Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Do otwarcia sezonu w Łodzi pozostało

centralny zamek

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 20 Paź, 11 16:54    Temat postu: centralny zamek Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Dziś byłem u pana Henia I kupiłem dwa siłowniki do zamków, mam same siłowniki z kabelkami jeden ma 5 przewodów a drugi dwa przewody.Chciałbym je podpiąć do mojego alarmu SPACE 3 ale nie wiem jak ,brakuje mi czegóś?
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 20 Paź, 11 17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brakuje centralki sterującej siłownikami którą możesz podłączasz do alarmu i masz centralny z pilota a jak nie podłączysz to z kluczyka

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 20 Paź, 11 19:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzięki jutro pujdę i znajdę jakąś centralkę .a jest ktoś chętny z łodzi żeby mi potem pomóc to zamontować?
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 20 Paź, 11 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie bardzo moze byc byle jaka centralka, no i kable potrzebujesz do niej bo przewaznie z centralki alarmu lub centralnego wychodza piny wiec kable musza byc z kostkami na koncu.

Kupiles jeden silownik master a drugi slave. Master ma 5 kabli, slave 2 (niebieski i zielony z tego co pamietam).

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 20 Paź, 11 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mastera zamontuj sobie od strony kierowcy

zastanów się jak sensownie poprowadzić przewody od siłowników żeby ładnie to pochować

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Pon 24 Paź, 11 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To niestety zamontuje w następnym aucie
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 25 Paź, 11 18:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najpierw kup auto, później osprzęt do niego.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński