Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Banera u górze forum i portalu, jak wylaczyć? 9 strona!
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 12:53    Temat postu: Banera u górze forum i portalu, jak wylaczyć? 9 strona! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może czas już ten baner na górze zmienić.. odnośnie zlotu
Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 10 Wrz, 08 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem za Wink

edit: 17.09 <- no i jak zwylke las rąk zeby cos zaproponować Mad

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 0:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cały czas nic się nie zmieniło z banerem.
niech chociaż wróci stary. Ten bez zlotu w poznaniu.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 10:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Luz bluz... marcin nie ma na pewno czasu. Poczekamy i doczekamy się np. w styczniu. Spokojnie chłopcy Mr. Green

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście, aktualny baner jest troche... nieaktualny Laughing
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może grupowe zdjęcie bobów ze zlotu ładnie wkomponować w baner Very Happy
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 13:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja dam swoje zdjęcie , będzie fajnie Mr. Green

A tak na serio faktycznie można by to nieco odświeżyć . Może całkiem inna wizja niż teraz ?
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 13:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm....na zlocie byli członkowie różnych klubów. Ja bym proponował coś co się tyczy tylko naszego.

PostWysłany: Sro 01 Paź, 08 10:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja proponuje aby nowy baner niezawierał naszych maluszkow tylko te z pocztkow produkcji st fl el made in fabryka co wy na to ??
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 01 Paź, 08 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zanim ktokolwiek zdecyduje, to się postarzejemy Jupi!

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 1:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i tak Mocha kaszłord jest zawsze na banerze to po co to zmieniac ... usuńmy tylko napis V zlo itp i starczy .... kolega Kizar sypał ostatnio warnami i banami to ma okazje sie wykazac Twisted Evil na pewno ma jakieś projekty zakitrane Laughing

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 14:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczuraz napisał:
to po co to zmieniac

Jak Ci sie on tam tak podoba Laughing Laughing Ale wiesz, zawsze to jakieś dowartościowanie Smile

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 17:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczuraz - dziękuję, dziękuje. Ja bym osobiście chciał, żeby został... napis można zmienić Cool

Member
Member

PostWysłany: Pon 06 Paź, 08 8:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczuraz napisał:
kolega Kizar sypał ostatnio warnami i banami to ma okazje sie wykazac Twisted Evil na pewno ma jakieś projekty zakitrane Laughing

Kolego cos ci sie pomylilo.. czytaj uwaznei forum to bedziesz elpiej wiedzial co sie dzieje..
Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 12 Paź, 08 0:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

duzo pracuje i nie nadążam ... zwracam honor tylko do cholery jasnej czy ktos kiedyś ten baner podmieni Question Evil or Very Mad

Lama ! gdzie jest Lama ! Mr. Green

Madd napisał:
Jak Ci sie on tam tak podoba :Laughing: :Laughing:

przez ten czas co jestem na forum zdążyłem się przyzwyczaić i jakoś by go brakowało Wink

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robi się tak jak z filmem ze zvolenia

Member
Member

PostWysłany: Sro 22 Paź, 08 11:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecie to jzu przesada.. naprawde nei mozna starego przywrocic ?? az sie nei chce wchodzic.. bo tak z deczka zacofani jestesmy o kilka miesiecy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 22 Paź, 08 12:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dajcie sobie siana, będzie miał Marcin czas - zmieni.

PostWysłany: Wto 11 Lis, 08 12:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosz to prędzej będzie ogólnopolski niż banner się zmieni

Jupi!

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmienia V na VI i dorobia jednego palca do reki i po problemie
EDIT:

oooo... baner sie zmienil Laughing ale dlaczego na garaze Rolling Eyes jeszcze myslalem ze bedzie to jakies odniesienie do Klubowego Garazu a jak kliknalem to mnie to strony ogolnopolskiego przenioslo Laughing Laughing Laughing

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 14:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niezbyt ciekawy ten baner Shocked

to już tamten nieaktualny był ładniejszy Smile

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 15:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale o so chosi? Shocked

Member
Member

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

noi garaze pikne ladne Smile
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 15:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale co one mja wspolnego z klubem ? zeby chociaz pare maluchow stalo przed tymi garazami to juz rozumiem...

Member
Member

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 15:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo to trzeba patrzec bardziej tworczo. idzie zima i czas pochowac maluchy do garazów i wlasnei w tych garazach sa maluchy Smile a w lato bda staly przed Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 1 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński