągam Wink

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano wyślę Ci na PW instrukcję naciągania, bo gdzieś mam zapisaną Smile
Żeby nie było ot to ściągnąłem boczki, i zaczęłem wyciagać wykładzinę Razz
Być może sprzedam eleganta , i kupię FL'a Sad

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyprowadziłem go z garażu zrobiłem mu kilka fot i wprowadziłem spowrotem Smile
jutro jade robić głowice YEAH wreszcie Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 227, 228, 229  Następny
Strona 214 z 229

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński