Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
9 Ogólnopolski Zlot Fiata 126p, 17-19 sierpnia 2012 Toruń
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
HarryEL (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 3:14    Temat postu: 9 Ogólnopolski Zlot Fiata 126p, 17-19 sierpnia 2012 Toruń Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podstawowe informacje o 9 zlocie Fiata 126p
Oficjalna strona zlotu
Event na Facebooku

-----------------------------------------------------------------------------
Po kapitulacji 3K w sprawie organizacji kolejnego zlotu małego fiata, postanowiliśmy przyjąć na klatę to wyzwanie.
Aktualnie zastanawiamy się nad lokalizacją, bardzo możliwe że będą to okolice Zalewu Sulejowskiego, co do terminu
myślimy że najlepsza będzie druga połowa sierpnia.

Zapraszamy wszystkich miłośników tego samochodu, osobiście dopilnuję żebyście się nie nudzili Very Happy
Liczymy na liczne przybycie i wiele ciekawych premier.
Zatem do pracy rodacy, do sierpnia już tylko 7 miesięcy Smile

pozdrawiam Ojciec Dyrektor OKMPM

Member
Member
Pochwał: 3

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 10:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem ZA! Piszę się też od razu na pomoc w organizacji. Smile
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 10:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostrołęka potwierdza swoją obecność Smile (gdzie to dokladnie jest O.o)
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 10:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no ja nie mam nic przeciwko Smile fajny zlot nad jeziorem Smile
Powrót do góry
Stopa (Obrowo k.Torunia)

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 11:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie spoko, pisze sie na 100%, moze bedzie juz zestaw 126p + przyczepka n126 Laughing
Powrót do góry
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klub trzyKa wycofał sięw 100% od organizacji ogólnoplskiego. Inicjatywę przeją Harry, i na stronie klubowej 3K nie było żadnego sprzeciwu. Więc chyba zamiast krytykować inicjatywę(jednego z nas i założycieli TRT) yo byśmy pomogli w tym jak sie tylko da? to chyba lepsze rozwiązanie. Piotrek jeżeli jakoś możemy pomóc to polecamy się (Ostrołęka)

pozdrawiam (powyższy post nie miał na celu urazę kogokolwiek lecz wyrażenie swojej opini)
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozmawiałem z Harrym w sprawie zlotu puki co lokalizacje brane pod uwagę to zalew Sulejowski i Borki

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem za, mogę również pomóc w organizowaniu, ale proszę was nie kłóćcie się.

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja się nie będę wypowiadał, widze ten zlot czarno, i nie tylko dlatego że HarryEL go organizuje, bo może się przyłoży, i wyjdzie mu całkiem ok, ale chodzi o tą atmosfere i wszystko... OKMPM to organizuje, ok, a kto w tym klubie jest? gdzie jest forum? ten klub jest tylko zarejstrowany, nie widze i nie słysze nic o nim... Jak dojdzie do skutku, to pojadę, i się zobaczy co z tego wyjdzie, i wtedy będziemy oceniać...

Powrót do góry
HarryEL (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klub jest zrzeszony w PZM-cie w Łodzi oraz wpisany do krsu. Jutro robię przekierowanie forum na właściwy adres.ponieważ pewna osoba sie zaoferowała niestety chyba sie rozmyśliła. Aż tak źle nie będzie damy rade,zresztą nie mam zamiaru robić z klubu kołchozu.A tak poza tym to forum już jest kończę testy i podaje oficjalny link,i tak mam poślizg duży
a kto jest w okmpm hmm ok 5-6 osób z trt z czego większość z łódzkiego które znasz Wink
i zgadzam się z Tobą nie należy oceniać ksiażki po okładce

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HarryEL obyś miał racje, i żeby było ok. Ja ręki nie przykładam, bo impreze związaną z maluchami którą mogę pomagać organizować to Manufaktura. czekamy na efekt.

Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
ale chodzi o tą atmosfere i wszystko...

Damiano nie 2 osoby robią atmosferę tylko cały ogół. Póki co plan 9 zlotu jest w fazie opracowania, dajmy się wykazać Harremu, a nie tylko on jest w OKMPM i wszyscy staną na głowie żeby się to udało.

jjarzombekk forum to nie jest dobre miejsce na pranie prywatnych brudów i wszczynanie kłótni przy każdej możliwej okazji. Proste- nie lubię kogoś, nie mam nic sensownego do powiedzenia -> siedzę cicho choćby dla utrzymania poziomu forum.
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 23:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zbedne posty zostały usunięte, przestańcie pierdolić o dupie Maryny to miał być temat o zlocie, za dalsze potyczki słowne polecą ostrzeżenia,
tym pomyślnym akcentem wracamy do tematu zlotu

Ostatnio zmieniony przez arek dnia Nie 15 Sty, 12 13:31, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Sob 14 Sty, 12 23:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My z Milkiem też się piszemy Smile
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 3:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja będę, jednym malcem, jak nie dwoma, o ile uda się Miście zdać prawko i mi uda się jej skołować malca i zrobić tak jak jej obiecałem Razz

Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 14:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak to bedzie nad jeziorem czy tam zalewem bedzie ciekwie przeczepka juz kupiona powinnismy sie do sierpnia uporac z remontem Smile Bedzie to chyba jedyny zestaw kempingowy albo sie myle Smile
Powrót do góry
HarryEL (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 15 Sty, 12 17:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko wyjdzie w praniu. Wink
Machina już ruszyła na eskadrze tez już wiedzą
OKMPM da rade;jest nas wielu
dzięki chłopaki Wink Wink

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 13:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek napisał:
Zbedne posty zostały usunięte, przestańcie pierdolić o dupie Maryny to miał być temat o zlocie, za dalsze potyczki słowne polecą ostrzeżenia,
tym pomyślnym akcentem wracamy do tematu zlotu

Proszę o ostrzeżenie dla kolegi Arka, za używanie wulgaryzmów Razz
Na zlot przyjadę na pewno! Powodzenia w organizacji! Smile

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 15:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HarryEL powodzenia w organizacji zlotu Smile ja będę na zlocie Smile
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 15:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W borkach, po tym pożarze jest teraz lipa z noclegami. do 2010 roku byly tam organizowane CentoZloty, ale gdy w 2011 osrodek sie spalil, juz byly problemy, teraz juz funkcjonuje, ale jest duzo mniej miejsc noclegowych (cos okolo 140), a wlasciciel nie zgadza się na spanie w pokoju wiecej osob niz jest przewidziane i takze zabrania spania w namiotach przed osrodkiem. takze organizacja tam centozlotu zakonczyła się Rolling Eyes ... z tego co wiem wlascciel tego osrodka borki nie jest zbyt mily i na nic sie nie zgadza o.O...
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 15:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co innego jest na stronie www.borki.pl

Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 16:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem to co napisalem a to co jest na stronie to mi wisi i powiewa Mr. Green
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 18:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę o podanie powodu dlaczego zostały usunięty posty?
i jakie to są zbędne posty?
Na każdym forum jest wszystko napisane i nikt nic nie usuwa !!

Arek jeśli tak bronisz Harego to sobie Moderuj jego forum a nie Ty usuwasz te posty które Ci się nie podobają!!

A co do organizacji zlotu to trzeba zebrać te osoby co chcę zorganizować zlot i wybrać z pomiędzy nich.
Poczytajcie inne fora to będziecie na bieżąco. , MFK, Rezerwę i Eskadrę

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 19:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przestańcie uskuteczniać przy każdej okazji przepychanki między sobą

Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 16 Sty, 12 19:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek napisał:
przestańcie uskuteczniać przy każdej okazji przepychanki między sobą

Ale to są moje sprawy z w/w userem a Ja się w twoje sprawy nie mieszam.

pozatym sam spamujesz temat w/w postem...

A co do ogólnopolskiego to postaram sie być na 100%

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński