Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

Co to za kubełki???

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
HuBeRt (Dylewo/Ostrołęka)

Future Member
Future Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 19:04    Temat postu: Co to za kubełki??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaka firma jest tych kubełkow Question Question Question

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie sa kubelki. Firma Inter Groclin.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 19:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki bo wlasnie nie wiedzialem co to za firma.Wiedzialem tylko ze to jakies oryginalne. Laughing

Kubelki moze nie ale fotele lotnicze chyba tak.Wygodniejsze niz zwykle bo szersze i wyzsze Mr. Green
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do zamknięcia.
Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 19:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czemu??a ty wogle chyba nie jestes memberem??? Laughing
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HuBeRt napisał:
Kubelki moze nie ale fotele lotnicze chyba tak.

Zgadza sie, mam takie tylko w innym obszyciu. Siedzi sie na nich nizej i sa troche twardsze niz zwykle elegantowskie.

HuBeRt napisał:
a ty wogle chyba nie jestes memberem??? Laughing

A Ty nie rob OT Devil

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Sob 15 Paź, 11 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HuBeRt, nie, ja nie jestem memberem, ale nie wiem co to ma wspólnego z tym co napisałeś. To że nie jestem memberem to nie oznacza że nie jestem użytkownikiem forum. Nie piszę tego w dziale dla memberów bo nie mam takowego dostępu...

Zadałeś pytanie "czemu?". Odpowiedź jest banalna, założyłeś temat z danym pytaniem, kolega Harnas odpowiedział na to pytanie w 100%. Nie da się lepiej odpowiedzieć, nie ma żadnych nie jasności. Pytanie -> Odpowiedź -> Koniec tematu...
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 16 Paź, 11 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ogóle takie tematy sa dla mnie śmieszne troche...wystarczyło któregoś łuba zapytać na gg lub pw,nawet na sb....
zamykam Exclamation

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński