Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Bębny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Mechanika
Autor Wiadomość
Jackob (Ostrowiec Świętokrzyski)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 08 Sty, 12 15:19    Temat postu: Bębny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.eter-mot.com/default.asp?kat=43851&pro=382120&fb_source=message

Ciekawa opcja dla chcących przerobić układ hamulcowy z nowego na stary i odwrotnie, tylko czy podejdzie ten bęben pod tarcze kotwiczną jeśli mamy nowy typ ?? Jak sądzicie ?
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 08 Sty, 12 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przecież to jest fabryczny tyny bęben pod cytrynki Rolling Eyes

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 08 Sty, 12 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm ale wydaje mi sie ze te otwory moga pasowac na nowy typ ? czy jestem w błędzie ? Wink
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 08 Sty, 12 16:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, w starym typie bęben był mocowany do półosi z tyłu na 4 śruby

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Primi

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 16:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A propos tarcz kotwicznych, to czy tarcze z FL są identyczne jak w elegancie Confused
Muszę zamówić nowe i w opisie aukcji jest napisane, że pasują do FL Rolling Eyes
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 16:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Primi te same Wink

PostWysłany: Nie 29 Sty, 12 16:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian., fenks Wink Tak też myślałem, ale wolałem się dopytać.
Kolejna paczka się szykuje Twisted Evil
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Mechanika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński