Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
126p remont by młody (lego)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 23 Gru, 11 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co to za sztuka kupic ja wole zrobic
Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 24 Gru, 11 0:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i bardzo dobrze...
ten malec to najbardziej oczekiwana przeze mnie premiera Smile

PostWysłany: Sob 24 Gru, 11 17:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja również bardzo czekam na koniec Very Happy
Powrót do góry
Mati126EL (Ostrołęka)

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 1:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja także Smile
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 08 Sty, 12 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowe foty

felge chciałem kupic ale dostałem za free

Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 19:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

upne a co tam co tam nowego ?
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 19:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozpisz się troszkę Wink

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 19:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spawy kijowo wygladaja ale gaz sie kończył a i juz prawie wyczyszczona dziura

Wiem, że spuścicie na mnie gromy krytyki za taką ingerencję w konstrukcję, inni stwierdzą, że nie ma sensu to co robię, jeszcze inni pochwalą za upór. Odpowiem od razu. Gdyby to był inny Maluch to pewnie wysłał bym Fiacika na tamten świat, ale traktuje go jak członka rodziny i zrobię wszystko, żeby przywrócić mu dawną świetność.
Powrót do góry
fiat126pknightrider (Kielce)

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehehe tylko, że z tego co widzę to ten maluch prawie cały poszedł już na złom. Very Happy
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo duża ingerencja w blachę ciekawe co z tego wyjdzie i ile ten maluszek pojezdzi po tym remoncie. Progi wycinałeś po kolei? czyli pierw jeden wstawiłeś a puzniej drugi czy od razu wyciąłeś dwa? Bo znajomy tak zrobił mimo moich ostrzeżeń wyciął w Warszawie m20 dwa a puzniej płakał bo się drzwi nie chciały zamykać Laughing
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 21:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz to sie wszystko na koniec ładnie ustawi i szczelinka bedzie idealna z 2 stron wiec spokojnie
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mocno Ci kibicuje po mimo tego że nie jestem fanem takiego cięcia i spawania całego auta bo wiem z autopsji jak to się kończy. Pojawisz się nim na Zwoleniu?
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej nie go chce go porządnie zrobic i jeszcze troche mi zejdzie
ja tez nie jestem zwolennikiem ale mus to mus
Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Wto 10 Sty, 12 14:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widzę remont idzie pełną parą powodzenia Wink
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 10 Sty, 12 19:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

młody2 napisał:
możesz zobaczyć malca smutnego

u niego minął dopiero rok po remoncie gdzie auto praktycznie cały czas garażuje, nie mniej jednak życze powodzenia i dobrego efektu końcowego
Powrót do góry
Pieki (Nowy Sacz)

PostWysłany: Wto 10 Sty, 12 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powodzenia w pracach!
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 24 Sty, 12 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowe foty
wyczyszczona dziurka z rdzy
2 nowe ranciki
nowa płytka pod mocowanie lewarka
i zaspawane dziury

Powrót do góry

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 20:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drugie zdjęcie ukazuje zajebisty poziom trudności w łączeniu tego w całość.. Smile
motywacji do pracy chyba Ci nie potrzeba hmm?
idzie bardzo dobrze... łap geometrię i spawaj! Smile

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

motywacji nie brakuje ale się przyda na zapas bo czasem jest ciężko
wszyscy się martwią o geometrie to jest robione z głowa i na trzeżwo wiec będzie 2 ślady zostawiał a nie 4
spawa się trudno teraz jak ręka się trze się z zimna
foty z rozbierania skrzyni

Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No pokaż co zrobiłeś przez te pare dni
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skrzynia prawie rozłożona

położna gruba warstwa podkładu antykorozyjnego może do jutra wyschnie Rolling Eyes jak tak to bedzie 2 warstwa po podkładem są 2 warstwy cortanin f
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No co nowego ? żyje?
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 21:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1 warstwa wyschła i już 2 nałożona

zdjęcia gratów przed szkiełkowaniem

wał wyczyszczony ale jeszcze nie ruszony

głowica tez jeszcze nie ruszona

Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 04 Lut, 12 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO TO ŁUP
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Lut, 12 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wałek wyczyszczony

nałożone 2 warstwy masy uszczelniajacej

przygotowane graty do wysyłki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 6 z 11

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński